reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
to muszę to pokazac karamiji :-D:-D bo my całą dzisiejsza noc szukałysmy knajpy i dopiero pod koniec przypomniałysmy sobie ze w ciąży jestesmy.. a taka wódka jakby nie patrzył sie nadaje:-D
i jakby jeszcze była eko to jeszcze i Przema bym przekwalifikowała na taką bezalkoholowa, bo on nieraz bidny zdycha z rana:cool:

słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...

Dorota, ale leukocyty w moczu?Leukocyty we krwi ma podwyższone większość ciężarnych bez infekcji.

Nie no o leukocytach w krwi to wiem, ale mowie o tych w moczu;) bankowo ;pp
Hello

Dorotka niestety tak, moje nie dość że swędzą to i na samym środku brodawki co jakiś czas schodzi mi naskórek.

Też mi czasem sie luszcza sutki ze tak sie wyraze;p

Blond &&&&&&&!!!

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy zgaga zaraźliwa, ale też właśnie dostałam hmm pierwsza moja w ciązy:crazy:
wybacz, że Cię zaraziłam :zawstydzona/y:

Wlasnie szykuje sie na wizyte do ginki. Pozdrawiam:-)
&&&&&&&&&&&&&

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)
ohh pozazdrościć ;P mnie fryzjer od sierpnia nie widział w sensie farbowania wlosów itp ;P czekac aż mi kolorek ciemny zejdzie i moze jakies pasemka ;D hmmm

jjm86 współczuje przygód z tym zębem ale teraz już będziesz mieć znim spokój i mam nadzieję że jużlepiej się czujesz.
Co powiedział gin a wizycie?

xdorotaa ja mam czasem ochotę wsadzić cycki do lodówki tak mnie swędzą i pieką, na szczęście zdarza się to raz na kilka dni ale mąż i tak się śmieje że mnie kiedyś zaskoczy w lodówce

polaa bardzo mi przykro z powodu tego co przytrafiło się twojej kuzynce

katrina115 ja też gdybym miała chłopca to chciałbym Kubusia a mój powiedział kategorycznie nie, a to takie fajne imię

Lena01 mi się zdarza zgaga w nocy, podobno kwasy wylewają się z żołądka, jak napije się wieczorem mleka to nie ma problemu ale jak zapomnę to chrupię w nocy migdały, pomagają

MsMickey powodzenia na wizycie, daj znać co słychać u maluszka

Dobrego dnia kobitki
Dziękuję za radę, napewno skorzystam.

blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafał :) spokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci
PRZEPRASZAM, no gapa jestem, może troszkęęę się zakręciłam jak zmieniałam ten wygląd. ehhh :-(

a tak ogólnie to się Witam ;D

kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr
kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach :-D

reklama
Do góry