katiuszka79
Fanka BB :)
kok.o masz rację, Lady Pank dali plamę...niestety...dla mnie najgorszy występ na TVP2, bo w Polsacie też jakoś kiepsko było
Albo Panasewicz miał zły odsłuch, nie mógł się zgrać z muzyką...albo cały zespół był w innym wymiarze trzeźwości;-):-) obstawiam to drugie jednak...Szkoda, bo fajne kawałki grali no i w końcu byli w pracy, ktoś im kupę kasy za to zapłacił, to mogli przynajmniej wytrzymać i po swoim występie się upić. Tym bardziej, że grali jako jedni z pierwszych
No ale....
Moim zdaniem i tak te koncerty w Polsce w Sylwestra są super!!! Tutaj, oprócz tych fajerwerków koło Big Bena, to nic więcej się nie dzieje...i kto by pomyślał...wielki Londyn...phiiii;-)
Albo Panasewicz miał zły odsłuch, nie mógł się zgrać z muzyką...albo cały zespół był w innym wymiarze trzeźwości;-):-) obstawiam to drugie jednak...Szkoda, bo fajne kawałki grali no i w końcu byli w pracy, ktoś im kupę kasy za to zapłacił, to mogli przynajmniej wytrzymać i po swoim występie się upić. Tym bardziej, że grali jako jedni z pierwszych
No ale....Moim zdaniem i tak te koncerty w Polsce w Sylwestra są super!!! Tutaj, oprócz tych fajerwerków koło Big Bena, to nic więcej się nie dzieje...i kto by pomyślał...wielki Londyn...phiiii;-)

i wszyscy te same zestawy kupują
sorrki za obrzydliwy opis...ale tak lekarz zapytał. Mnie schodzi biała, przeźroczysta, taki bardziej śluz i nie mam gorączki, to doktorek stwierdził, że ok...A jak u Ciebie? bo jak masz tak jak on mówił, to może idź do lekarza? A tak w ogóle to lepiej leczyć na samym początku choróbska. Mnie na początku olali z góry na dół, jak to w Anglii i teraz widzisz ile to się ciągnie. Może jakby od początku dali jakiś konkretny syrop to byłoby inaczej...Kurka...a może to jakaś astma cholerna??? już sama nie wiem....
Lady Pank masakra ale też Kuba Badach, którego bardzo lubię stremowany na całego i w dodatku w płaszczyku i szaliku jak staruszek jakiś ;-)
). Olek się obudził dopiero po 3ej i szybko zasnął z powrotem to chyba mu przypasowało;-)
A tu nic z tego