Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
31 i 27;-)
oj zjadałbym torta
aaaa glukoza wyszła Ok;-)
oj zjadałbym torta

aaaa glukoza wyszła Ok;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiem, że one ładnie wyglądają, fajnie się prezentują, można coś tam na nich popisać, ale ja po prostu nie cierpię tego smaku i tyle. U nas tort był coś w stylu tortu Gatto, prosiłam o jak najmniejsze ozdoby, ale i tak mi walneli jakieś listki, które miały być niebieskie, a były jakies sraczkowo-seledynkowe
smak wzięłam wu-zetkowy. Nawet niezły był. Tak więc widzisz, że ciężko doradzić. Ale jak już bym coś musiała, to te typy, które już padły, te najskromniejsze
polazłam z nim do innego jeszcze parku, a tak rozłożone wesołe miasteczko
tylko, że ja kasy nawet nie miałam, żeby wejść, nie mówiąc już o jakiś przejazdach na pędzących filiżankach - na przykład. Miałam iść jeszcze raz po popołudniowym mleku, ale młody padł. Ciekawe o której zaśnie wieczorem, jak się teraz wyśpi
no trudno...
Także mnie w ogóle ciężko wybrać tort. Ciast też nie lubię za bardzo, więc mi było obojętne co upieką do słodkiego stołu. Poprosiłam dodatkowo o musy i jakieś tam kremy dziwne, owoce, babeczki, sreczki...

:-)