reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

avo - juz mnie kochanie wyleczyłaś:happy2: od razu sie lepiej czuję!!:cool2::cool2:

sicilpol - bynajmniej pod nosem sobie mozesz pogadac co myślisz na synusia:tak: A pobudke jak nie z łokcia to czułością :tak:

Już i w polsce ludzie głupieją z produktami dla dzieci, jak czasem widze co ci głupi ludzie kupuja i w jakich ilosciach..
Nie ma co kupowac na zapas, z wyczuciem co sie przyda a u mnie bynajmniej P latał po sklepach i dokupował. Sporo rzeczy przynoszą odwiedzający, dziadkowie chca byc pomocni tez zawsze pytaja co sie chce...

taka norme mam na wyniku - nie ma co dziwne od do i zadnych przecinków tylko napis do 9.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
znalazłam takie cos

przeciwciała antyperoksydazowe (anty-TPO)
Norma:norma w zależności od laboratorium, które wykonuje badanie.
Opis: są to przeciwciała przeciwko peroksydazie tarczycowej, białku produkowanemu przez komórki tarczycy.
Powyżej normy: jest markerem chorób autoimmunologicznych tarczycy, zwłaszcza choroby Hashimoto, jak również Gravesa-Basedowa.

Buziak a w jakich jednostkach masz ta norme podana???moze tu tkwi diabel...

IU/ml:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aha no to te same. wiesz co ale naprawde wszedzie norma jest do 35. a osoby z ta choroba maja po kilkaset a nawet kilka tysiecy. poczytaj w necie to sie uspokoisz. chociaz dziwne bo laboratiorium nie powinno bledow robic.

Hej dziewczynki:)

ja z Moim S. postanowiliśmy dzisiaj uderzyć w wir wyprzedaży! tzn ja postanowiłam a S. stwierdził: ok, miejmy to z głowy:p
ale wrócił zadowolony, tylko tak go zmęczyło ze aż się poszedł kimnąć na godzinkę:)
Ale zakupiliśmy 2 zimowe kurtki, buty zimowe dla S., jakieś koszulki, bluzy.... ogólnie super:) i ceny dobre!!! WARTO!

a poza tym? nuda w pracy, połowa ludzi na urlopach... jeszcze byle jutro przeżyć.... Lada dzień spróbuję chyba jakiś test zrobić! Trzymajcie kciuki cobym @ nie dostała koło 10go.... może wasze fluidy mamusine pomogą:)
Statystyki mamy chyba z S. niezłe:) więc może się uda.... jeju! jak ja bym chciała...
biorę te leki od endo, pilnuję się z cukrami i węglowodanami (właśnie popijam świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy:).... mam nadzieję,że się wszystko unormuje:) No i oby dzidziol się zalęgnął (tak to się pisze?!;P) w moim brzucholu!!!

Przed świętami jeszcze powykańczaliśmy mieszkanie:) pochwalę się wam:

Wnętrzne dylematy

Buziaki dla wszystkich Was.... Przepraszam że rzadziej piszę ale najpierw brak czasu projektowy, potem święta i goście.... teraz powoli wracam do rytmu:) więc postaram się bardziej Wam towarzyszyć:)))))

aha no to te same. wiesz co ale naprawde wszedzie norma jest do 35. a osoby z ta choroba maja po kilkaset a nawet kilka tysiecy. poczytaj w necie to sie uspokoisz. chociaz dziwne bo laboratiorium nie powinno bledow robic.

u nas w szpitalu wszystko jest mozliwe:baffled:
a w necie wole juz nie czytac bo jak nie hoszimoto to brawendsa, powiekszone wole, wytrzeszcz, spuchniete golenie - to nie na moje nerwy :no:
poczekam na opinie mądrzejszych:happy2:

Buziak właśnie sprawdziłam i u mnie też norma do 35 jest. Pomyłki się niestety zdarzają, ja ostatnio robiłam ft4 i wyszło mi tak niskie, że moja ginka się zdziwiła, że dobrze się czuje, co się później okazało? Zrobiłam drugi raz na następny dzień w innym laboratorium i było ok, a tamten pomylony wynik to nie ft4 a ft3 zbadali.

Ostatnia edycja:
Muszę się WAM pochwalić - tak był nakryty nasz stół Wigiljny - a to dzieło wyłącznie mojego męża. Ja w tym czasie przygotowywałam siebie i córeczkę.
Takiego mam zdolniachę!!!!

reklama
Ja spie na obu bokach, na wznak krotko, bo zaraz mi niewygodnie. Ale wiecie co mi przeszkadza i zastanawia? Dostalam jakies "niespokojne" nogi :szok:, wciaz musze nimi pocierac i ruszac, bo cos jakby dretwialy. Nie umiem tego okreslic. Moze mam czegos za malo w organizmie?
Mi to pasuje do tzw syndromu tańczących/ niespokojnych stóp, moja babcia to ma, długo Szukała o co chodzi z tymi jej stopami i w końcu się znalazło ale żeby tak nagle się pokazało to sama nie wiem,
Poszukaj może czegoś na ten temat i może to ci trochę pomoże

Witam wszystkie czerwcoweczki.
Ja dzisiaj juz lepiej sie czuje a nawet duzo lepiej.
byla u mnie dzisiaj polozna i pokazala mi raport z badan genetycznych i przezierność karkowa wyszla 1.4mm wiec bardzo dobrze:tak:. Jedynie te wyniki testu pappa i FBhCG + moj wiek tak bardzo zanizyly moj wynik 1:24.
Ale juz sie tym tak nie martwie, bobo jest i musi byc zdrowy nie ma innej opcji:-)

Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziekuje za wsparcie i mile slowo:-)
Jestescie super!!!

Jak dobrze :-) a nie mówiłyśmy że wszystko będzie ok

Dobrej nocki mamusie

edit: Nanulika trzymam kciuki żeby @ nie nadeszła ;-)

Do góry