reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
tialana w sumie to nie wiedziałam, męczyło mnie cały dzień i cala noc i dopiero pojechałam do szpitala...rozwarcie było na 7,ale i tak czekali aż mi wody odejdą:tak:i dopiero potem na cc

Ruda trzymam kciuki!!!!!

A mnie chyba znów łapią plecy. Już od 30 minut ledwo oddycham. Lekki ból w mostku już mam mimo no-spy. Ale sama sobie jestem winna - od rana ratuję kota, którego potrącił samochów i chyba trochę się przeforsowałam...... A jeszcze muszę przewieźć go do innej lecznicy na operację, bo tu gdzie jest nie podejmą się jej ze względu na ryzyko.

ojjaaa Ruda, Tialana 3mam kciuki moze to juz??:))

Ja dzisiaj mam dzien- depresji ... niewiadomo do konca o co mi chodzi ale humor do bani... ;/;/;/ w domu burdel nie mam sily dzis sprzatac i w ogole jakas sie czuje beznadziejna zona i gospodyni ;/

Witam.
Ja już po wizytach i zmęczona,ale wszystko dziś załatwiłam co miałam.Nawet paczka z pieluszkami jednorazowymi przyszła więc mały zaopatrzony w pamperki na cały miesiąc.

U gina wszystko dobrze wody się unormowały,szału nie ma ale nie jest źle jest w normie.
mały trochę mało przybrał ale przepływy są dobre więc głodny nie chodzi.
szyjka krótka miękka ale zamknięta także pewnie jeszcze w tym tygodniu nie urodzę.
Za tydzień idziemy na dopplera i za 2 tyg wizyta o ile nie urodzę do tego czasu.
U diabetologa też wszystko ok.

gratki!:-D

A mnie chyba znów łapią plecy. Już od 30 minut ledwo oddycham. Lekki ból w mostku już mam mimo no-spy. Ale sama sobie jestem winna - od rana ratuję kota, którego potrącił samochów i chyba trochę się przeforsowałam...... A jeszcze muszę przewieźć go do innej lecznicy na operację, bo tu gdzie jest nie podejmą się jej ze względu na ryzyko.

oj...biedny kotek, mam nadzieję, że mu pomogą, a Ty uważaj i nie przeforsuj się za bardzo!!

Ciężko mi uwierzyć, że powoli niektórym z nas zaczyna się rozkręcać i nie musimy już krzyczeć - zaciskać nogi!!!!:-D:-D

Ja sobie chwilę pospałam, bo przecież ostatnio niewyspana chodzę i oczywiście mam wielką ochotę na arbuza!!! mąż jeszcze nie wrócił z pracy, może będzie mu się chciało podjechać do jakiegoś sklepu!!
truskawki też bym zjadła, ale kurde, trochę się jeszcze boję, że za dużo w nich chemii...

Lena- to dopiero trzecie moje USG, tu pierwsze jest w 20 tyg., drugie w 32 tyg., trzecie w 38 tyg., i ew. w 40 tyg. (mam nadzieję, że juz się na to czwarte nie załapię).
No jak patrze na suwaczek to juz katrina możesz rodzić :tak: w takim bądź razie trzymam &&&&&& abyś tego w 40tyg nie doczekała :-)

mi się chce kawy w ogóle- ale chyba musze przestac ją pić ze względu na ten magnez.....napewno...:(

chcę urodzić, pić białe, zimne wino, kawę i byc chudszą z dnia na dzień:) hahaha
AVO pomarzyć dobra sprawa ;D też bym tak chciała :-)

dziewczynki a ja mam bóle co 5-7 minut,takie po 30 sekund...

Czy można mieć bóle krzyżowe i bezbolesne skurcze?

Od dwóch godzin potwornie boli mnie krzyż, takimi falami, skurczy kilka było ale bezbolesnych, wzięłam dwie nospy wypiłam podwójny magnez i trochę pomogło ale boli nadal, przeczyściło mnie jakieś półtora godziny temu w kroku boli jeszcze mocniej niż przez ostatnie 3 dni

kurde a wyskoczylam tylko na troche na zakupy bo pusto w lodówce :szok: przychodze czytam i tu takie wieści

dziewczyny trzymamy &&&&&&&&&& dawajcie znać co z Wami, może to już ten czas?

My nadal w domku!
Skurcze co ok 8 min -10 min, ja po kąpieli i leżeniu i nie przechodzi tylko bardziej boli...
Zobaczymy. Może się jeszcze wyciszy!

reklama
Dziewczyny ja dziś odebrałam Kartę Informacyjną z ostatniego pobytu w szpitalu, zaczęłam analizować pomiary z USG i jestem załamana:-:)-:)-(
FL- 6,17 cm- 31t 5d
BPD- 9,39cm- 37t 2d
Normalnie siedzę i beczę, tak się boję:-:)-:)-( wcześniej miałam robine USG ze 4 razy i wszystko było w porządku, muszę to skonsultować z moim ginem bo ten lekarz w szpitalu zrobił mi te USG w 3 min i mam nadzieje że to błędy w pomiarze. Wizyta dopiero w piątek, chyba umrę ze strachu do tego czasu:sad:

Do góry