reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o kochanie przytulam Cię mocno, bądź dzielna, ale też Cię proszę idż szybko na zabieg.Twój Aniołek zawsze będzie przy Tobie, już jest ale musisz dbać o siebie..
Chyba nic już więcej jakoś nie mogę napisać.
Miłego dnia Dziewczynki.

reklama
kok.o :( :( :( strasznie, strasznie mi przykro. Musisz isc koniecznie na zabieg. Zbierz sie w garsc!!! Nie wolno sie tak latwo poddawac. Czasem, zycie daje nam takie przykre doswiadczenia ale pozniej moze byc juz tylko lepiej! Trzymaj sie dzielnie i dawaj nam tu znac jak sie czujesz.

bionda zdrowka zyczę!!

zrobie tak jak mi radzicie, wczoraj i dzis ;) mam tylko wielkie zdziwienie ze tak pozno, dzis przeciez 19dc.. no ale widocznie ja taki dziwak jestem na calosci :-D

lumina tak, pase, z psami, szkole psy pasterskie

Kok.o :-( wirtualne uściski..
Bionda niektóre kobiety przechodza pierwszy okres ciąży w taki sposób, że padają z nóg, objawy takie jak na grypę...może do Polski w dwupaku przyjedziesz?
Brzózka pamiętaj, testowanko 27-28 września i II !!!&&&
Lumina a może czas na mały urlopik u Twojego męża? ;-)

no to teraz juz jestem kompletnie glupia. Czy zdazylo sie Wam miec kilka dni z rzedu wynik testu owulacyjnego plusowy?? ja dzis zrobilam ten owulacyjny i znowu mam dwie kreski. nie kumam. we wtorek jedna slaba druga mocna, w srode nie robilam, wczoraj dwie na maxa mocne, dzis dwie mocne.
czy to znaczy ze mam tak dlugi pik LH? moze testy mam do d... ale przed pokzaywaly jedna kreske zawsze, wiec teoreycznie powinny wykazywac dobrze. no i badz tu czlowieku madry :szok:

Brzózka tak, testy są pozytywne kilka dni, dlatego czekasz do mocnych kresek.
Takie dwie mocne to ja mam 2-3 dni, ale liczy się ta pierwsza , od niej za 12-36 (róznie piszą) powinna być owulacja. Ale nawet jesli sie starasz przed to też dobrze, po prostu = córeczka :-)

kok.o - wyrazy współczucia

Brzózka - masz b.ciekawą pracę

Ani@k - chciałam jechać do męża ale on nie chce , mieszka w hotelu opłaconym przez szefa więc ja bym tam nie mogła mieszkać a to miejscowość turystyczna i nie stać nas na razie na takie wygody bo musimy na zimę wymienić piec CO

Mnie już dopadły objawy ciąży urojonej - coś mnie tam w macicy boli i nie wiem ? to jest dopiero tydzień po płodnych i staranku , nie po raz pierwszy to mam - choroba psychiczna ?:crazy:

Brzózka polecam się na przyszłość:-) niedługo będę doktorać pisać z tego wszystkiego ;-)
lumina my wszystkie jesteśmy na to samo chore, tak więc czuj się swobodnie;-) A tak serio to 7 dni po owulacji maleństwo się zagnieżdzać może przecież czego z całego serca Ci życzę :-)

reklama
lumina to teraz i zresztą Brzózka tak samo - odpoczywać proszę, nie przemęczać się i za tydzień testujemy nareszcie :-)
Słoneczka na weekend Dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry