• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy jak miałyście ustalony transfer to musiał być to konkretnie ten dzień? Mam w czerwcu jeden dzień gdzie nie mogę pojechać do kliniki choćby nie wiem co i znając moje szczęście to właśnie wtedy będzie...

reklama
🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

22.04. - Beta @Fok123 Kochana Za bete do Nieba 😍😍❤️ Niech się dzieje, niech będzie pięknie 😍🙏❤️ Czekamy na wieści 🤞🤞🤞
22.04 - Monitoring @mariposa kochana czekamy na info o punkcji, niech się dzieje, niech będzie pełno pięknych jajcow 😍😍❤️🤞🤞🤞

24.04 - Punkcja @@mariposa
28. 04 - Wizyta w klinice @MałaMi81
28.04 - Wizyta w klinice @JestemMama!
04.05 - wizyta w klinice @fckathy
05.05 - wizyta w klinice i start stymulacji @laura_palmer
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

Czy jak miałyście ustalony transfer to musiał być to konkretnie ten dzień? Mam w czerwcu jeden dzień gdzie nie mogę pojechać do kliniki choćby nie wiem co i znając moje szczęście to właśnie wtedy będzie...
Jeśli idziesz na cyklu sztucznym to lekarz może przesunąć i ten jeden dzień transfer, bez problemu. Bo tu lixzy się grubość endo a nie dzień cyklu i czas włączenia progesteronu. Spokojnie będzie pięknie ❤️❤️🤞

Dzięki za odpowiedz.
My za pierwszym razem mieliśmy allo 31% I lekarz mówił, że ok. Kir Bx i nie przejął się tym. Po tym allo 31% w grudniu 2024 miałam nieudane transfery w marcu, maju i czerwcu. W między czasie w kwietniu zbadałam ponownie allo I wyszło zero ale to mówię po encortonie, chorobie etc. Myślę, że skoro wcześniej organizm potrafił wytworzyć p-ciala to działa. A skoro to allo tak się zmienia to w szczepienia nie planowałam wchodzić, tym bardziej nie mając zbadanych zarodków.
A miałaś cd138 czyny.oznaczane i jakie wartosci?
Nikt Ci nie sugerował zbadania zarodków?
Ja gdyby tylko N badało zrobiłabym to przy następnej, o ile w ogóle bedziemy podchodzić bo już nie mam pomysłu.

Z innego forum dziewczyny bardzo polecają Klinkę Barska żeby minihostero zrobić,.że podobno widzą "rzeczy" w macicy, które mogą utrudniać implantację.

Ty jednak miałaś biochem (ileś?) to inna sprawa, ja same 0.
Biochem z beta 250 naturalnie 4 lata temu...
Wiesz co, nie pamietam w sumie, ale wydaje mi się ze miałam i nic nie wyszło. musiała bym w papiery zajrzeć. Miałam multum badań robionych, od ginekologi do immunologi, wszystko.

ja szczerze bym tak powiedziała że nie mam możliwości 12 być w klinice czy jesy możliwość jeden dzień później bądź wcześniej. Myślę że nie będzie problemu. A który to będzie twój dzień cyklu tak mniej więcej
Nie mam pojęcia... Nie wiem kiedy każe mi przestać brać anty i jak to się poukłada... Dziś będę się zapisywać na wizytę do niego, mam nadzieję że uda mi się złapać go popołudniu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry