reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
w domu to miałam :-):-D:-), tylko jak się rozstałam z mym byłym mężem to kazałam mu to wszystko zabierać, została mi tylko agama brodata ale ona już staruszka była i po jakimś czasie musiałam ja pochować :-(

dobra ja uciekam bo czas iść spać !!!
spokojnej nocy Wam życzę :-)

Ostatnia edycja:
Widzę, że chlańsko mnie ominęło :-D ja oczywiście nadrabiam sobie wieczorem seriale w necie - dziś Prawo Agaty i Przepis na życie. Jeszcze teraz z babcią przez tel. pogadałam i pora spać.

alijenka - nie zazdroszczę tego, że siedzisz tak często sama...dobrze, że my jesteśmy ;-)

młodak - ja już nie ogarniam ilości zębów na forum, ale gratuluję ;-)

moja wczoraj wypiła 120 ml mleka przez ten smoczek do kaszki. Hehe zapomniałam wsypać kleiku. Nawet sie nie zachlysnela. A mleko zeszło chyba w minute

niezła z niej zawodniczka :-D

Mickey, Munka, jesli bedziecie planowac spotkanie w przyszlym tygodniu to dajcie znac proszę. Wygląda na to, ze w koncu dzien urlopu nie będzie problemem...

niestety, ja w ten weekend wyjeżdżam, bo teść w przyszłym tygodniu ma operację, no i zostanę już do świąt.

Waris - sto lat dla malutkiej!!

Munka, to moze tuz po swietach sie uda...trzymam kciuki za tescia!!!

Alijenka, niezła jesteś ;-)

Josie, niezłe akwarium! :tak:

Uciekam spać, bo straaaasznie zmęczona.... :)

Munka ja wczoraj wlasnie ogladalam zalegle odcinki przepisu i agaty... i mi sie lezka w oku zakrecila bo ostatnio agate ogladalam w lipcu zawsze podczas karmienia malego gdy mi zasypial przy piersi:-( jakos tak smutno ze to juz nie wroci!!!

reklama
Munka ja wczoraj wlasnie ogladalam zalegle odcinki przepisu i agaty... i mi sie lezka w oku zakrecila bo ostatnio agate ogladalam w lipcu zawsze podczas karmienia malego gdy mi zasypial przy piersi:-( jakos tak smutno ze to juz nie wroci!!!

mnie też czasami takie myśli dopadają...

Munka, to moze tuz po swietach sie uda...trzymam kciuki za tescia!!!
:

Dzięki !!! po świętach jak najbardziej ;-);-)

Do góry