reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

dzień dobry!

mąż dostał nauczkę za glupią gadkę po pijaku i skacowany spał sam z malym w sypialni, a ja się wyniosłam do salonu... szkoda tylko, że i tak się budziłam, bo D chodził do lodówki po łyka Coli :/

Waris dzięki za chęć pomocy! niestety to mleko jest na receptę, więc musiałabym receptę przesłać Tobie :( na razie mam zamiar podzwonić po aptekach w większych niedalekich miastach...
ja też żałuję powrotu do pracy, ale niestety nie miałam wyjścia :(
a plany kominkowe super;-)

kasiek fajnie wiedzieć, jak coś czeka mnie wycieczka na dolnośląskie ;)

MsMickey S często mylono z dziewczynką, bo miał fioletowy pluszowy kombinezon na jesień ;) poza tym ja tam nie widzę w niej chłopca wcale, a na pocieszenie ci powiem, że mnie za chłopca brali tak gdzieś do 5 roku życia:confused2:

Aga hardcorowo!!! witaj z powrotem!!!

widzę, że Deichmann rządzi ;) josie my też kupilśmy tam sandalki, ale inne, bo te się mojemu D nie podobały :/

reklama
Dbry :-)
Zaza mnie po prostu bawi, że ludzie tłumaczą się, że nie widać...
Miłego dnia wszystkim:-):-):-)

wczoraj poszłam spać ok 1.45... nie wiem, jak się nazywam;-)

Aha, Zygmunto, sprawdzilam, gdzie jest zoo w Warszawie i mam jeden wniosek - TO JEST NIESPRAWIEDLIWE!!! No przecież chyba na piechotę tam pójdziesz... no nic... potrzęsę się zaledwie godzinkę autobusem i tramwajem... :p

Ostatnia edycja:
jestem załamana! Sergiusz je Bebilon Pepti 2, mamy zniżkę 70%, ze względu na alergie i AZS i co z tego jak mleka nie ma w aptekach!!! dowiedziałam się dzisiaj, wygooglowałam i się okazuje, że to problem ogólnokrajowy :(
ciekawe czy uda mi się to mleko kupić nawet bez zniżki gdzieś?...
nie wiem co robić,

Kochana, znam ten problem bo szukałam ostatnio z koleżanką dla jej synka, ale znalazłam

BEBILON Pepti 2 450 g | Problemy dzieci \ Biegunka u dzieci Żywność dla dzieci \ Mleka modyfikowane \ Mleka modyfikowane następne 2 | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy

Zaza na allegro moze?

Kasiulka fura ciuchow imponujaca :D Ale zdziwilo mnie tez, ze Maja tak ladnie siedzi w lezaczku :D Dlugo Ci wytrzymuje?

Maja bardzo dużo czasu spędza w tym leżaczku i uwielbia w nim spać, ma w nim dziennie 2 drzemki. Teraz też własnie śpi :)

Aga super ze wyjazd sie udal. 12h w podrózy - jak to wytrzymaliscie?????????:szok:

edek: o kurcze, wspolczuje. Przeszło????

Ja w tamtym roku kupilam takie mleczko, przetestowalm na starszym, super sie rozprowadza i wchlania. Z dermatologiem rozmawialam, nie polecal nic konkretnego, ma miec najwyzszy filtr.
Mleczko ochronne na słońce SPF50+, PENATEN Baby
-

Ostatnia edycja:
Dzięki Andzia. Właśnie o filtr mi chodzi. Oczywiście patrzyłam na 50+ ale mineralny czy mieszany? Te mineralne tworzą taki trochę film na skórze ale nie przedostają się do głębszych warstw i nie szkodzą. Bez tzw chemii. No nic chyba zdecyduję się na tą biodermę ...

W ogóle muszę się pochwalić idealnym dzieckiem:-):-):-) chyba jakiś skok ZA nami:-) śmieje się cały czas, bawi ładnie, no i ... UWAGA... zrobiła pierwsze kroki przy wersalce:-):-):-):-):-) ok wczoraj przy koszu na pranie... podsumowując: (trochę na wyrost): GOŚKUN CHODZI!!!!!:-):-):-):-) I fanfary zza chmur, baloniki spadające z nieba, właśnie baner przeleciał nad miastem z napisem "GO GOCHA!!!", B, Obama zadzwonił z gratulacjami ... tak to widzę:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Andzia. Właśnie o filtr mi chodzi. Oczywiście patrzyłam na 50+ ale mineralny czy mieszany? Te mineralne tworzą taki trochę film na skórze ale nie przedostają się do głębszych warstw i nie szkodzą. Bez tzw chemii. No nic chyba zdecyduję się na tą biodermę ...
szczerze to nie wgłebialam sie az tak i nie wiem jaki ten jest .

edek:
PENATEN BABY Mleczko ochronne na słońce SPF 50+ 200ml dla dzieci - Aptekarz Warszawski - Apteka internetowa

tu pisza, ze zawiera filtry mineralne i organiczne, ktore nie przenikaja do krwi dziecka

Ostatnia edycja:
ms mickey zgadzam się z josie! miałam krem nivea i musiałam namachać się, aby go wetrzeć w skórę dziecka. ona tego nie cierpi i wrzeszczała - obie spocone a skóra i tak jeszcze biała. KOSZMAR! Kupiłam jak josie hipp 50 i jest o niebo lepiej!

niespodzianka uważam, że na dyscyplinowanie za wcześnie. jednak jak przesadza w swoich fochach i krzykach bez powodu to staram się ignorować:p nie zwracam uwagi i po paru minutach przechodzi jej:) ale moja jest grzeczniutka jak patrzę na córkę koleżanki:D

kasiulka ja również jestem w szoku, że ona w tym leżaczku tak spokojnie leży. Mój od 3 miesięcy na strychu:p

agaundpestka witaj:) Ja pikole, normalnie jesteś herosem! Nie wyobrażam siebie na twoim miejscu, po prostu jesteś niesamowita!!! Antek ma full wypas mamę:p

andzia ten penaten baby 50 extra, bo duża butla!

Ostatnia edycja:
kasiulka ja również jestem w szoku, że ona w tym leżaczku tak spokojnie leży. Mój od 3 miesięcy na strychu:p

Maja jest zakochana w tym leżaczku :-D

Dziewczyny, mam fajne sandałki Adidasa po Hani, ale Mai są na teraz za duże, a zanim jej stópka urośnie do tego rozmiaru to już będzie jesień.

Jeśli ktoraś jest zainteresowana to zapraszam, mogę wysłać pocztą za 9zł w kopercie bąbelkowej

Sprzedam sandałki ADIDAS rozmiar 20 Sprzedam - Buciki dla Dzieci - Gumtree Wielkopolskie / Poznań

reklama

W ogóle muszę się pochwalić idealnym dzieckiem:-):-):-) chyba jakiś skok ZA nami:-) śmieje się cały czas, bawi ładnie, no i ... UWAGA... zrobiła pierwsze kroki przy wersalce:-):-):-):-):-) ok wczoraj przy koszu na pranie... podsumowując: (trochę na wyrost): GOŚKUN CHODZI!!!!!:-):-):-):-) I fanfary zza chmur, baloniki spadające z nieba, właśnie baner przeleciał nad miastem z napisem "GO GOCHA!!!", B, Obama zadzwonił z gratulacjami ... tak to widzę:-):-):-)

:-D
:-D:-D gratulacje

Kasiek - tak duza i mleczko bardzo wydajne. Tylko te filtry organiczne ( niby maja nieszkodzic), no ale przed wszystkim ich nie uchronie.:-(

Ostatnia edycja:
Do góry