reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
tere fere wiesz... ciężko tak doradzić, bo przecież każdy ma inny gust i pod względem smaku i estetyki. Mnie też się podobają torty jak najmniej ozdobione, takie delikatne a eleganckie. No i ja nie wybrałabym z tą masą cukrową (chyba tak to to się nazywa, co jest powłoką takiego tortu, tak?) Tak więc dla mnie żaden z tej stronki:no: Wiem, że one ładnie wyglądają, fajnie się prezentują, można coś tam na nich popisać, ale ja po prostu nie cierpię tego smaku i tyle. U nas tort był coś w stylu tortu Gatto, prosiłam o jak najmniejsze ozdoby, ale i tak mi walneli jakieś listki, które miały być niebieskie, a były jakies sraczkowo-seledynkowe:baffled: smak wzięłam wu-zetkowy. Nawet niezły był. Tak więc widzisz, że ciężko doradzić. Ale jak już bym coś musiała, to te typy, które już padły, te najskromniejsze:tak:
A my byliśmy na spacerze. Normalnie młody śpi do 2 godz, a dziś ledwo godzinkę i już gotowy:szok: polazłam z nim do innego jeszcze parku, a tak rozłożone wesołe miasteczko:tak: tylko, że ja kasy nawet nie miałam, żeby wejść, nie mówiąc już o jakiś przejazdach na pędzących filiżankach - na przykład. Miałam iść jeszcze raz po popołudniowym mleku, ale młody padł. Ciekawe o której zaśnie wieczorem, jak się teraz wyśpi:confused: no trudno...

Fenks, wybiorę chyba ten 27. Jest delikatny, a wybiorę wiśniowy i jeszcze jakiś, bo jest pyszny u niej, jadłam. Nie znoszę tortów w ogóle, to był jedyny który zjadłam, nawet na ślubie własnym nie zjadłam torta bleeecchhh:baffled: Także mnie w ogóle ciężko wybrać tort. Ciast też nie lubię za bardzo, więc mi było obojętne co upieką do słodkiego stołu. Poprosiłam dodatkowo o musy i jakieś tam kremy dziwne, owoce, babeczki, sreczki...

Dziewczyny tancerki poszły, super było. Małego tknęłam tylko raz jak poszłam go uśpić. Wygłupiały się z nim co nie miara! Ten śmiał się w niebogłosy! Zaprosiłam je na środę znowu.:-)

Szyszka to dobrze że wszystko ok.:tak:

Gatto wyszły mi 3 osoby o tych namiarach. Ja Ci wyślę na priv siebie.

Dawajta swoje namiary laski, chyba, że mnie nie chcecie :(

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki,

weekend!!!!!!!! juhu!!! :-D:-D:-D

Gatto - a ja robię leczo tak - do rosołu wrzucam pokrojone w kostkę - papryki kolorowe, cukinię, ogorki konserwowe, cebulę, pomidory i podsmażoną kiełbasę (taka nawet podwędzaną) i wszystko aż zmięknie gotuję. doprawiam chili, papryką w proszku slodką i ostrą, sola i pieprzem ziołowym. na koniec zagęszczam trochę mąką i podaję z chlebem

Oki alex, wysłałam...
Ja jutro do pracy, a prosto po pracy na urodziny przyjacióły. :-)

Hej Lalki, ale ja nie wiem kto jest kto kurna!
Tzn alex i gatto to wiem, dalej nie, zaraz może będę rozszyfrowywać. Proszę się pucować.

Ostatnia edycja:
reklama
tere fere jesteś na Fb? ale "in koguto" czy normalnie?;-)
A co do ciast i tortów, to jak już próbowałaś od tej babki, to spoko, jak pyszny, to niech będzie i z tą masą cukrową:tak::-)
A my pojechaliśmy jednak na to wesołe miasteczko. Julek był chyba najmłodszy z dzieciaków. Ogólnie to pustki dość były, bo to już wieczór, pewnie w weekend będzie więcej. Pojeździliśmy na karuzelach dla takich maluszków. Mały miał ubaw,że hoho!!! w drodze powrotnej już nam odlatywał, ale go zagadywałam, żeby nie zasnął. W domku flacha i do spania. Niby śpi, ale coś się tam wierci...albo przeżywa te migocące i głośne atrakcje albo znowu zębiska:baffled:
Lecę na fejsa;-)

Do góry