Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Lolitko zaciskam kciuki!!! I czekam na wiesci!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko nie mogę za wami nadąrzyć, bo tyle już napisałyście, że ciągle czytam jak mi się przerwa trafi
Przez weekend mnie nie było więc nawet nie miałam możliwości zaglądnięcia do was. Ciągle w biegu jestem i wiecznie coś załatwiam. Ale obiecuję dziś nadrobić i wreszcie konkretnie napisać
Nawet bardzo...

tera dobrze gadasz. a ja jeszcze ta wode z cytrynka sobie zapodasz z ranca, 20 minut przed sniadaniem to wogole git gitara
Nikola
A ktory masz dzien cyklu i jak dlugi masz zwykle cykl?

Nikola, może po anty cykl musi się unormować, bardzo prawdopodobne.
Ano....
Wiecie - poszlam do ogrodka konwalii troche zebrac i teraz ladnie mnie pachna pod nosem. Lubic konwalie
Zabieg był 27.04., to wypadałoby, żeby już była. Na 25-26. typowałam, ale ona jeszcze nie chce. Wszystkie znaki na niebie mówią, że będzie, bo co chwila jakiś pryszcz wyskoczy, włosy szybciej się przetłuszczają i troszkę podbrzusze czuję. No, ale jak ni ma tak ni ma:-(
ps. lece na 15 minut z psem pobiegac na plaze i wracam

Jestem wkur....
1. Dziadek mi oswiadczyl ze moze w naszym przypadku to jest potrzebne IVF lub ICSI. (naprawde? nie wiedzialam....)
2. Moje badania sa kluczowe i opoznia troche procedure. Bo mam mase testow zrobic lacznie z droznoscia jajowodow. I to zajmie min 3 miesiace bo wlasnie mi sie cykl zaczal a oni od poczatku cyklu robia badania
Wiec pazdziernik jest realny![]()
ci lekarze to wszędzie takie wałkonie!!!!!! Trzymaj się dzielnie lolitko. I nie nerwuj się, bo na tych debili nic się nie poradzi-znam to z własnych doświadczeń:-( Mam jednak nadzieję, że wszystkie testy zrobisz raz dwa i wszystkie będą w porządku tak żebyście mogli startnąć tak szybko jak się da.