reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
heja niewiasty.

Vi witaj spowrotem. :)

Happy ja na zszarzalą skore, wychodzące wlosy i rozdwajające sie paznokcie brałam skrzyp polny.

My zaraz sie ubiaramy i jedziemy. chlopcy podjarani jakby nie na pogrzeb a na wakacje jechali.

Wczoraj mały przed zaśnięciem bardzo płakał :( posmarowałam mu dziąsła żelem i po ok.15 minutach zasnął. Nocka była w miarę dobra. A dzisiaj od samego rana jest marudny...

Mirabelka
dużo zdrówka
Happy co do witamin nie pomogę bo ja żadnych nie biorę. W ciąży wypróbowałam chyba wszystkie i po każdych wymiotowałam
Renata takie już są dzieci, nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji

Dominisia masakra i jaki jest cel ścięcia tych włosów.

magda oj ja te przepowiadajace doskonale pamietam zupelnie tak samo mialam, i na dodatek regularnie, nAJLEPIEJ WZIAC CIEPLY PRYSZNIC, NIE GORĄCY i odczekac troche, aLBO przejda albo sie nasilą.

Inka18 gratulacje.
archideis witaj.

nisiula zdrówka dla córci.

co do witamin ja biorę takie o Ladeevit. pełen zestraw i do tego jeszcze kwasy omega.

a co u mnie.
dzieci w końcu do szkoły poszły, w poniedziałek Bartek miał szczepionkę, waga 6.400 i 64 cm długości.
ja sie zastanawiam co na obiad zrobić, lodówka świeci pustkami, dzieci wrócą dopiero ok 16, a z nimi S bo ma dyżur w przedszkolu.

Hejoł laski :-) Zębów jak nie było widać tak nie widać do tej pory :-p Już jestem trochę ciekawa ich , a z drugiej strony już je czuje przy karmieniu mimo że jeszcze nie są na wierzchu :-D:-D Nic mi się dziś nie chcę ;/ , miałam się starać o zasiłek opiekuńczy, że opiekuje się mamą i nie dostanę ...żeby dostać musiała bym zrezygnować z pracy żeby się zająć , a ja nie mam z czego rezygnować i dupa zbita .
Moja mama to w ogóle dobra jest hahaha , taaaaaka zła że nie może pracować przez rok.a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka podjarana bo dostanie kopertę pod blokiem ( miejsce parkingowe dla inwalidów ) i nie będzie się przejmować czy będzie miała gdzie zaparkować :-)

Dużo zdrówka Mirabelka . :happy2:

Ewi Kawał chłopa z Bartusia . ;))) Ja szczepienie mam w poniedziałek - zobaczymy ile sobie ważymy . koło 8-9kg . :tak:

Ty sie tak nie przejmuj tą pracą Happy, dasz rade, to tylko kilka godzin dziennie, odpoczniesz troszkę od synka . i tobie i jemu dobrze zrobi odpoczynek od siebie na wzajem :-D aaa i gratkii za Obślinione buziaczki ;)

Miłego DNIA ! ;D

Milena ja swego czasu dostawałam zasiłek na Oliwię i też nie pracowałam. Chodzi o to, ze pobierając go nie możesz podjąć żadnej pracy

Hej dziewczyny u nas nocka świetnie, mały zasnął ok. 20 a obudził się o 9:22 :tak: Pobudka tylko jedna :tak: Więc jesteśmy wyspani

reklama
Do góry