reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o masz rację, Lady Pank dali plamę...niestety...dla mnie najgorszy występ na TVP2, bo w Polsacie też jakoś kiepsko było:baffled: Albo Panasewicz miał zły odsłuch, nie mógł się zgrać z muzyką...albo cały zespół był w innym wymiarze trzeźwości;-):-) obstawiam to drugie jednak...Szkoda, bo fajne kawałki grali no i w końcu byli w pracy, ktoś im kupę kasy za to zapłacił, to mogli przynajmniej wytrzymać i po swoim występie się upić. Tym bardziej, że grali jako jedni z pierwszych:baffled: No ale....
Moim zdaniem i tak te koncerty w Polsce w Sylwestra są super!!! Tutaj, oprócz tych fajerwerków koło Big Bena, to nic więcej się nie dzieje...i kto by pomyślał...wielki Londyn...phiiii;-)

reklama
Najlepszego w Nowym Roku!

Kok.o fajnie, ze doczekalas 2013!

Katiuszka przeszedl ci ten kaszel po antybiotyku?? Mnie chce pluca wyrwac:-(Nic nie pomaga:-(

Gatto do was może doszło to piroństwo co ludzi dziesiątkuje znaczy się grypo-przeziębienie:tak:
Mój M też chory dzisiaj tylko spacer do apteki miałam po specyfiki na to :tak:
Wchodze do tej że apteki a tam kolejka:szok: i wszyscy te same zestawy kupują :szok:

Gatto biorę ten antybiotyk od piątku. Dziś jest wtorek...to ja nie wiem czy już powinien poskutkować:baffled: Wydaje mi się, że ciuteczkę jakby lepiej...ale może to tylko autosugestia? Mnie też jak złapie taki nagły atak, to wydaje mi się, że wypluję płuca albo oskrzela. Lekarz pytał, że nie mam gorączki i czy jak odkaszluję, to schodzi mi taka zielona lub żółta flegma:sorry: sorrki za obrzydliwy opis...ale tak lekarz zapytał. Mnie schodzi biała, przeźroczysta, taki bardziej śluz i nie mam gorączki, to doktorek stwierdził, że ok...A jak u Ciebie? bo jak masz tak jak on mówił, to może idź do lekarza? A tak w ogóle to lepiej leczyć na samym początku choróbska. Mnie na początku olali z góry na dół, jak to w Anglii i teraz widzisz ile to się ciągnie. Może jakby od początku dali jakiś konkretny syrop to byłoby inaczej...Kurka...a może to jakaś astma cholerna??? już sama nie wiem....
caterina oj współczuję...wszystkie wiemy co to znaczy chory facet w domu;-) no chyba, że Twój chorobę przyjął na klatę i nie marudzi za bardzo:-) zdrówka życzę!!! i niech się kuruje szybko:tak:

hej!!witam się popołudniowo!!Mój Adam tez był przeziebiony i miał temperaturę.Ale nie był u lekarza,po 1 by sie nie dostał bo nie było juz miejsc,a po 2 nie chciał iśc do skupiska ludzi gdzie kazdy jest chory!!i 2 dni pił gorące mleko z miodem i cytryna i jadł chleb z czosnkiem!i wiecie ze mu pomogło!!serio!!!!wieczorem wypocił sie po tym m mleku,ze hej!!!i mu przeszło!!wczoraj tylko poszłam do apteki po syrop na kaszel.A tak to jest już spoko!!Jutro juz do pracy idzie na rano.Lady pank byli wstawieni,ze hej!!ha ha oni to chyba inaczej nie potrafią!!ale jak we wrzesniu byłam na ich koncercie to swietnie było,byli TRZEZWI!!!!!!!suepr spiewali i z sensem gadali!! Jutro do androloga zadzwonie i zapisze na wizyte Adama ,do Warszawy.No prze tym jeszcze badanie ogólne nasienia zrobic musi,zeby dr.zobaczył w jakim ruchu sa plemniki,itd.Bo jak słabo się poruszają,to przepisze jakies specyfiki,zeby jes"rozruszac"

Ostatnia edycja:
heej moje 'młodsze' o rok panny ;-):-)

co do sylwestrów w tv - gdzieś tam w tle był włączony u nas tv - masakra!!!! jedno z gorszych wydań..:sorry: ale za to nasza 'domówka' wyszła super.. nie tańcowaliśmy co prawda.. objadłam się ociupinkę i chyba pierwszy raz w mojej karierze przestraszyłam się fajerwerków:szok: po kilku strzałach uciekłam do domu i wszystko przez okno oglądałam..

no to kochane dziewuszki, jakie to postanowienia noworoczne zapisałyście na twardy dysk???;-)

gratuluję naszej Maleńkiej Ewci, że wytrzymała i urodzi się w przepięknym 2013 roku:tak:
i Julusiowi - który nauczył się najpopularniejszego tańca 2012 roku:-)

Muma, Kasia.natka napiszcie jak dzieciaczki przywitały nowy rok!!!!

Kasica tulę mocno!!!!!!!!!!!! zrób też swoje wyniki, trzymam kciuki aby u Adasia było wszystko ok i aby Twoje wyniki (jak zdecydujesz się zrobić) były w porządku :tak:

a ja pierwszy poranek w nowym roku przywitałam z lekkim skurczem łydki :baffled:

Katiuszka no antybiotyk to powinien od razu podzialac chyba, to znaczy szybko. Jesli chodzi o odkrztuszanie to mnie nic wlasnie nie wylazi:-(ale ja chyba nie umiem, albo nie wiem:-( Jutro mam ginkowizytacje to powiem, zeby mnie poratowali czyms:baffled:

Caterina nie wiem co to za dziadostwo zalapalam, ale nie pamietam kiedy bylam tak slaba i chora:-(

Kasica ja tez probowalam domowych sposobow, ale nie widze efektow:-(

Ani@k skurcze lydki?? witamy w ciazy!!!!!!!!!!!!!:tak:

Hej Kobitki,

My też wczoraj zdegustowani przełączaliśmy się z dwójki na polsat i z powrotem- jakoś kiepsko to wszystko mi brzmiało - może ja po prostu zmęczona jestem:eek: Lady Pank masakra ale też Kuba Badach, którego bardzo lubię stremowany na całego i w dodatku w płaszczyku i szaliku jak staruszek jakiś ;-)

katiuszka - ja też sobie łyknęłam niedużą lampkę szampana (no ściślej ujmując wina musującego:-D). Olek się obudził dopiero po 3ej i szybko zasnął z powrotem to chyba mu przypasowało;-)
A Sylwestra przespał grzecznie z nami w salonie słodko posapując przy głośniejszych kawałkach;-)

Ani@k - magnezik i odpoczynek i zero stresu , jutro masz wizytę tak ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Gatto - &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę i za przeziębienie żeby odpuściło ale sama wiem,że nie jest łatwo, te sposoby ciążowe są do bani..

Kurczę lecę spać , jakaś jestem dziś bez ciśnienia, pewnie po tym alkoholu hahaha;-)

Spokojnej nocy i do jutra:-)

reklama
Gatto no weź mnie nawet nie strasz:szok: jeszcze by tego brakowało, że szprycuję się antybiotykiem, który mi nie pomoże:baffled: 11 stycznia mam wizytę, gdyby nic się nie polepszyło, to będę dalej coś z nimi gadać...
ani@k no właśnie!!! kiedy idziesz na wizytę do ginka??? Muma coś pisała, że chyba jutro...ale mnie się coś wydaje, że jutro to Aleksis ...albo ona 3-go stycznia...kurcze...pomyliło mi się wszystko:baffled: A co do skurczy łydek, to tak jak dziewczyny pisały, magnez...a ode mnie ...to raczej się zacząć przyzwyczajać:tak: U mnie po większej dawce magnezu jest lepiej, ale nie zniknęły zupełnie. No takie to uroki ciąży:tak: przyzwyczajaj się:tak:
A ja zrobiłam prasowanie Julkowych ubranek i swoich do szpitala. 2 godziny mi zeszło:szok: Ale fakt...bardzo się nie śpieszyłam, na siedząco, jednym okiem podglądałam telewizor, więc trochę wolno to szło. Jutro kolejne prania...rany ile tego jest!!!! ale powoli do przodu...
Coś mi się wydaje, że w końcu prześpię dziś prześpię nockę...taka jestem śpiąca, że aż mi się w głowie chwilami kręci, ale nie kładę się jeszcze, bo za wcześnie, prześpię się do 1-szej, może 2-giej i obudzę się super wyspana. I co robić do rana? a tak to przemęczę się może do 11, to mam nadzieję, przespać chociaż do tej 5-tej. I kto by pomyślał...ja to zawsze śpioch byłam i marzyłam o czasie, kiedy nie będę pracowała, M. pójdzie do pracy, a ja słodkie spanko:-p A tu nic z tego:baffled:
Trzymajcie się cieplutko i do jutra!!!

Do góry