reklama
majra
Fanka BB :)
chętnie poszłabym do innego, ale tu gdzie mieszkam nikogo lepszego nie ma, a zależy mi na tym, żeby mieć kogoś w pobliskim szpitalu, bo inaczej jak będzie się coś działo to mnie zwyczajnie oleją, a jak coś się dzieje to nie ma czasu żeby jechać gdzieś dalej. jeżeli te plamienia nie przejdą to poszukam konsultacji u jakiegoś dobrego lekarza w Łodzi, tym bardziej że moja ginka ma teraz 2 tygodnie urlopu. dziwne to zapewne, ale wcale nie kazała mi leżeć, owszem oszczędzać się, nie skakać, ale normalnie żyć
Majra widzisz....co lekarz to inaczej. Moj na przyklad mi powiedzial, ze po to mam zwolnienie z pracy, zeby odpoczywac. Nie kazal lezec plackiem, ale polegiwac, mimo, ze tylko 2 razy zdarzylo mi sie plamic, ale tylko w bardzo niewielkiej ilosci i tylko przez kilka godzin. Ze wzgledu na poronienie kazal sie oszczedzac ile wlezie i praktycznie do 9 tc nic nie robilam, lezalam lub siedzialam z nogami troszke uniesionymi. Wiadomo robilam cos do jedzenia, chodzilam tez, ale zadnych zakupow, zadnego sprzatania, prasowania, nic. Tylko, ze ja sobie moge na to pozwolic, bo nie mam dzieci i zawsze sie ktos znajdzie kto mi pomoze

IZW - niestety musimy się informować i w tych przykrych kwestiach. W najgorszych snach nie wyśniło mi się, że tyle z nas straci ciążę. Dobrze, że u was wszystko w porządku. Ja i tak jakimś cudem nie tracę jeszcze nadziei, chociaż jest już bardzo malutka. Dobrze, że chociaż cieszymy się powiększeniem mieszkania i snujemy już nowe plany.
Majra - może masz za mało progesteronu? Dobrze, że maleństwo żyje. Ja jeszcze ani razu nie widziałam serduszka. Trzymam kciuki.
Majra - może masz za mało progesteronu? Dobrze, że maleństwo żyje. Ja jeszcze ani razu nie widziałam serduszka. Trzymam kciuki.
alexiaa27
wiadomość od gosi:
Jestem po zabiegu ,czekam na wyniki bo mam rh- szczepionka i domu
dziękuje za wszystko.
Jestem po zabiegu ,czekam na wyniki bo mam rh- szczepionka i domu
dziękuje za wszystko.
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
gosiulek jesteśmy z Tobą
kłaczku z Tobą również
majra uważam, że jeśli poleżysz więcej niż mniej to nic się nie stanie, a przynajmniej tyle zrób co gatto, większa szansa na donoszenie ciąży, trzymam kciuki i życzę zdrówka &&&&
ps czy bierzesz cały czas progesteron (dupka lub luteinę) czy też kazała Ci brać tylko jak plamisz?
zjolu ja wierzę też jeszcze troszkę, że mi się uda, a jak tak to Tobie na pewno, jestem o tym przekonana
joasiu trzymam kciuki za wizytę, a badanie nie zawiera zazwyczaj żadnych informacji o poronieniu, jest tak jak napisałaś, fragmenty łożyska oraz info, że była ciąża. To wszystko, badanie ma na celu potwierdzenie lub wykluczenie zaśniadu który jest groźny dla zdrowia kobiety.
emka buziaki
kłaczku z Tobą również
majra uważam, że jeśli poleżysz więcej niż mniej to nic się nie stanie, a przynajmniej tyle zrób co gatto, większa szansa na donoszenie ciąży, trzymam kciuki i życzę zdrówka &&&&
ps czy bierzesz cały czas progesteron (dupka lub luteinę) czy też kazała Ci brać tylko jak plamisz?
zjolu ja wierzę też jeszcze troszkę, że mi się uda, a jak tak to Tobie na pewno, jestem o tym przekonana

joasiu trzymam kciuki za wizytę, a badanie nie zawiera zazwyczaj żadnych informacji o poronieniu, jest tak jak napisałaś, fragmenty łożyska oraz info, że była ciąża. To wszystko, badanie ma na celu potwierdzenie lub wykluczenie zaśniadu który jest groźny dla zdrowia kobiety.
emka buziaki
Ostatnia edycja:
majra
gatto- no staram się nic nie robić, ale już mnie trafia bo domek mam zasyfiony, sprzątanie mojego męża to o d**ę potłuc, też troche sama jestem sobie winna, na weekend pojechałam do znajomych 300 km, tam zrobiliśmy wypad z dziećmi do juraparku (solec kujawski-polecam) co prawda nic mnie nie bolało, ale zmęczona byłam jak bym pracowała w kopalni, muszę się przyzwyczaić do tego, że mam trochę zwolnić
plenitude- normalnie biorę 2x1 dupka i 2x1 luteine, jeżeli coś się dzieje, to zwiększam dupka 2x2. no i wygląda to tak, że wracam na 3-4 dni do mniejszej dawki i znowu mam plamienia, mam tylko nadzieję że to nie szkodzi dzieciaczkowi
plenitude- normalnie biorę 2x1 dupka i 2x1 luteine, jeżeli coś się dzieje, to zwiększam dupka 2x2. no i wygląda to tak, że wracam na 3-4 dni do mniejszej dawki i znowu mam plamienia, mam tylko nadzieję że to nie szkodzi dzieciaczkowi
karola1388
Poprostu żyj...
martyyyna ja ci tak napisałam????????????? tzn ze niby cie zbluzgałam?????????????????????????????????
jesli mozesz znajdz ten post,bo az nie moge uwierzyc w to co czytam...jesli tak bylo to moze nie wiem w amoku,nerwach,ale jestem w szoku teraz....mart81 aha no rozumiem.gosiulek przytulam cie kochana.aniunia to jak masz byc spokojniejsza,a naprawde bardzo cie boli to jedz.nie zastanawiaj sie.tam chociaz dowiesz sie od czego tak cie boli.majra matko jedyna...dobrze,ze wszystko jest ok.a nie myslals zeby skonsultowac sie z innym ginem w sprawie tych plamien??? nie dobrze,ze twoja ginka nie wie skad to...ja jezdzilam na poczatq do łodzi do centrum zdrowia matki polki i tam jest albo dr.banach albo dr.sobczak z czego ta druga jest specjalistka od ciaz patologicznych,powikłanych i mysle,ze jest lepsza niz ta pierwsza.naprawde konkretna babka.ja bylam u niej 3 razy,a pozniej juz znalazłam gina u siebie w miescie,bo maz nie mogl mnie tak czesto wozic do lodzi ze wzgledu na system pracy.ale lekarka godna polecenia.

reklama
Majra mnie tez trafialo, choc moj maz dokladny, ale trzeba mu bylo wszystko mowic! Ale brud nie zajac, nie ucieknie, gorzej z ciaza. No ladnie! Jak ty sobie taka wycieczke zrobilas to nie ma sie co dziwic, dziewczyno koniec z takimi wypadami
Musisz zwolnic, nie da sie inaczej.