Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
31 i 27;-)
oj zjadałbym torta
aaaa glukoza wyszła Ok;-)
oj zjadałbym torta

aaaa glukoza wyszła Ok;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiem, że one ładnie wyglądają, fajnie się prezentują, można coś tam na nich popisać, ale ja po prostu nie cierpię tego smaku i tyle. U nas tort był coś w stylu tortu Gatto, prosiłam o jak najmniejsze ozdoby, ale i tak mi walneli jakieś listki, które miały być niebieskie, a były jakies sraczkowo-seledynkowe
smak wzięłam wu-zetkowy. Nawet niezły był. Tak więc widzisz, że ciężko doradzić. Ale jak już bym coś musiała, to te typy, które już padły, te najskromniejsze
polazłam z nim do innego jeszcze parku, a tak rozłożone wesołe miasteczko
tylko, że ja kasy nawet nie miałam, żeby wejść, nie mówiąc już o jakiś przejazdach na pędzących filiżankach - na przykład. Miałam iść jeszcze raz po popołudniowym mleku, ale młody padł. Ciekawe o której zaśnie wieczorem, jak się teraz wyśpi
no trudno...
Także mnie w ogóle ciężko wybrać tort. Ciast też nie lubię za bardzo, więc mi było obojętne co upieką do słodkiego stołu. Poprosiłam dodatkowo o musy i jakieś tam kremy dziwne, owoce, babeczki, sreczki...

:-)