hej :-)
Witam się porannie....eeeyyy południowo

Mnie się już pory dnia i nocy mylą... Uwierzycie, że pół godziny temu wstałam z łóżka

Noc była koszmarna, co zamknęłam oko, to już się budziłam. Tak na dłużej to zasnęłam około 5 nad ranem

Jakby tego było mało, coś mnie zaczyna ząb pobolewać

jak nie urok...to sraczka

poczekam jeszcze z kilka dni, jak nie przejdzie, to będę zmuszona zawitać u dentysty...Ale na samą myśl o angielskim państwowym dentyście wszytskie zeby zaczynają mnie boleć

I co z tego, że ciężarnym tutaj przysługuje w czasie ciaży i rok po, bezpłatne leczenie dentystyczne, jak każda omija z daleka gabinety. Na razie popłukam sobie szałwią, może to tylko dziąsło, a czuć jakby ząb? ehhhh....
kasica o matko!!! niedobrze z tymi bólami...Gatto ma rację, spróbuj tych plastrów wygrzewających. I bezwzględnie ubierz się grubo, żeby jakieś zimno Ci tam nie doszło, najlepiej do łóżka się połóż. Dobrze, że masz jeszcze dziś wolne. A co do służby zdrowia...no niestety teraz to już chyba wszędzie tak jest...Tutaj to jest dopiero rzeźnia na pogotowiu

Mój M. parę lat temu spadł z drabiny, z wysokości dachu naszego domu, walnął nogą (piętą) o beton i nie mógł na niej stanąć ani dotkąć. Byliśmy pewni, że pogruchotał tam wszytskie kostki. Znajomi zabrali nas do szpitala na pogotowie, gdzie zarejestrowali go gdzieś wieczorem, może 19-20 godzina była, a "ktoś" go obejrzał o 5-6 nad ranem

I to nie był lekarz, tylko jakaś uczennica, bo nie umiała odczytać zdjęcia rentgenowskiego, trzymała go do góry nogami. I żeby coś zrobili

a oni dali mu paracetamol i dwie kule do podpierania się

To był pierwszy i ostatni raz kiedy pojechaliśmy na pogotowie. A co się tam naoglądaliśmy, to szko!!! mówię Wam, gdyby mi to ktoś opowiadał, to bym powiedziała, że zmyśla, że to niemożliwe. A że widziałam to na własne oczy, to niestety wiem, że taka jest rzeczywistość.
Aleksis czekamy na relację!!!! kciuki ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&