reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Heja :-)

No my dzisiaj też balujemy , raczej z dwójką ;-):-D Mam nadzieję, że jak się napiję pół lampki szampana to Oluś się nie opije - no po prostu muszę , za Nowy Rok, żeby był dobrym rokiem dla nas wszystkich,
Życzę Wam Dziewczynki, wiary, optymizmu i żeby wszystkie kończyły 2013 z bobasami :tak::tak:
Ja w zeszłym roku o tej porze jeszcze nie śniłam o II a tu tłuścioszek leży sobie obok i gapi się na mnie rozjarzony;-):-D

Ani@k -pytasz o harmonogram ale u nas to Księciunio harmonogram ustala:-) Ja nie mam łatwego planu, raczej trudny plan ale nie narzekam, jest mi z nim dobrze, generalnie nastawiam się na jeszcze trochę posiedzenie w domu i póki co to ja się dostosowuję do potrzeb małego ssaka:tak:
A serio to staram się go kąpać między 19-20 i wtedy śpi 4-5 godzin, poza tym budzi się w nocy co 3 godziny żeby pojeść
Potem potrafi pospać nawet do 9-10 a ja z nim :tak: W dzień za to nie śpi wcale, no czasem - co 3-4 dni zdarzy się drzemka dłuższa niż 30 minut:tak:
Teraz już potrafi leżeć i gadać albo trzepać łapkami ale pierwszy miesiąc leżał a właściwie wisiał TYLKO na cycku - wiedziałam , że tak może być i przyjęłam to z pokorą ;-):-) Aaa i od początku smoczek Twój wróg - taki plan sobie Olek wdrożył:laugh2:

kok.o - gratuluję, że dotrwałaś do końca roku, Ewa będzie jednak najstarsza w klasie :happy: Jakbyś potrzebowała coś wiedzieć na szybko, dopytać to do mnie możesz dzwonić lub smsować właściwie całą dobę - zawsze ktoś w mleczarni odpowie:tak::tak:

​Aleksis - &&&&&&&&&&&&&
Uciekam machnąć jakąś zupkę na szybko, a wieczorem będzie łosoś z warzywami, sałatka , wędlinki i sernik :tak:

Bawcie się dobrze a jutro szybko dochodźcie do siebie !! :-D:-D

reklama
hej balowiczki;-)
Widzę, że królują wyjścia na białą salę...:-) lub domówki...My też w domku, tzn. niby mamy plany ze szwagrem i jego żoną jechać na takie wzgórze, z którego widać cały Londyn i oglądać pokaz fajerwerków z nad Tamizy. Ale póki co, to leje jak cholera, wiatr wieje...brrr niemiło:no: Poza tym urobieni z eMem jesteśmy jak nie wiem co...Cały dzień znowu małe remonty, przemeblowania itp. Ale już widać światełko w tunelu:tak:
Jak się pogoda nie poprawi, to spotkam się z Wami na imprezie z Polsatem lub z Dwójką:tak: Mamy "wielkiego" szampana...takiego 330 ml:laugh2: ale popijemy!!!! zrobiłam fajne ciasto, takie niby-sernik na zimno...nazwę ma niby Ptyś...ale ptysia mi nie przypomina. Jak któraś będzie chciała to zamieszczę tu lub na Kółku przepis. Szybkie, orzeźwiające, bez pieczenia no i smaczne.
Dziewczynki, rano pisałam posta, napisałam każdej z osobna, ale jak wklejałam zdjęcie z fajerwerkami, to mi się wszystko skasowało:wściekła/y: A teraz już nie mam siły...mam nadzieję, ze mi wybaczycie ;-) Bawcie się dobrze, nie przesadzcie z procentami...i do napisania w Nowym Roku!!!:tak:

Witam Was kobitki w Nowym Roku :tak:
My spędziliśmy wieczór z "Terminatorem" i 2 TVP:-D
Rozglądałam się jak mogłam i nikogo nie widziałam :-D Pewnie dziewczyny do Polsatu poleciały :-D
Moc buziaków Wam wysyłam :-****
I jeszcze raz Wszystkiego Najlepsiejszego :tak:

Pozdrawiam ze słonecznego Wschodu :tak:

hej!!!witam sie z ogromnym bólem głowy:rofl2:masakra jakas......raczyłam się winkiem wczoraj!!my oglądalismy tv2,a tez na polsat przełanczaliśmy.Około 2 poszlismy spac......Jutro Adas juz do pracy idzie...ja w piatek.I koniec leniuchowania....Ja nowy rok witam @...:-(

Ostatnia edycja:
hello w Nowym Roku!!!:-)
Też jestem jakaś "zmięta" dzisiaj... z resztą mój M. też...śmialiśmy się rano, że czujemy się jak na ostrym kacu:baffled: Ale to chyba z niewyspania. Moja to już kolejna z rzędu nie przespana nocka, M. tez chodzi bardzo poźno spać...
Myśmy wczoraj zebrali się w 10 min. i pojechaliśmy do szwagrów:tak: Imprezkę skręciliśmy dosłownie w kilka minut. Oczywiście szwagier drinkował, my w trójkę nic, a bawiliśmy się jakbyśmy po butelce na głowę byli:-D Nawet Julek skakał w rytm gangnam style:laugh2:Później wkleję fotki. Eeee chyba nie jest ze mną tak źle, jak w 8 miesiącu ciąży potrafię tak fikać...bałam się tylko, żeby nie urodzić wczesniej przez te tańce;-)
O 23 naszego czasu pojechaliśmy na to wzgórze, podziwiać sztuczne ognie, ale niestety przywitaliśmy Nowy Rok w samochodzi dosłownie 200 m od celu:wściekła/y: Szwagier deklarował, że będzie nas prowadził, że mu GPS nie potrzebny no i oczywiście zabłądziliśmy!!!! dopiero przed północą włączyłam GPS i dotarlismy na miejsce...ale po czasie. Tak więc piliśmy szampana o 12:30:baffled: ale spoko...dla mnie może być. Fajerwerki jeszcze było widać, ludzi mnóstwo, ogólnie fajnie było.
kasica cholerna @....ale wiesz...Nowy Rok - nowe szanse!!!! musi się udać!!!! trzymam mocno kciuki!!!! i zdrówka dla Adasia!!!
caterina no nie mów, że Ty w pracy??? aaa myśmy też imprezowali z TVP2...kurczę...też Cię nie widziałam;-)
kok.o jak tam sytuacja???? Ty już z lekka przeterminowana, nie???:tak:
ani@k rodzinka się pokapowała??? dali się przekonać, ze nie pijesz, bo tabletki??? może coś podejrzewają...;-)
Muma jak tam u Was po Sylwestrze? Oluś łyknął szampana z cyca??? i jak reakcja? krzywił się czy mu smakowało??? ja się przyznam bez bicia, że dwa łyki wypiłam :sorry: Julkowi się spodobało, bo szalał...a potem miał czkawkę:laugh2:
Oki, uciekam na śniadnako, a później dalej porządki:crazy:
Jeszcze raz wszystkiego dobego w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
elooołłł :-)
ale noc! hyhy eM o 22.30 wymiekł i poszedł spać:-D, obudziły go huki fajerwerkow, przyczłapał zyczenia złożyć i wrócił do wyrka:-D
Ja siedziałam do 2 godz, ogladałam filmy a potem stare odcinki "miasta kobiet";-) Na dwójce nie byłam wiec niestety zadnej z Was nie widziałam;-):-)
toast soczkiem grejfrutowym wzniosłam i tyle:-)
a, kuknelam chwile w tv jak lady pank spiewał- yyy masakra troche, zawodzili strasznie:sorry:mam nadzieje,ze chociaz pozostali wykonawcy sie postarali:-p

Do góry