reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

haha
ale rozumiem, że to po prostu jest upomnienie słowne i nie grozi żadnymi konsekwencjami ten jeżyk?? Jakoś jeżyk tak kłująco mi się kojarzy i groźnie..

reklama
ja nie znam zadnej zanety oprocz zanet kalety - od wiadomo czego O_O

dziewczyny macie tez tak ze sie najecie, a pozniej z utesknieniem czekacie az zglodniejecie zeby znow moc zjesc cos innego?!?!!? ja sie chyba rozplacze zaraz:baffled: chcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!! :sad::sad:

Karamija dzieki za zadanie tego pytania bo wstyd sie przyznac ale ja tez nie wiedzialam pewnie dlatego ze regulaminu nie czytalam :no: :baffled:
Alijenka dzieki za odpowiedz :-D

Co do imion dziewczyny to to nie jest taka latwa sprawa. Wprawdzie my mieslismy wymyslone imie a wlasciwie zapozyczone od babci zanim pomyslelismy o dziecku ale to dziewczece imie i cale szczescie okazalo sie ze bedzie dziewczyna :) Ale jakby byl chlopak to za nic nie moglismy znalezc imienia i tak zeby jeszcze podobalo sie nam obojgu. Jednak z imionami dla dziewczynek jest latwiej wg mnie.

dziewczyny macie tez tak ze sie najecie, a pozniej z utesknieniem czekacie az zglodniejecie zeby znow moc zjesc cos innego?!?!!? ja sie chyba rozplacze zaraz:baffled: chcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!! :sad::sad:
Ja tak miałam, a teraz jak mam myśleć co mogę co nie to wolę nie głodniec :wściekła/y:
A teraz czas na kolacje kisiel poziomkowy z tartym jabłkiem, ale zbyt smaczny nie jest, bo dałam łyżeczkę cukru, a na dodatek w domu unosi mi się zapach omleta którego usmażyłam młodemu :)

Karamija - no mi w nazwisku mamy "Ł" więc już i tak mamy nieco problemów z tego tytułu, zwłaszcza przy wpisywaniu w polskich księgach USC tutejszych dokumentów, za każdym razem trzeba je sprostowywać, ale cóż... takie życie.

Do tej pory nie wiem nawet co to jest ten karny jeżyk :-D i aż boję się zapytać:-D
Nie chciej wiedzieć :cool2:

no raczej nikt na tego jeża Cię nie posadzi, także tak to tylko słowne upomnienie :-)

Żeby nie było ;-)
Zobacz załącznik 435200
Właśnie na niego zasłużyłaś :tak:
ja nie znam zadnej zanety oprocz zanet kalety - od wiadomo czego O_O

Ja znam jedną Żanetę i nie mam o niej najlepszego zdania, ale abstrahując od tego to i tak to imię mi się nie podoba :no:

Ja tam nie czekam, aż zgłodnieję tylko jem dalej :-D

reklama
Do góry