reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja byłam raz na tym monitoringu i wtedy mąż zaczął tą pracę w delegacji więc nie chodziłam już potem dlatego mogę się mylić co do tego na czym to polega

przyszły mi te dni płodne jednak :-D i jestem cała prze-szczęśliwa bo akurat małżonek zjechał więc było celowanie :-) i jak co to za 2 - 3 tygodnie będę testować

Brawo lumina :-):-) Dzielna dziewczynka :-) To trzymam kciuki teraz &&&&
A ja zamówiłam nowe testy owu , polecane tu na forum, skoczę w tym mcu na monitoring żeby zobaczyć czy moje pęcherzyki pękają i do czegoś się nadają a M. zapisuję na badania. Tak łatwo się nie poddamy , o nie :-)
Miłego dnia wszystkim życzę.

lumina dobrze pisałaś o tym monitoringu że to usg ja tylko sprostowałam że na pewno nie jednorazowe :tak: super że masz płodne więc działaj działaj &&& a jak to stwierdziłaś?
Muma trzymam kciuki za badania &&&

Witajcie Dziewczyny, dawno mnie tu nie było ;-)ale staram się dość regularnie czytać...
Poluzowałam...i to na całego...
Jedyne co robię to "wsłu****ę" się w moje ciało...ale bardziej z tego powodu, że chcę więcej się o sobie dowiedzieć. Przytulanki zaczęłam traktować jak "zachcianki" a nie jak "mus bo to właśnie ten czas". Zajęłam się badaniami tarczycowymi, nie widzę już tyle ciężarnych...co będzie to będzie. I tak chyba nie mam tylee mocy co Stwórca. Niech On mną (nami) kieruje. Ja odpoczywam. Wydoroślałam?:confused:
Życzę II jak i spokoju. Bo spokoju właśnie nam brakuje.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy po 30-stce:-)

Ani@k zazdroszczę ci takiego "chłodnego" podejścia do tematu i trzymam kciuki za ciebie
lumina zazdroszczę że tak wyraźnych dni płodnych, ja tam nie jestem pewna kiedy mam a dodatkowo nie zawsze mam :-(

Witajcie :-)
kasia.natka ja też nie mam wyraźnych dni płodnych, gdyby nie fakt, że mam regularne @ i do tego wspomagam się testami to miałabym problem .. A kto wie, moze tez nie zawsze jest owulacja. Zaczynam teraz od pn monitoring to się okaże tym razem.
Brzózka, lumina kiedy testujecie , kiedy wzmocnić &&& ???
Ani@kmnie na pewno brakuje spokoju ale niestety w związku z życiem zawodowym... Okres kiedy siedziałam z córką w domu (1rok i 9 mcy) to najpiękniejszy czas w moim życiu był.
Poza tym mam duuuużo pracy ale wcale w związku z tym nie myślę jakoś mniej o sprawie ;-) Dookoła wszyscy w ciąży, nawet w serialach;-)
Dzisiaj to w ogóle zaraz zasnę nad papierami, lecę na kawkę, papa.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
ja prosze kciuki bo od wczoraj bardzo sie zle czuje :(
Mam nadzieje, ze to nie endometrioza wraca juz tak szybko do mnie...
Wczoraj mnie tak bolal brzuch ze nie mialam sil dojsc do domu. Wpadlam do lazienki i musialam cala sie rozebrac zeby nie zemdlec.
Wczoraj tez mialam 16dc i owulacje. I nie wiem o co chodzi. Ale bol byl jak przy endo kiedys. Lekarz dawal mi pol roku. jeszcze mi zostal miesiac. mam ogromna nadzieje ze to pasudztwo tak szybko nie wroci :(
Muma do testowania to jeszcze sporo mi zostalo, ze dwa tyg prawie. Na razie staranka, choc powiem Wam ze z takim bolem to zadna frajda :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry