azorek84
mama Amelii 2009
to cie nie pociesze bo ja mam juz bebzol nisko i niestety mam te bhixy mocne i bolesne i nadal mnie przytyka szczegolnie jak sie napina jak ja lezeW ogóle to zauważyłam, że jak mi się macica stawia to mnie przytykaMogłoby się już to dno obniżyć, byłoby lżej oddychać w takich momentach...

ale wreszcei spie nisko tzn juz nie w pozycji pol siedzacej
:-)ja tez dzis troche ogarnelam kolezanka ma wpasc na kawke za jakis czas wiec powolutku potroszke poogarnialam tam gdzie sie rzuca w oczy
reszte jutro z mezastym ogarniemy.Anć a ty swojemu poprostu idz pokaz palcem ze ma byc umyte sam sie nie domysli ...tak jak moj

a i wyjasnilo sie z praca meza
maz dzis na pelnej petardzie wnerwiony (delikatnie mowiac) zadzwonil do tej laski co mu podala kilkukrotnie date rozpoczecia jko 3.09....nagadal jej ze on 6-8 tyg nie bedzie bez wyplaty ze co ona sobie wogole mysli zeby w takiej sytuacji tak czlowieka zalatwic i ze on skalda skarge i ma w doopie....powiedzial jej tez ze jesli tak to on rezygnuje z tej posady i ma to gdzies...wiec pani zaczela steakc jeczec przepraszac (wiadomo ma kase dodatkowo za kazdego kogo upchnie na dany kontrakt to ma sporo do stracenia) i co .....ZALATWILA MAZ ZACZYNA W PONIEDZIALEK

uffffffffffffffffffffff 2 tyg kursu poza edinburghiem bedzie mial akurat jak moja mam bedzie jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii on bedzie mial z glowy tesciowa-wymowke ma piekna tym razem a ja bede miec pomoc i nie zostane sama

. na to ja mu mówię, że zmęczona jestem trochę, bo właśnie myję łazienkę, którą on miał umyć, na co on: kochanie nie rób nic ponad swoje siły. a obiad po prostu zrobisz trochę później. no jaki łaskawca! wiem, że to niby nic, ale szlag mnie trafił, bo ja już naprawdę nie mam siły stać teraz przy garach i mięsa na mielone mielić i trzeć marcheweczki.