reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
onanana u mnie bylo podobnie,jak i za pierwszym tak i za drugim delikatny bol odczuwalam i tak jakby mnie pieklo w srodku i strasznie ciasnooo,nie bylo to dla mnie przyjemne no i teraz na sama mysl o nastepnych przytulankach mam obawy ze znowu bedzie tak samo i jakos mi sie nie spieszy do przytulanek....
Niuniunia20
Fanka BB :)
Mnie kuło już po to było bardzo nieprzyjemne ale następny raz był już bez żadnych boleści w trakcie ani po
Nimfii to fakt, nie ma jak to przegłodzić mężczyznę
Śmiałam się, że będę teraz częściej tak przegładzać hi hi 
Mi się wydaje, że miałam owulkę przez ostatnie 3 dni bo tak się czułam. Dziś już jest ok, spokój. Przed ciążą zawsze wiedziałam kiedy miałam bo mnie brzuch bolał i teraz podobny ból.
Nimfii to fakt, nie ma jak to przegłodzić mężczyznę
Mi się wydaje, że miałam owulkę przez ostatnie 3 dni bo tak się czułam. Dziś już jest ok, spokój. Przed ciążą zawsze wiedziałam kiedy miałam bo mnie brzuch bolał i teraz podobny ból.
Dziewczyny jesli czujecie dyskonfort i bol w trakcie stosunku polecam jakies żlele nawilzające intymne. U mnie dzialaly cuda w takich sytuacjach 
Natomiast 1 raz po 1 porodzie byl naprawde super! Jestem ciekawa jak bedzie teraz, tylko ze teraz nie mam ani czasu, ani sily wieczorami....
No nic chyba oddam sie w rece meza na te chwile relaksu bo samej naprawde mi ciezko sie zebrac do szaleństw jak za starych czasow
Natomiast 1 raz po 1 porodzie byl naprawde super! Jestem ciekawa jak bedzie teraz, tylko ze teraz nie mam ani czasu, ani sily wieczorami....
No nic chyba oddam sie w rece meza na te chwile relaksu bo samej naprawde mi ciezko sie zebrac do szaleństw jak za starych czasow
I
inna_a
Gość
wiecie co dziewczyny, a ja głupia jeszcze nie byłam u gina jakoś tak wyszło nawet nie było z kim maluszka zostawić dopiero mam zamiar się wybrać tym bardziej, że saama dałam sobie zielone światełko zaraz 2,5 tyg po cesarce nic mnie nie bolało brzuch wcale itp, było jeszcze lepiej i jest niż przed ciążą nie mam oporów przed seksem na początku,gdy mąż miał wolne to był dwa razy dziennie teraz jeden lub dwa zależy czy syn pozwoli i będzie słodko spał
bo różnie z tym jest bałam się tylko, że tak powiem na mężu, bo to jednak były szyte mięśnie i macica więc martwiłam się żeby coś mi nie pękło, ale 2 tyg temu tak zaczełam i nic się nie dzieje, więc myśle, że jest ok.
Właśnie dziewczyny macie okres przy karmieniu ja karmie piersią czasem i MM, ale ostatnio miałam 3 dni plamienia czerwone i nie wiem, czy to taki okres przez to, że nie karmie tylko piersią, a minimalnie??
I kiedy po cc można robić brzuszki i używa któraś z was pasa ściągającego mi powiedzieli, że po cc się powinno, bo mięśnie były szyte i same nie wrócą tak do formy, a ja mam dość tego flaczka...

Właśnie dziewczyny macie okres przy karmieniu ja karmie piersią czasem i MM, ale ostatnio miałam 3 dni plamienia czerwone i nie wiem, czy to taki okres przez to, że nie karmie tylko piersią, a minimalnie??
I kiedy po cc można robić brzuszki i używa któraś z was pasa ściągającego mi powiedzieli, że po cc się powinno, bo mięśnie były szyte i same nie wrócą tak do formy, a ja mam dość tego flaczka...
reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Andrzelika ja też dałam sobie sama zielone światełko
Ale do gina mam zamiar się wybrać w najbliższym czasie tylko czekam na kaskę bo muszę mu zapłacić za poród tzn nie muszę tylko chcę bo chciałabym żeby kiedyś prowadził mi kolejne ciąże.
Co do okresu to ja jeszcze go nie mam ale miałam wrażenie jakbym miała owulację ostatnio. (obym się myliła)
Co do okresu to ja jeszcze go nie mam ale miałam wrażenie jakbym miała owulację ostatnio. (obym się myliła)