Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli idziesz na cyklu sztucznym to lekarz może przesunąć i ten jeden dzień transfer, bez problemu. Bo tu lixzy się grubość endo a nie dzień cyklu i czas włączenia progesteronu. Spokojnie będzie pięknieCzy jak miałyście ustalony transfer to musiał być to konkretnie ten dzień? Mam w czerwcu jeden dzień gdzie nie mogę pojechać do kliniki choćby nie wiem co i znając moje szczęście to właśnie wtedy będzie...
Wiesz co, nie pamietam w sumie, ale wydaje mi się ze miałam i nic nie wyszło. musiała bym w papiery zajrzeć. Miałam multum badań robionych, od ginekologi do immunologi, wszystko.Dzięki za odpowiedz.
My za pierwszym razem mieliśmy allo 31% I lekarz mówił, że ok. Kir Bx i nie przejął się tym. Po tym allo 31% w grudniu 2024 miałam nieudane transfery w marcu, maju i czerwcu. W między czasie w kwietniu zbadałam ponownie allo I wyszło zero ale to mówię po encortonie, chorobie etc. Myślę, że skoro wcześniej organizm potrafił wytworzyć p-ciala to działa. A skoro to allo tak się zmienia to w szczepienia nie planowałam wchodzić, tym bardziej nie mając zbadanych zarodków.
A miałaś cd138 czyny.oznaczane i jakie wartosci?
Nikt Ci nie sugerował zbadania zarodków?
Ja gdyby tylko N badało zrobiłabym to przy następnej, o ile w ogóle bedziemy podchodzić bo już nie mam pomysłu.
Z innego forum dziewczyny bardzo polecają Klinkę Barska żeby minihostero zrobić,.że podobno widzą "rzeczy" w macicy, które mogą utrudniać implantację.
Ty jednak miałaś biochem (ileś?) to inna sprawa, ja same 0.
Biochem z beta 250 naturalnie 4 lata temu...
Czyli po prostu mu powiedzieć że 12 czerwca kategorycznie nie i on to wyliczy?Jeśli idziesz na cyklu sztucznym to lekarz może przesunąć i ten jeden dzień transfer, bez problemu. Bo tu lixzy się grubość endo a nie dzień cyklu i czas włączenia progesteronu. Spokojnie będzie pięknie![]()
ja szczerze bym tak powiedziała że nie mam możliwości 12 być w klinice czy jesy możliwość jeden dzień później bądź wcześniej. Myślę że nie będzie problemu. A który to będzie twój dzień cyklu tak mniej więcejCzyli po prostu mu powiedzieć że 12 czerwca kategorycznie nie i on to wyliczy?
Tak powiedz. Mi teraz transfer wychodzil w czwartek i nie mogłam i mi przesunął. Na sztucznym cyklu musisz progesteron brac równe 5 dni przed transferem wiec mozna sobie manipulować trochęCzyli po prostu mu powiedzieć że 12 czerwca kategorycznie nie i on to wyliczy?
Nie mam pojęcia... Nie wiem kiedy każe mi przestać brać anty i jak to się poukłada... Dziś będę się zapisywać na wizytę do niego, mam nadzieję że uda mi się złapać go popołudniu...ja szczerze bym tak powiedziała że nie mam możliwości 12 być w klinice czy jesy możliwość jeden dzień później bądź wcześniej. Myślę że nie będzie problemu. A który to będzie twój dzień cyklu tak mniej więcej
Rób betę, test olej (w sumie nawet dosłownie już to zrobiłaś). Trzymam kciukiJa zrobiłam wieczorem wczoraj tets i bialo wiec lipa. Po pracy ide dla formalności bete zrobic