reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ajc Kasica wspolczuje bolow!! No i pogotowie to niestety nie tylko polska rzeczywistosc:-( tutaj tez mozna umrzec w poczekalni :baffled: Ja pojechalam z poronieniem i tez musialam czekac, az w koncu wzielam i zemdlalam, to mnie obsluzyli.
U nas sa takie fajne plastry wygrzewajace na plecy, pewnie w PL tez, moze warto sprobowac?

Ja prasuje te wszystkie ociupinkie rzeczy:-)

reklama
Hejka,

U nas wali deszcz ze śniegiem , jest szaro i brrr :baffled: I ja też mam humor kiepski, zadzwoniła dziś do mnie jedna ciotka z kazaniem noworocznym dlaczego ja matce mojej nie chcę pomóc:shocked2: Co ja do cholery więcej mogę zrobić ?? Jak się ktoś nie spotkał nigdy z alkoholizmem to nawet nie wie o czym gada ale i tak pół rodziny tak myśli. Mam to gdzieś:-(

Kasica - ja też miałam takie bóle parę lat temu, pomogły mi leki z diclofenac, np taki żel Diclofenac albo tabletki DiclacDuo (tylko ze na receptę są). Ja nie mogłam wtedy jechać na pogotowie bo się czołgałam po prostu, wezwałam ich do domu, zastrzyk dali mi i te leki i przeszło. Potem parę razy wracało ale po lekach przechodziło i od tego czasu wiem,że muszę uważać na plecy , przeciąg itp. Aaa to pierwsze to miałam po imprezie w knajpie gdzie siedziałam w zimie blisko drzwi ;-)

Gatto -
to pierwsze prasowanie i układanie takie dokładne a potem to szast prast żelazkiem byleby nie było jak psu z gardła:-D

​Aleksis - &&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o -
wróciłaś???

Ostatnia edycja:
czesc babolki:-)
na 15 mam wizyte, M moja torbe wzial do pracy, zobaczymy co ginek powie...ale pewnie kaze czekac do poniedzialku..
Aleksis twarda babka jestes:tak: ale ja tam wierze,ze bedzie dobrze:tak: :**** i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kasica kurcze, to moze teraz nie na pogotowie tylko niech eM zawiezie Cie do przychodni, w recepcji uwieś sie na eMie i pokaz, ze ledwo stoisz, to moze jakis lekarz Cie przyjmie... i jakies skuteczne leki dostaniesz:sorry2: a plastry rozgrzewajace to dobry pomysł:tak:

hehe ja tez wyprasowalam na kancik ciuchy:-D ale tez mio sie wydaje,ze to pierwszy i ostatni raz;-):-D

Muma kurcze, i dobrze, w d... miej co rodzinka myśli. Masz plan jak mamie pomoc (no bo przymusowe leczenie to przeciez pomoc) i nikt sie nie zainteresował problemem (opcz gadania) to niech teraz sie nie wtracaja:no:

Ostatnia edycja:
Niestety diagnoza sie potwierdzila-puste jajo plodowe, brak zarodka i pecherzyka zoltkowego.
Pozostaje podanie lekow lub .... Zrobie sobie termin u lekarza w Aachen i popytam co dalej.
W kazdym razie pecherzyk urosl, ale jest pusty, wymiary D1: 1.16cm, D2:2.18cm.Czyli sie nie udalo.
Poplakalam sie, mam nadzieje, ze nastepnym razem sie uda.
Buziaki

hej :-)
Witam się porannie....eeeyyy południowo:confused: Mnie się już pory dnia i nocy mylą... Uwierzycie, że pół godziny temu wstałam z łóżka:szok: Noc była koszmarna, co zamknęłam oko, to już się budziłam. Tak na dłużej to zasnęłam około 5 nad ranem:szok: Jakby tego było mało, coś mnie zaczyna ząb pobolewać:baffled: jak nie urok...to sraczka:szok::wściekła/y: poczekam jeszcze z kilka dni, jak nie przejdzie, to będę zmuszona zawitać u dentysty...Ale na samą myśl o angielskim państwowym dentyście wszytskie zeby zaczynają mnie boleć:tak: I co z tego, że ciężarnym tutaj przysługuje w czasie ciaży i rok po, bezpłatne leczenie dentystyczne, jak każda omija z daleka gabinety. Na razie popłukam sobie szałwią, może to tylko dziąsło, a czuć jakby ząb? ehhhh....
kasica o matko!!! niedobrze z tymi bólami...Gatto ma rację, spróbuj tych plastrów wygrzewających. I bezwzględnie ubierz się grubo, żeby jakieś zimno Ci tam nie doszło, najlepiej do łóżka się połóż. Dobrze, że masz jeszcze dziś wolne. A co do służby zdrowia...no niestety teraz to już chyba wszędzie tak jest...Tutaj to jest dopiero rzeźnia na pogotowiu:baffled: Mój M. parę lat temu spadł z drabiny, z wysokości dachu naszego domu, walnął nogą (piętą) o beton i nie mógł na niej stanąć ani dotkąć. Byliśmy pewni, że pogruchotał tam wszytskie kostki. Znajomi zabrali nas do szpitala na pogotowie, gdzie zarejestrowali go gdzieś wieczorem, może 19-20 godzina była, a "ktoś" go obejrzał o 5-6 nad ranem:szok: I to nie był lekarz, tylko jakaś uczennica, bo nie umiała odczytać zdjęcia rentgenowskiego, trzymała go do góry nogami. I żeby coś zrobili :wściekła/y: a oni dali mu paracetamol i dwie kule do podpierania się:szok: To był pierwszy i ostatni raz kiedy pojechaliśmy na pogotowie. A co się tam naoglądaliśmy, to szko!!! mówię Wam, gdyby mi to ktoś opowiadał, to bym powiedziała, że zmyśla, że to niemożliwe. A że widziałam to na własne oczy, to niestety wiem, że taka jest rzeczywistość.
Aleksis czekamy na relację!!!! kciuki ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Aleksis:-:)zawstydzona/y: strasznie mi przykro...nie wiem co powiedzieć...boże...dlaczego to jest takie niesprawiedliwe????:zawstydzona/y: Trzymaj się Kochana!!! ściskam Cię mocno!!! nie ma już szans, że coś się zmieni???

heej

ale tu smutno.. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Aleksis kochana... przytulam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie coś brzuszek pobolewa..
no i przyzwyczajam się do nowego trybu życia.. czwartki i piątki mam wolne.. więc pozwoliłam sobie dzisiaj spać do prawie 11 :szok:

miałam jechać na pobranie krwi.. a mnie jakiś kaszel dopadł i chyrlam troszku.. w necie wyczytałam że lepiej krew oddać będąc zdrowym.. może do jutra przejdzie.. oby!!!!

Katiuszka Ty mi pisałaś aby patrzeć na wykres Kok.o???? powiem Ci że od samego początku mojego mierzenia (w tym cyklu) patrzę na Jej wykres.. podtrzymywał mnie na duchu.. (Kok.o jeszcze raz dziękuję :****)
Kasica a sylwka jak spędzałaś??? może Cię przewiało???????? kuruj się, smaruj czymś, wygrzewaj się!!!!!!!!
Gatto kupiłam se koszulki w intimissimi:tak:
Muma ale zobaczysz.. przyjdzie taki dzień że będą Ci wszyscy dziękować za pomoc.. bo chyba niektóre ciotki sobie sprawy nie zdają jak bardzo pomagasz, trzymaj się i niech Cię z równowagi nie wyprowadzają!!!!!!!

lecę dziewczynki, muszę załatwić pewne sprawy (książki do biblioteki oddać, choć nie wszystkie przeczytałam)

i jeszcze raz Aleksis.. bardzo, bardzo mi przykro!!!!!!!

reklama
Do góry