katiuszka79
Fanka BB :)
tere fere Tyś się nie walnęła czasem w dacie urodzin??? nooo my to se czasem walimy na "stara"...ale nie wiedziałam, że to tak na serio;-):-) noo ładna pani...ładna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masakra jakaś...dzis wysłałą mi zaproszenie dziewczyna imieniem KAMILA.....??!!I yyyy która to??

..przesadzone są na maxa,jakies takie wielki mi sie wydawają,ogólnie nie mój gust!!!

serio!!!!rewelacja!!!
..................wejdzcie sobie na FB,wpiszcie NALEMI......................jeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyna CUDA ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i bransoletki,i broszki,rewelacyjne rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja,sobie zamówiłam,bransoletkę na wesele!!!!!!!!!!:-)
mega ślicznaHej Dziewczynki,
Dostałam smsa od Ani@k -wyjdą dopiero w przyszłym tygodniu bo Mały cały czas się opala i ma kroplówkę z glukozą.. A no tak to często bywa. Ania pisze też , że się powoli ogarnia, w sumie to chyba dobrze, że jest dłużej szpitalu - ja myślę, że tam jakoś łatwiej się dostosować. Tyle, że nie są razem w pokoju, gania do niego z pokarmem piętro wyżej![]()

jak juz zasypiała to ja sie kładłam,a ona jak tylko zobaczyla ze nikt nad nią nie siedzi to w ryk
i znowu usypianie..i tak w kółko do ok.5. Potem zasnela i do 7 spalismy... O co chodzi??? zobaczymy co dzisiaj będzie ...
jakim cudem??
Może Ewcia ma drugi atak ząbków? U nas chwilowo jakby lepiej. Ale i tak młody obudził się około 2-giej i z 1,5 godziny nie mógł zasnąć. Niby kimał, ale rzucał się po łóżeczku, a to pojękiwał. W końcu wzięłam go do siebie i jakoś zasnął na brzuszku. Bałam się, żeby mi się nie udusił jak wpadnie w poduszkę, to go jeszcze nakarmiłam i odłożyłam do łóżeczka. O 6-ej znowu wylądował u mnie, na szczęście pospał do 8, to nie jestem taka padnięta, co nie znaczy tez, że super wyspana
do tego zapowiada się dzień spędzony w domu, bo pada, czyli nieciekawie
może bym się skusiła na te drożdżowe, ale nie wiem jak to się robi. Pomożesz?;-)