reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto to ja tak samo robię ;-)myślałam,że masz jakiś inny przepis na naleśniki ;-)
Ani@k :*****,i pozdrów kok.o ja właśnie słyszałam,że trzeba być cierpliwą i pokarm będzie ;-)tak mi mówiły koleżanki ,które mają dzieci
Ani@k :*****,i pozdrów kok.o ja właśnie słyszałam,że trzeba być cierpliwą i pokarm będzie ;-)tak mi mówiły koleżanki ,które mają dzieci

katiuszka79
Fanka BB :)
Kompletnie nic nie maKatiuszka nie ma adresu zwrotnego? pieczatki? daty nadania??

zuzanka ostatnio oglądałam program kulinarny na TVN Style, nie pamiętam dokładnie tytułu coś "25....", polski program, pokazuje babka potrawy,które można zrobić w 25 minut i za 25 zł i akurat było o naleśnikach. 3 przepisy były na pikantnie, słono itp., a jeden na słodko. Pycha wyglądały!!! ale nie pamiętam z czym były i jak sie robiło. Może na stronie TVN-u by to znalazł?

katiuszka79
Gatto chodzisz na tą szkołę rodzenia? może wiesz coś na temat jak powinno się prawidłowo kłaść dziecko do łóżeczka? Niby nic skomplikowanego...a ja właśnie się dowiedziałam z innego wątku WYPRAWKOWO, że powinno się dziecko kłaść od połowy łożeczka, czyli w nogach. Jak to wytłumaczyć....o tak: główka w połowie łóżeczka, nóżki mają prawie dotykać szczebelków
W życiu o tym nie słyszałam, nie mam pojęcia czemu to ma służyć???? kurcze...tyle lat pracowałam jako niania i nawet nie widziałam, zeby jakiekolwiek dziecko tak spało
Pisała to dziewczyna,która mieszka na Wyspach, w Walii dokładnie i dziwiła się, że mnienikt nic takiego nie pokazał na mojej szkole rodzenia
Słyszałyście o czymś takim??? czy ja jestem jakaś zacofana i niedouczona???
sorry za posta pod postem...myślałam, ze może któraś coś napisze zanim go wkleję

sorry za posta pod postem...myślałam, ze może któraś coś napisze zanim go wkleję

Muma
Gatto chodzisz na tą szkołę rodzenia? może wiesz coś na temat jak powinno się prawidłowo kłaść dziecko do łóżeczka? Niby nic skomplikowanego...a ja właśnie się dowiedziałam z innego wątku WYPRAWKOWO, że powinno się dziecko kłaść od połowy łożeczka, czyli w nogach. Jak to wytłumaczyć....o tak: główka w połowie łóżeczka, nóżki mają prawie dotykać szczebelkówW życiu o tym nie słyszałam, nie mam pojęcia czemu to ma służyć???? kurcze...tyle lat pracowałam jako niania i nawet nie widziałam, zeby jakiekolwiek dziecko tak spało
Pisała to dziewczyna,która mieszka na Wyspach, w Walii dokładnie i dziwiła się, że mnienikt nic takiego nie pokazał na mojej szkole rodzenia
![]()
sorry za posta pod postem...myślałam, ze może któraś coś napisze zanim go wkleję![]()
Nie slyszalam

I nie wiem niby po co

Katiuszka, Zuzanka tu macie link, faktycznie fajne przepisy Pyszne 25 - program TVN Style
Katiuszka nie mam pojecia o czym ty do mnie piszesz z tym kladzeniem dziecka
u nas jeszcze do tego nie doszlismy, ale raczej ja zawsze kladlam na srodku mniej wiecej (tez pracowalam jako niania) albo tak jak mi bylo wygodnie

Katiuszka nie mam pojecia o czym ty do mnie piszesz z tym kladzeniem dziecka

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
katiuszka ja tam też dziećmi się opiekowałam i nie słyszałam o czymś takim??
dzięki Gatto a naleśniki muszę jakieś zrobić bo po nocach mi się śnią
;-)
zbieram się pomału ,maluję mordkę ,oko podmaluję będę wyglądać lepiej bo bez makijażu jak zombie wyglądam
sińce pod oczami cera blada 

dzięki Gatto a naleśniki muszę jakieś zrobić bo po nocach mi się śnią

zbieram się pomału ,maluję mordkę ,oko podmaluję będę wyglądać lepiej bo bez makijażu jak zombie wyglądam

katiuszka79
ufff ale mi ulżyło
bo już się przestraszyłam, że chyba porwałam się z motyką na słońce jeśli chodzi o posiadanie dzieci
Jak ja nawet nie wiem jak się powinno je kłaść do łóżeczka
poczytałam linka, który ta dziewczyna mi wysłała i tam jest napisane, że to niby ma związek ze śmiercią łóżeczkową
ale ja tez będę kładła jak Ty Gatto, mniej więcej na środku...zresztą ja mogę nawet w poprzek, bo łóżeczko duże;-)
OOO!!! właśnie o ten program mi chodziło
zaraz sobie spiszę te przepisy

OOO!!! właśnie o ten program mi chodziło

Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto podejrzane nie podejrzane po świętach żołądek się rozepchał 

katiuszka urodzisz to instynkt będziesz miała i będziesz sama wiedzieć co i jak z maleństwem ;-)
dziewczyny wiecie może jak wejść na czyjś wykres nie wchodząc bezpośrednio na jego link tylko z mojego wykresu ?

katiuszka urodzisz to instynkt będziesz miała i będziesz sama wiedzieć co i jak z maleństwem ;-)
dziewczyny wiecie może jak wejść na czyjś wykres nie wchodząc bezpośrednio na jego link tylko z mojego wykresu ?