reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Mamy serduszko!!! Faktycznie ciąża troszkę młodsza więc dlatego nie było widać ostatnio. Lepszy sprzęt i lepsze oko też zrobiło swoje :D tak się cieszę, nie mogłam spać od wtorku. Także jak ktoś się ma stresować to lepiej iść wcześniej, nie wyobrażam sobie czekać tak jak radził tamten lekarz 2 tygodni :D

Ja nie wytrzymałam i umówiłam się na najbliższy wtorek, to będzie 4+4. Nie chce mi się wierzyć że coś zobaczą ale tak kazali, zaraz po teście isc sprawdzić gdzie się zagnieździło

Ja nie wytrzymałam i umówiłam się na najbliższy wtorek, to będzie 4+4. Nie chce mi się wierzyć że coś zobaczą ale tak kazali, zaraz po teście isc sprawdzić gdzie się zagnieździło
A beta jaki poziom? Bo w sumie u mnie tak do 2000 nie było nic widać, później już nie badałam ale tydzień minął od tych 2000 i dzisiaj na usg dopiero był pęcherzyk i zarodek 😊 także faktycznie może być ciut za wcześnie i jedynie pogrubione endometrium

Hej jestem Monia. Mieszkam w UK, tydzień temu ku mojemu zaskoczeniu okazało się że test jest pozytywny, a ostatnio stwierdziliśmy że odsuwamy decyzję o dziecku do końca września. Ostatnia ciąża niestety zakończyła się poronieniem 2.10.2024 w 12 tygodniu, więc teraz prywatnie się umówiłam na usg na 30.07 żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i czy serduszko bije

Hej jestem Monia. Mieszkam w UK, tydzień temu ku mojemu zaskoczeniu okazało się że test jest pozytywny, a ostatnio stwierdziliśmy że odsuwamy decyzję o dziecku do końca września. Ostatnia ciąża niestety zakończyła się poronieniem 2.10.2024 w 12 tygodniu, więc teraz prywatnie się umówiłam na usg na 30.07 żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i czy serduszko bije
Trzymam kciuki! ❤️

reklama
A beta jaki poziom? Bo w sumie u mnie tak do 2000 nie było nic widać, później już nie badałam ale tydzień minął od tych 2000 i dzisiaj na usg dopiero był pęcherzyk i zarodek 😊 także faktycznie może być ciut za wcześnie i jedynie pogrubione endometrium
Nie robiłam bety bo nie chcialam się narazie nakręcać. Będzie co ma być ale jutro weekend więc jak nie wytrzymam to pójdę. W sumie któraś dziewczyna wyżej chyba pisała że nawet pojedyncza beta da informacje czego można się spodziewać na USG.

Do góry