reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zaza - przykro mi, że nie jesteś zadowolona z imprezy... a księża?? wolę się na ich temat nie wypowiadać!!:no:

polaa - super miejsce na dzieciaczkowe szaleństwa!!

kasiekz - ale od pierwszego dnia noszenia nie miałaś żadnego dyskomfortu??

reklama
muńka jakoś po 30min. od założenia już w ogóle ich nie czułam, a przez pierwsze minuty to po prostu wiedziałam, że coś tam jest, ale nie było to uwieranie, dźganie itp. jak w przypadku johnsona! tak więc mogę powiedzieć, że oko od razu się przystosowało:) Wcześniej męczyłam się z J&J, bo poleciła mi kuzynka okulistka i myślałam, że tak po prostu ma być. Pewnego dnia M zmieniał okulary i Pani w Fielmann'ie powiedziała mi właśnie o optix air. Jednak nie można generalizować, zależy od wady, cylindra itd. Jednym służą takie, innym tamte:)

Ostatnia edycja:
Zaza szkoda, ze nie jesteś zadowolona. Ale juz po wszystkim :) my trafiliśmy na super księdza, naprawdę nie mogę narzekać. Nie robił wyrzutów ze kościelnego nie mamy tylko cywilny i w ogóle super.
A o co chodzi z tym imieniem? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, tzn wybraliscie jeszcze jedno imię??

munka no miejsce jest naprawdę rewelacyjne i nie tylko dla dzieci hehe :)

Monisia spóźnione sto lat

Weekend minął szybko, w sobotę sprzątanie a w niedzilę impreza roczkowa. Kulinarnie się nie narobiłam- parę przystawek i ciastka. Torta z lenistwa zamówiłam i żałuję - dobry był, ale nie za ładny:-(
Oprócz butów Mati dostal słodyczę i kasę (no i mam problem co za nią kupić )
Ogólnie impra udana, chociaż Mati trochę marudny przez zęby był.
W sobotę wieczorem po ugryzieniu (chyba chcial sie pochwalić :-D) zobaczyłam lewą górną jedynkę:-). W natarciu jescze 3 zęby u góry.

Kasiek
nie tylko Ty - ja też nie nocnikuję. Mam zamiar zacząć w najbliższym czasie.
Zaza - przykro, że impreza sie nie udała.
Munka ja przygodę a soczewkami zaczynałam ze 3 razy, kończyłam po tygodniu, ale nie z powodu dyskomfortu (lenistwo???:zawstydzona/y:)
Aga jak Antoś? Też ostatnio mieliśmy to poskudztwo - tydzień czasu Adiego męczyła.

Iwon - moja w nocy z soboty na dziedziele budziła sie z milion razy - nie patrzyłam juz na zegarek.
A dzis w nocy dzieć spał ale mój T. chrapał......

Od dzis mam remont balkonu i całej reszty. Kiedys wam pisałam ze NOWE mieszkanie kupione za cięzko spłacany kredyt okazało sie lekkim bublem. Sciany podmakają - najprawodopodobniej od pi.......o balkonu na którym płytki zmieniali w zeszłym roku. Po zmianie płytek mam 2 sciany z odpadajacym tynkiem. Szkoda gadać. I dzis łąskawie po chyba 20 pismach panowie się zjawiają. Tak sie wkurwiłam ze opieroliłam kierownika tego interesu - bo zadzwonił ze on juz przychodzi. A w mieszkaniu moja mama z dzieckiem i na balkonie wszysko rozłozone (krzesła, stolik, suszarka i 4 donice z pomidorami i ziołami). Wiec chyba sie przestraszył.... bo przyjda po 15.

Muńka ja noszę soczewki :tak:
Najpierw miałam bauscha tak jak kasieńka, ale oczy mi się po nich męczyły i wieczorem czułam piasek. Teraz używam oasys acuvue johnsona i jak dla mnie są ekstra. Zero dyskomfortu. Chyba, że przegnę i za długo noszę :sorry2: Jeśli coś Cię uwiera, to warto popróbować może z inną firmą, bo są chyba różne krzywizny czy jakoś tak.

Zaza ja nie zauważyłam Twojej nieobecności, ale tylko dlatego, że też mnie przez ostatnie kilka dni nie było na bb :sorry2:
I nie dołuj się tak imprezą, młody i tak niewiele zapamięta i żalu przecież mieć nie będzie ;-)

Polaa ja też zauważyłam, że dorośli mają czasem większą frajdę w parkach rozrywki niż dzieciaki ;-) Fajnie, że wypad udany :blink:

Kasiek a ta druga drzemka ile trwa, że mała idzie spać dopiero o 21? Mój śpi tak po południu około 30-40 minut i i tak o 19 już pada.

Aylin oby remont balkonu się prędko zakończył i pilnuj tam tych specy ;-)

Munka ja przygodę a soczewkami zaczynałam ze 3 razy, kończyłam po tygodniu, ale nie z powodu dyskomfortu (lenistwo???:zawstydzona/y:)

no właśnie ja poniekąd też lenistwa nie zabiegałam nigdy o soczewki, a poza tym lubię okulary i myślę, że mi z nimi do twarzy, ale zależy mi na tym, żeby chociaż w okresie wakacyjnym móc je zakładać.

Od dzis mam remont balkonu i całej reszty. Kiedys wam pisałam ze NOWE mieszkanie kupione za cięzko spłacany kredyt okazało sie lekkim bublem. Sciany podmakają - najprawodopodobniej od pi.......o balkonu na którym płytki zmieniali w zeszłym roku. Po zmianie płytek mam 2 sciany z odpadajacym tynkiem. Szkoda gadać. I dzis łąskawie po chyba 20 pismach panowie się zjawiają. Tak sie wkurwiłam ze opieroliłam kierownika tego interesu - bo zadzwonił ze on juz przychodzi. A w mieszkaniu moja mama z dzieckiem i na balkonie wszysko rozłozone (krzesła, stolik, suszarka i 4 donice z pomidorami i ziołami). Wiec chyba sie przestraszył.... bo przyjda po 15.

aż strach się bać!! ;-)

Muńka ja noszę soczewki :tak:
Najpierw miałam bauscha tak jak kasieńka, ale oczy mi się po nich męczyły i wieczorem czułam piasek. Teraz używam oasys acuvue johnsona i jak dla mnie są ekstra. Zero dyskomfortu. Chyba, że przegnę i za długo noszę :sorry2: Jeśli coś Cię uwiera, to warto popróbować może z inną firmą, bo są chyba różne krzywizny czy jakoś tak.

ja miałam kiedyś chyba właśnie te bausch i też było kiepsko. Teraz kupiłam te co Ty masz i na pewno jest dużo lepiej niż w tamtych, ale jednak czuję już trochę oko zmęczone, czasami przymazywał mi się obraz i musiałam pomrugać kilka razy. Nie wiem, czy po prostu oko musi się przyzwyczaić i dlatego tak mam, czy są złe soczewki.

Wszystkiego najlepszego dla MATEUSZKA !!!!!!!!!:-):-)

Iwon zdrówka dla ciebie i małego. A kto to ta Beatka bo niedoczytałam ?

Zaza no szkoda że tak wyszły chrzciny. A nie mieliście jakiegoś spotkania z księdzem przed chrzcinami ? Bo u nas zawsze jest i wszystko potem wiemy.

Muńka chyle czoła przed tobą w związku z basenem :-D O tej godzinie to ja jeszcze smacznie w łóżku

Kasiekz ale fajnie ta twoja mała jeszcze śpi. U nas jak Nikola wstanie koło 8 to nie ma już szans na dwie drzemki. Męczymy się do 13, a i tak za długo nie pośpi, a potem oby do 19 i z głowy:-D:-D

Aga fajny ten twój przyszywany syn :-) i że taki kontakt wciąż macie

Hatszept czy ja znowu nie doczytałam że będzie córeczka ?????? Duzo zdrówka:-):-)

Pola chętnie bym się wybrała w takie miejsce. Lubię czasem też poszaleć ,tym bardziej że mój starszak mógłby mieszkać w wesołym miasteczku. Ma po mnie bo mojemu T na sam widok karuzel robi się niedobrze:-D

Andzia moja też zainkasowała trochę kasy, ale zabawki też były. wcześniej już pokazywałam rowerek na forum, ale dostała też krzesełko uczydełko- narazie stoi przy nim, bo jak siedzi to jeszcze zjeżdża z niego. na roczku własnie siedziała na nim, wszyscy dookoła na nią patrzyli, mój tata kamerował i nagle buuuch... głową o kafelki. Nie muszę opisywać co było dalej :sorry2::sorry2:

A tak ogólnie to imprezka się udała, mała była bardzo grzeczna jak na nią :-)Ale i tak się cieszę że już z głowy. Tearz się szykujemy na piątkowy wyjazd do Włoch. Jedziemy na noc co by zgagulka spała, bo od urodzenia nienawidzi jazdy w aucie, a tu przed nami 1000 km. Chyba mnie pogieło z tymi wczasami:-D No nic najwyżej będziemy 100 razy się zatrzymywać:-D

Ostatnia edycja:
Iwon pierwsze drzemka trwa 1-1,5godz., a druga od 15min. do 1 godz. i wcześniej spać nie pójdzie:)

Atinka
super, że impra udana. A gdzie konkretnie do Włoch jedziecie? My wciąż zastanawiamy się czy we wrześniu jechać autem do Włoch (M kocha) czy samolotem do Grecji:) Koniecznie zdaj mi relacje z podróży.

Aga właśnie, zapomniałam napisać, że Max wygląda na grzeczniutkiego chłopca. Po nim widzisz jak czas zapierdziela:/

reklama
Atinka ja to właśnie zawsz uwielbialam karuzele, na rożnych sie jeździło i do góry nogami i rożne, ze adrenalina rosła a teraz cos sie ze mną porobilo :szok: Kuba sie nie bal i to aż mnie zdziwiło na czym był i nawet sie nie przestraszył a ja...czasami miałam dość :zawstydzona/y: No ale fajnie było i najważniejsze ze Młody zadowolony :tak:

Aylin szybkiego remontu

Andzia gratuluje ząbka :tak:

Do góry