reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Hej dziewczyny! Piszę tutaj mam nadzieję, że mogę. Te, które z was przeżyły Biochem możecie powiedzieć jak to u was wyglądało? Nie mam mozliwosci zrobienia bety (nie mieszkam w PL) jak wyglądały u was testy, do którego dnia po spodziewanej miesiaczce byly pozytywne? I kiedy dostałyście okres? Z ilu dniowym opóźnieniem? Wydaje mi się, że przeżywam właśnie Biochem. Pozytyw mialam 27 dnia cyklu… przy cyklach 28-29 dniowych. Była to wyraźna różowa kreska. teraz drugi dzień spóźnienia miesiączki a testu w ogóle nie ciemnieją, może bardzo delikatnie. Jestem po cp i ogarnia mnie powoli panika. Chociaż wtedy to testy widocznie gołym okiem ciemniały z dnia na dzień. Ten test z drugiego zdjęcia to pierwszy który zrobiłam 27 dnia cyklu. A teraz dwa razy dziennie robię te zwykłe. I umieram ze strachu o co chodzi.

Załączniki

• IMG_0403.jpeg
    IMG_0403.jpeg
    855,3 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0387.jpeg
    IMG_0387.jpeg
    628 KB · Wyświetleń: 45
Ale, że robi na nocnik ? 🙂
Nie, otwiera mi klapę, patrzy co jest w środku, a potem ogląda pralkę 🤷‍♀️

Myślalam, że się odpieluchuje, bo od tygodnia ma focha na pampersa, więc czasem chodzi w majtkach, ale pomimo naszego pytania czy chce to nie komunikuje wcale i robi w majtki 🤦‍♀️ i zupełnie mu nie przeszkadza fakt, że ma mokro.

Hej dziewczyny! Piszę tutaj mam nadzieję, że mogę. Te, które z was przeżyły Biochem możecie powiedzieć jak to u was wyglądało? Nie mam mozliwosci zrobienia bety (nie mieszkam w PL) jak wyglądały u was testy, do którego dnia po spodziewanej miesiaczce byly pozytywne? I kiedy dostałyście okres? Z ilu dniowym opóźnieniem? Wydaje mi się, że przeżywam właśnie Biochem. Pozytyw mialam 27 dnia cyklu… przy cyklach 28-29 dniowych. Była to wyraźna różowa kreska. teraz drugi dzień spóźnienia miesiączki a testu w ogóle nie ciemnieją, może bardzo delikatnie. Jestem po cp i ogarnia mnie powoli panika. Chociaż wtedy to testy widocznie gołym okiem ciemniały z dnia na dzień. Ten test z drugiego zdjęcia to pierwszy który zrobiłam 27 dnia cyklu. A teraz dwa razy dziennie robię te zwykłe. I umieram ze strachu o co chodzi.
Hej, dla mnie one ciemnieją, przy niskich betach ta różnica w kreskach nie jest jakaś spektakularna. U mnie przy biochemie (cykle 28-dniowe) był ładny pozytyw 11dpo, następnego dnia kreski praktycznie nie było. Ja bym jeszcze dała czas. 🤗

Hej, dla mnie one ciemnieją, przy niskich betach ta różnica w kreskach nie jest jakaś spektakularna. U mnie przy biochemie (cykle 28-dniowe) był ładny pozytyw 11dpo, następnego dnia kreski praktycznie nie było. Ja bym jeszcze dała czas. 🤗
Będę się kontaktować z moją ginekolog w następnym tygodniu jeśli nie wydarzy się nic po drodze…. Bo wcześniej i tak nie ma sensu, a też z rana pracuję i nie mam możliwości wybłagania bety. Tu nie umiem iść prywatnie i zapłacić. Uroki życia za granicą….

reklama
Będę się kontaktować z moją ginekolog w następnym tygodniu jeśli nie wydarzy się nic po drodze…. Bo wcześniej i tak nie ma sensu, a też z rana pracuję i nie mam możliwości wybłagania bety. Tu nie umiem iść prywatnie i zapłacić. Uroki życia za granicą….
Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie. 🤗

Do góry