reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.
Dzionek dzis minął super,najpierw bylismy na plaży posiedziec.Igorkowi kupiłam komplet do piasku i sie bawiliśmy.Mały zadowolony :-)A pod wieczór bylismy na placu zabaw.
AsienkoM miły wieczór powiadasz.:-)
Lubiczanko czekamy na Ciebie:)
Miłego wieczorku dziewczynki.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzisja pięknie spedziłam dzień z dziewczynami :-)
byłyśmy na pobliskiej farmie.. był plac zabaw , basen z kulkami , zamek dmuchany...
ogólnie super było , pogoda dopisała :-) ja się opaliłam a dziewczyny wyszalały :-) ni c dodac nic ująć ;-)

Hej!
Znow dzis piekna pogoda,Szym juz na ogrodku siedzi:)

Anineczko Kora nosi ten kolnierz...Maciek jej tak zrobil ze nie ma szans go zdjac.
Wczoraj wychodzila na ogrodek i wchodzila...a jak juz kolo 23 m zamnkal calkiem drzwi,to sie domagala zeby ja jeszcze wypuscic:-D
Smiesznie z tym chodzi:-D

Anineczo ziemniaczki z koperkiem a do tego kefir lub maslanka:)
Ja wczorej te malusie uszka robilam i mam tez na dzis,ale te ziemniaki z kefirem za mna chodza.

reklama
witam z Irlandii!!!!!
Przepraszam najmocniej za swą absencję,ale netu nie było-ale dzięki Marcie jest!!!!!!!
Przede wszystkim wszystkim solenizantom i jubilatom wszystkiego co najlepsze!!!!
A poza tym-u nas kiepsko z aklimatyzacja-tzn pogoda sprzyja-i to jak!Ale jak zwykle przy takich okolicznosciach tęskno nam wszystkim do rodzinki:/
jutro postaram się oblookać wiecej i pokomentować,bo dzis chata pełna i szał...Miłego dnia Wam wszystkim!!!!

Do góry