reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

reklama
Antila kupiliśmy dostawkę już jakiś czas temu :-) A Ani się odwidziała jazda, że sprzedajecie? Bart idzie do prywatnego przedszkola na Ruczaju. A do kogo jesteście zapisani do pediatry? Bo my do dr. Szczepulskiej, ale dostać się do niej jak akurat chłopaki chore, graniczy z cudem :-(.

byliśmy u pediatry... powiedziała, że to początki skazy białkowej :baffled:. za tydzień do kontroli. do tego czasu maść, kąpiel w emolientach, wapno no i moja dieta. czemu dopiero teraz? hmmm...

kosek witamy!
Widzisz poradzilas sobie. Sliczne suwaczki.
sprite a nie musisz zmieniac zdania bo Polskie prawa tez super nie sa. Ja czasem jak tak sobie poslucham jak inni maja gorzej to mi sie lepiej robi.
My 2-3 razy dziennie robimy cwiczenia z rehabilitacji i to w formie zabawy. A tak to sobie spiewamy, a kuku robimy, wierszyki rozne, rymowanki, to troche na macie sie pobawimy a najlepszy zabawiacz rodzenstwo. Misiek moze sobie lezec na macie czy w lezaczku i tylko sie na nich patrzec.
Ostatnio chichral sie w nieboglosy bo Tomasz (moj rudy kot) siedzial na lodowce i bralam Miska tak do kota i robilam a kuku. No mowie Wam malo sie nie posikal ze smiechu.
Kurcze przekichane z ta skaza. Moja siostra miala i na szczescie wyrosla ale jak juz byla dorosla kobita. Biedna ani lodow ani czekolady nie mogla jesc.
Lece zmieniac kupe. Odkad Misiek je mieso jego kupy wala potwornie.
No i u nas ciag dalszy upalow po 40 stopni. A juz tak fajnie bylo, na dwor czlowiek mogl wyjsc.
Musze Wam wkleic pozniej zdjecie Karen. Ciagle siedzi u sasiadow w basenie i ona ma skore po M wiec sie bardzo szybko i na brazowo opala. Normalnie jakby stanela kolo meksykanki to by nie bylo roznicy.

Antila w zeszłym roku był jeden tydzień ojcowskiego, w tym dwa a w 2013 mają być 3 tyg., docelowo będą 4 od 2014, a dodatkowy macierzyński w przyszłym roku to już będzie 6 tyg.,

jakie to moje dziecko grzeczne dzisiaj, do rany przyłóż, a ile chichrania z tatusiem...taką Kinię lubię najbardziej,

byłyśmy dzisiaj odwiedzić mój zakład pracy, przy okazji urlop wypisałam, nie było kierowniczki więc luzik,
jedna koleżanka powiedziała, że śliczną mam córeczkę, w ogóle niepodobną do mamy:rofl2:

kosek a ja myślałam, że moja malutka, ale przy Twojej Ani to kloc, od ilu g zaczynałyście?

Ostatnia edycja:
tyle wiem. Nie wiem jak wkleić. Bo niby mam a go nie wyświetla

Pytałaś skąd wziąć a nie jak wkleić;-) I tak ci się udało
Hooba w sumie mało wózka z Martą używam, bo w chuście ją noszę i dostawka stoi w piwnicy wraz z wózkiem. My chodzimy do dr Szczepulskiej, ale ja tam pracuję wieć z dostaniem się mamy łatwiej:zawstydzona/y:
Sprite może to jednak nie skaza a jakie robi kupy ?
Aniu dzięki nie wiedziałam, to my też poczekamy do nowego roku:-)

reklama
Ania_kropla Moja Ania urodziła się 2920. A w spadła do 2700.A Kinia z jaką wagą startowała? Pociesza mnie to że mam znajomą gdzie jej mała urodziła się wiekasza od mojej,jest starsza od mojej o 24 dni, a teraz waży mniej niż moja.
Robiłam ostatnio usg brzuszka,mocz i morfologie i wyniki wszystkie są ok. Lekarz mówi że taką ma urodę. No ja sama jestem szczupla.:-)

Do góry