reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

mamina ja do twojego opisu dodam - i jeszcze wielka podpacha w majtach...

:-D:-D:-)

zabiłas mnie tym tekstem i jak dla mnie wygrałas konkurs ;)))

Co do brodawek to ja starej daty moze jestem ale bephanten krem - tez zmywac nie trzeba.. teraz juz nie uzywam raczej ale z to bez wkładki tez chodzic nie moge ;/// za bardzo boli. Wkładek idealnych tez jeszcze nie odkryłam.. z rossmana nie zostawiaja kłaczkow ale jak dla mnie tez to nie to:confused2:

reklama
gkvip współczuję tego nawału:-( u mnie nie była potrzebna kapusta ale ja miałam znikome ilości pokarmu:tak:

december ja Małemu obcinałam jak spał ale i tak niedokładnie, muszę poprawić:tak: ale przynajmniej się nie drapie, powodzenia, dasz radę;-)

Kurna przeczytalam o 4 nad ranem o tym obgryzaniu i sie przestac smiac nie moge- obudze fomownikow..... Cale lozko sie trzesie:) eko mamy obgryzaja-hahahaha i zjadaja kupy:) hahaha

December ja jeszcze noe obcinalam mojej ale kolezanka mi mowila ze ona obgryzala swoju dziecku. Hmm nie wiem co o tym myslec
hahaha ja tu poranne karmienie i malego wytrzeslam zesmiechu :-D :-D :-D teraz już mi nie zaśnię chyba!
a ja wczoraj kupilam nozyczki takie zwykle ale bardzo waziutkie i zaostrzone. bo w domu miałam grubsze i nie dało rady. też obcinam jak spi. i dezynfekuje nozyczki octeniseptem przed.

Ja jeszcze nie kupilam nozyczek ani termometru 0,0 widac w podswiadomosci mam obgryzanie :)
Dzis mala obudzila sie tylko raz ale dala mi w. Duupe ze 2 godziny.

Witam z rana :) Moje dziecko dziś tylko 3 razy w nocy wstalo - i zjadło bez otwierania oczek. Nastepnie spało dalej. Niestety o 6 jak wstala, zmiana pampka, najedzona - ulala z takim rozbryzgiem ze calą posciel musiałam wstawic do prania.... A teraz zadowolona spi.

A ja zabieram się za ciasto do pracy na jutro. Idziemy oficjalnie się przedstawić :)

reklama
Nam się juz zluszczyla na stópkach, na brzuszku. Teraz jeszcze trądzic cholerny został. I jeszcze przez te pierd..... upały się zaostrzyl. Połozna byla - mówiła zeby delikatnie przemywac czystą wodą. Przy kompieli z fioletowym paskudztwem tez nim przemywać. I wysuszać deliatnie wklepując niewielka ilośc sudokremu. Po 2 dniach jest troszke lepiej. Ale buzia i tak strasznie wygląda.

A i kazala nam malą myc kilka razy dziennie w tem ok 34 stopnie. Przy tych upałacha aby schładzac. Bo te maloty łatwo udar mogą miec. A u nas kolejny dzieć 34 stopnie...

Do góry