reklama
zaza26
Fanka BB :)
Kamilka ściskam kciuki za Milanka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno będzie dobrze 
ja przełamałam już chyba całkiem swój lęk przed opuszczaniem domu z obawy, że mały się będzie darł wniebogłosy
w sumie chyba dzięki temu, że udaje mi się odciągnąc wreszcie trochę (40-50ml) pokarmu, ale dobre i tyle byle małego uciszyć
a odciągnąc udaje mi się wyłącznie wtedy, gdy mały przyssany jest do drugiej piersi, jak tylko skończy jeść to laktator przestaje cokolwiek wyciskać

ja przełamałam już chyba całkiem swój lęk przed opuszczaniem domu z obawy, że mały się będzie darł wniebogłosy

w sumie chyba dzięki temu, że udaje mi się odciągnąc wreszcie trochę (40-50ml) pokarmu, ale dobre i tyle byle małego uciszyć

mamina karierowiczka
Zaza sproboj cieply oklad na cyca zrobic prxed i w trakcie odciagania....pomaga
Kamilka bedxie dobrze. Maly szybko zapomni o badaniu a druga nerka sobie swietnie poradxi. Caluje was
Kamilka bedxie dobrze. Maly szybko zapomni o badaniu a druga nerka sobie swietnie poradxi. Caluje was
Kamilka, nawet nie chce myslec jak sie czujesz
trzymam mocno kciuki za Milanka. Oby ta druga nereczka sluzyla mu przez cale zycie. Magnii - dziekuje dobra duszyczko. Morfologia napewno bedzie dobra
a u nas bez zmian- goraczka nadal po 40 stopni
lekarze. Mowia by dawac jeszcze dwa dni.... A ja wymiekam tesknie za natalka, martwie sie o obie Dziewczyki.... I jeszcze moje samopoczucie fizyczne i psychiczne tragiczne
Waris
Witam
ja tak szybciutko zapytam Viola a jak się załapałaś na darmowe pneumokoki???
Szybciutko bo dziś szczepiliśmy się i mała jest marudna, cyc czynny niemalże co godzinę - daje jej tak pomymłać aby się uspokoiła.
Kam &&&&&&&&&& za Milanka nereczki
Edit Avo również &&&&&&&& za twoje dwa skarby
Szybciutko bo dziś szczepiliśmy się i mała jest marudna, cyc czynny niemalże co godzinę - daje jej tak pomymłać aby się uspokoiła.
mlody caly dzien spal a teraz po kapieli oczy jak 5zl... sprzedalam go mezowi do usypiania ale nie powiedzialam ze spal caly dzien 

od 19.30 juz 2 razy zrobil kupe i 3 razy ulal tak ze trzeba go bylo przebierac. i nadal nie spi. jeszcze tylko czkawki nie bylo.... maz juz przy drugim przebieraniu stracil cierpliwosc i mnie wola, ze ja mam go przejac bo ciagle cos mu zle. na co mu powiedzialam ze nie moze byc ojcem tylko wtedy gdy mlody jest grzeczny i kochany i wyszlam z pokoju :-)
ide sobie zjesc kolacje i wypic karmi

ide sobie zjesc kolacje i wypic karmi

Witam
Antek urodził się z zakażeniem śródowodniowym przez co leżeliśmy w szpitalu ponad tydzień biorąc antybiotyk, a pani doktor opiekująca się odziałem porobiła mu w między czasie wszystkie badania min echo serduszka i wyszła wada fizjologiczna,że niby coś się nie domknęło,ale powiedziała,że nie mam się martwić,bo to nie jest żadna poważna wada i że u 80% dzieci domyka się po porodzie. A wszystkim wcześniakom i dzieciom z wadami należy się ta szczepionka za darmo i moja położna mi się postarała o tą szczepionkę w sanepidzie.
reklama
MsMickey
Msmickey pieknie tto ujelas:-) ale przyznam ze od porodu czestotliwosc mycia wlosow mi meeega spadla :-/
znam to
Ja na wszystkie 3 punkty wczoraj mogłam odowiedziec TAK. Z ta róznica ze mimo pełnej pieluchy Szymek nie płakał
Dzisiaj jest zupełnie inaczej - młody budzi sie w zasadzie tylko na jedzenie, bylismy na spacerze w GONDOLI!!!!!! Nie ulewa, ja sprzatnelam cały dom łącznie z umyciem podłóg. Czuje ze odbije sobie w nocy.
A ja wpadłam na taki pomysł:
poniewaz K ostatnio niekoniecznie ma checi zajmowania sie małym to wszelkie czynnosci zwiazane z domem robie dopier jak wróci z pracy. A jak jestem sama i Szymek zasnie to wtedy i ja w kimono uderzam albo np. robie cos dla siebie - maluje paznokcie, myje i ukladam wlosy, itp). Niech kuzwa zobaczy ze dom sam sie nie sprzata a obiad sam nie gotuje. Juz mnie szlag trafiał gdy ja sniadanie (jogurt co najwyzej) jadlam o 13 a ten wraca po 14, robi sobie kawke i czyta gazete. I jeszcze strzela tekst ze przeciez mam macierzynski to moge sie zajac dzieckiem.
samo się nie zrobi niech widzi.
Młodak tak na chwilę to każde dziecko leży zasrane i głodne... kwestia ile czasu
Ktoś się pytał o kupale podciśnieniowe - Gosia takie ma właśnie aż się zastanawiam ile mają trwać takie kupy rzadziochy? Karmię tylko piersią

Kamilka, nawet nie chce myslec jak sie czujesztrzymam mocno kciuki za Milanka. Oby ta druga nereczka sluzyla mu przez cale zycie. Magnii - dziekuje dobra duszyczko. Morfologia napewno bedzie dobra
a u nas bez zmian- goraczka nadal po 40 stopni
lekarze. Mowia by dawac jeszcze dwa dni.... A ja wymiekam tesknie za natalka, martwie sie o obie Dziewczyki.... I jeszcze moje samopoczucie fizyczne i psychiczne tragiczne
![]()
AVO współczuję Ci naprawdę takiej separacji i dodatkowych zmartwień <przytulam>
mlody caly dzien spal a teraz po kapieli oczy jak 5zl... sprzedalam go mezowi do usypiania ale nie powiedzialam ze spal caly dzienod 19.30 juz 2 razy zrobil kupe i 3 razy ulal tak ze trzeba go bylo przebierac. i nadal nie spi. jeszcze tylko czkawki nie bylo.... maz juz przy drugim przebieraniu stracil cierpliwosc i mnie wola, ze ja mam go przejac bo ciagle cos mu zle. na co mu powiedzialam ze nie moze byc ojcem tylko wtedy gdy mlody jest grzeczny i kochany i wyszlam z pokoju :-)
ide sobie zjesc kolacje i wypic karmi![]()
I bardzo dobrze