reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Jeszcze teraz zauważyłam brazowe plamienie na bieliźnie...ale tłumaczę sobie, ze wczoraj byłam u gina, wszystko bylo okej, wkładanie wziernika bolało więc mogła mi coś podrażnić, na dodatek zapomniałam wczoraj jednej dawki progesteronu wziąć

reklama
Jeszcze teraz zauważyłam brazowe plamienie na bieliźnie...ale tłumaczę sobie, ze wczoraj byłam u gina, wszystko bylo okej, wkładanie wziernika bolało więc mogła mi coś podrażnić, na dodatek zapomniałam wczoraj jednej dawki progesteronu wziąć
Ja mam jedno poronienie za sobą i jeśli mogę coś doradzić to gdy pojawia się plamienie i niepokoisz się, warto pójść nawet na sor i skontrolować to na USG - tak dla własnego spokoju

Uważaj na siebie i obserwuj, a jak się powtórzy to idź na IP.

Uważaj na siebie i obserwuj, a jak się powtórzy to idź na IP.
Obserwuje, ale na razie to są trzy smugi na bieliznie i nic więcej. Też wieczorem biorę lactovaginal bo sluz zielonkawy się pojawił i ginekolog przepisał więc jak mnie wczoraj podrażniła wziernikiem, potem zaaplikowałam kapsułkę to rano zwykle ze mnie to wylatuje, więc liczę ze to jest to. Ale jakby się powtórzyło to zamierzam jechać na ip.

Ja po wizycie, jest pęcherzyk "w dnie macicy" a nie w bliźnie czyli kamień z serca. Nic więcej nie wiem i mam przyjść za tydzien-dwa potwierdzić ciążę. Dzisiaj wg moich obliczeń jest 5+5, według lekarki 5+3 (już zgłupiałam jak oni to liczą). No więc czekania ciąg dalszy. Ale jestem spokojniejsza.

reklama
Ja po wizycie, jest pęcherzyk "w dnie macicy" a nie w bliźnie czyli kamień z serca. Nic więcej nie wiem i mam przyjść za tydzien-dwa potwierdzić ciążę. Dzisiaj wg moich obliczeń jest 5+5, według lekarki 5+3 (już zgłupiałam jak oni to liczą). No więc czekania ciąg dalszy. Ale jestem spokojniejsza.
Bo oni to liczą według pomiarów, które im wyszły na usg, też mam rozbieżności

Do góry