My także jeszcze w domu i chyba tak szybko nie pójdzie jak wspominała położna. Dalej wylatują mi takie "bobki" śluzowe podbrązowione... co do skurczy to nadal ich brak, tzn coś tam się pojawia, taki ucisk w dole brzucha ale to nie jest zbyt bolesne. Mimo iż przespałam dzisiaj prawie całą noc to jestem w fatalnym nastroju. Do tego czuję się tak jakby mi ktoś na brzuchu siedział. Takie dziwne uczucie....
Zazdroszczę dziewczyną, które mają mieć cesarkę. Pójdą sobie w wyznaczonym terminie i za chwile będą mieć dzidzie przy sobie....
A my tu się martwimy czy to już...:-(
A co do rozstępów to mój brzuszek wygląda okropnie, mimo smarowania i nawilżania. No ale to jest najmniejsze zmartwienie, byle tylko z dzidzią było wszystko ok. :-)
Zazdroszczę dziewczyną, które mają mieć cesarkę. Pójdą sobie w wyznaczonym terminie i za chwile będą mieć dzidzie przy sobie....
A my tu się martwimy czy to już...:-(
A co do rozstępów to mój brzuszek wygląda okropnie, mimo smarowania i nawilżania. No ale to jest najmniejsze zmartwienie, byle tylko z dzidzią było wszystko ok. :-)
Ostatnia edycja:
ani też najdroższej. Ta mi się spodobała, opinie też w miare niezłe.
Ostatnie godziny promocji w euro agd jak się zamówi przez net i wpisze kod rabatowy.
Najtaniej odebrać zamówienie w sklepie i zapłacić w sklepie 
(oczywiście 99% używane więc nie miałam na to wpływu) i co teraz? wrrr