Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
Dziewczyny tak się cieszę, że spływają same dobre wiadomości! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki i czekam na informację!Gratulacje! Ja mam swoją wizytę na 13:30![]()
No u mnie jedynie co to wyszło cmv do zrobienia awidności bo wyszło lekko reaktywne tak jakbym miała wtórne zakażenie więc przez to wizyta szybciej bo kolejną 5 sierpniaU mnie jest pęcherzykkolejna wizyta 28.07
A beta jaki poziom? Bo w sumie u mnie tak do 2000 nie było nic widać, później już nie badałam ale tydzień minął od tych 2000 i dzisiaj na usg dopiero był pęcherzyk i zarodekJa nie wytrzymałam i umówiłam się na najbliższy wtorek, to będzie 4+4. Nie chce mi się wierzyć że coś zobaczą ale tak kazali, zaraz po teście isc sprawdzić gdzie się zagnieździło
Trzymam kciuki!Hej jestem Monia. Mieszkam w UK, tydzień temu ku mojemu zaskoczeniu okazało się że test jest pozytywny, a ostatnio stwierdziliśmy że odsuwamy decyzję o dziecku do końca września. Ostatnia ciąża niestety zakończyła się poronieniem 2.10.2024 w 12 tygodniu, więc teraz prywatnie się umówiłam na usg na 30.07 żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i czy serduszko bije
Nie robiłam bety bo nie chcialam się narazie nakręcać. Będzie co ma być ale jutro weekend więc jak nie wytrzymam to pójdę. W sumie któraś dziewczyna wyżej chyba pisała że nawet pojedyncza beta da informacje czego można się spodziewać na USG.A beta jaki poziom? Bo w sumie u mnie tak do 2000 nie było nic widać, później już nie badałam ale tydzień minął od tych 2000 i dzisiaj na usg dopiero był pęcherzyk i zarodektakże faktycznie może być ciut za wcześnie i jedynie pogrubione endometrium