reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka nie będziesz mogła Julusiowi wmawiać ze Mikołaj nie istnieje ;-):-):-D
Gatto :**** mam hrabię monte christo :tak:

reklama
Gatto to ja tak samo robię ;-)myślałam,że masz jakiś inny przepis na naleśniki ;-)
Ani@k :*****,i pozdrów kok.o ja właśnie słyszałam,że trzeba być cierpliwą i pokarm będzie ;-)tak mi mówiły koleżanki ,które mają dzieci :blink:

Katiuszka nie ma adresu zwrotnego? pieczatki? daty nadania??
Kompletnie nic nie ma:confused: ciekawe, nie? tajemniczy wielbiciel???:-D

zuzanka ostatnio oglądałam program kulinarny na TVN Style, nie pamiętam dokładnie tytułu coś "25....", polski program, pokazuje babka potrawy,które można zrobić w 25 minut i za 25 zł i akurat było o naleśnikach. 3 przepisy były na pikantnie, słono itp., a jeden na słodko. Pycha wyglądały!!! ale nie pamiętam z czym były i jak sie robiło. Może na stronie TVN-u by to znalazł?:confused:

Gatto chodzisz na tą szkołę rodzenia? może wiesz coś na temat jak powinno się prawidłowo kłaść dziecko do łóżeczka? Niby nic skomplikowanego...a ja właśnie się dowiedziałam z innego wątku WYPRAWKOWO, że powinno się dziecko kłaść od połowy łożeczka, czyli w nogach. Jak to wytłumaczyć....o tak: główka w połowie łóżeczka, nóżki mają prawie dotykać szczebelków:baffled: W życiu o tym nie słyszałam, nie mam pojęcia czemu to ma służyć???? kurcze...tyle lat pracowałam jako niania i nawet nie widziałam, zeby jakiekolwiek dziecko tak spało:baffled: Pisała to dziewczyna,która mieszka na Wyspach, w Walii dokładnie i dziwiła się, że mnienikt nic takiego nie pokazał na mojej szkole rodzenia:confused:
Słyszałyście o czymś takim??? czy ja jestem jakaś zacofana i niedouczona???:zawstydzona/y:

sorry za posta pod postem...myślałam, ze może któraś coś napisze zanim go wkleję:tak:

Gatto chodzisz na tą szkołę rodzenia? może wiesz coś na temat jak powinno się prawidłowo kłaść dziecko do łóżeczka? Niby nic skomplikowanego...a ja właśnie się dowiedziałam z innego wątku WYPRAWKOWO, że powinno się dziecko kłaść od połowy łożeczka, czyli w nogach. Jak to wytłumaczyć....o tak: główka w połowie łóżeczka, nóżki mają prawie dotykać szczebelków:baffled: W życiu o tym nie słyszałam, nie mam pojęcia czemu to ma służyć???? kurcze...tyle lat pracowałam jako niania i nawet nie widziałam, zeby jakiekolwiek dziecko tak spało:baffled: Pisała to dziewczyna,która mieszka na Wyspach, w Walii dokładnie i dziwiła się, że mnienikt nic takiego nie pokazał na mojej szkole rodzenia:confused:
Słyszałyście o czymś takim??? czy ja jestem jakaś zacofana i niedouczona???:zawstydzona/y:

sorry za posta pod postem...myślałam, ze może któraś coś napisze zanim go wkleję:tak:

Nie slyszalam :-D:-D:-D
I nie wiem niby po co :baffled:

Katiuszka, Zuzanka tu macie link, faktycznie fajne przepisy Pyszne 25 - program TVN Style

Katiuszka nie mam pojecia o czym ty do mnie piszesz z tym kladzeniem dziecka:baffled: u nas jeszcze do tego nie doszlismy, ale raczej ja zawsze kladlam na srodku mniej wiecej (tez pracowalam jako niania) albo tak jak mi bylo wygodnie:-D:-D

katiuszka ja tam też dziećmi się opiekowałam i nie słyszałam o czymś takim??:confused:
dzięki Gatto a naleśniki muszę jakieś zrobić bo po nocach mi się śnią :sorry2:;-)

zbieram się pomału ,maluję mordkę ,oko podmaluję będę wyglądać lepiej bo bez makijażu jak zombie wyglądam :baffled::tak:sińce pod oczami cera blada :sorry2:

ufff ale mi ulżyło:tak::-D bo już się przestraszyłam, że chyba porwałam się z motyką na słońce jeśli chodzi o posiadanie dzieci:baffled: Jak ja nawet nie wiem jak się powinno je kłaść do łóżeczka:-ppoczytałam linka, który ta dziewczyna mi wysłała i tam jest napisane, że to niby ma związek ze śmiercią łóżeczkową:szok: ale ja tez będę kładła jak Ty Gatto, mniej więcej na środku...zresztą ja mogę nawet w poprzek, bo łóżeczko duże;-)
OOO!!! właśnie o ten program mi chodziło:tak: zaraz sobie spiszę te przepisy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto podejrzane nie podejrzane po świętach żołądek się rozepchał :-D:tak:
katiuszka urodzisz to instynkt będziesz miała i będziesz sama wiedzieć co i jak z maleństwem ;-)

dziewczyny wiecie może jak wejść na czyjś wykres nie wchodząc bezpośrednio na jego link tylko z mojego wykresu ?

Do góry