reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej!!ja już po pracy i co..??!!piję sobie pifffko:p)Jutro też pracuję od 9-17.Adaś od 14 do 22 i tak zleci sobota nam pracująco.....
Dziewczyny ja też nie kumam,która z was to jest itd!!!serio!!!!!!!!!!!nie łapię się w tym kompletnie!!!:no::no::no:masakra jakaś...dzis wysłałą mi zaproszenie dziewczyna imieniem KAMILA.....??!!I yyyy która to??:p)domyślam sie,że to tere fere..?????ale tylko domyślam.....
Ja,wiem która to jest Anik,zuzanka,katiuszka.................reszta wstyd sie przyznać,ale nie wiem no!!aaaaaaaaaaaa i jeszcze wiem która to kok.o.I tyle w tym temacie:)..reszta to nie wiem co i jak!!!!!!!!!!!

Hej Dziewczynki,

Dostałam smsa od Ani@k -wyjdą dopiero w przyszłym tygodniu bo Mały cały czas się opala i ma kroplówkę z glukozą.. A no tak to często bywa. Ania pisze też , że się powoli ogarnia, w sumie to chyba dobrze, że jest dłużej szpitalu - ja myślę, że tam jakoś łatwiej się dostosować. Tyle, że nie są razem w pokoju, gania do niego z pokarmem piętro wyżej:baffled:

tere fere ja sobie Ciebie wyobrażałam jakoś zupełnie inaczej a tu taka ładna pani rocznik 1950:-D:-D
Co do tortu to ja, jak katiuszka nie lubię tej masy co się nią zakrywa tylko takie torty 'naturalne' ;-) Piekę sama i są pyszne (tzn tak ludzie mówią) ale nie są w ogóle ładne bo nie umiem ozdabiać a i zdarza się krzywo przekroić..
Teraz jak już z Julką robimy to idzie lepiej bo ona ma zdolności plastyczne:-)

kasica - no te co mają dzieci to łatwo przecież zidentyfikować:tak:

Muma,zwracam honor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,bo już wiem,że TY to TY:p):p):-):tak:
tere fere,no ja tortem na chrzciny jeszcze sie nie zajmowałam:-(,ale te z tej stronki co wrzuciłaś,to jeśli chodzi o mnie,to żaden mi się nie spodobał...:no:..przesadzone są na maxa,jakies takie wielki mi sie wydawają,ogólnie nie mój gust!!!
podzielam zdanie katiuszki i Mumy..zdecydowanie są lepsze skromniejsze i bardziej naturalne,ja bynajmniej takie wolę,niż takie "przesadzone"

Ostatnia edycja:
kasica - już z tydzień temu miałaś mnie w znajomych ale lepiej późno niż później:-D:-D

Idę już spać, Oli coś sapie od wczoraj, mały katarek ma...
Papapa

Ostatnia edycja:
Muma...............................nie bądz drobiazgowa:p):p);-);-);-) ŻARTUJĘ!!!ale w ciągu 2-3 dni tyle laseczek wysłało miz aproszenie,że ja sie pogubiłam w tym wszystkim,że która z Was,to jest która.....:szok::szok::szok::szok:
Ale ja myslę,że Muma mi wybaczysz,co??!!:)...............ps.ale ty (wy)macie świetne dzieciaki!!!!!!!!:tak:serio!!!!rewelacja!!!

dziewczyny ,zamówiłam sobie bransoletkę na wesele:p):tak:..................wejdzcie sobie na FB,wpiszcie NALEMI......................jeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyna CUDA ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:i bransoletki,i broszki,rewelacyjne rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja,sobie zamówiłam,bransoletkę na wesele!!!!!!!!!!:-):tak:mega śliczna:p)!!!

eloo babolki :-)
Hej Dziewczynki,

Dostałam smsa od Ani@k -wyjdą dopiero w przyszłym tygodniu bo Mały cały czas się opala i ma kroplówkę z glukozą.. A no tak to często bywa. Ania pisze też , że się powoli ogarnia, w sumie to chyba dobrze, że jest dłużej szpitalu - ja myślę, że tam jakoś łatwiej się dostosować. Tyle, że nie są razem w pokoju, gania do niego z pokarmem piętro wyżej:baffled:

Ani@k
trzymaj sie tam, duzo zdrówka dla Patryczka :***
Muma to fakt, dla mnie duzym plusem tego siedzenia w szpitalu było to,ze miałam zawsze w razie czego do pomocy pielegniarki, a i tez czasem mogłam przespac sie 2-3h bo Mlodą np.przewinęły a nie wołały mnie... No i duzo podpatrzyłam od nich, jak pielęgnować dziecia, jak owijać w bety itd itd... I tez wypytałam o wiele rzeczy przy okazji...no po prostu żródło dobrej wiedzy na miejscu;-):-)
A Patryk pewnie lezy na oddz.neonatologicznym, Ania tam nie moze lezeć;-) wiec ją umiescili gdziekolwiek;-):-) hehe ja ganiałam 3 pietra wyzej na karmienia;-):-)

A my mielismy masakryczną noc.. Młoda zasneła normalnie , o 20, potem pobudka o 22.30, 24, 01.15 i potem juz co jakies 10min.:szok::baffled: jak juz zasypiała to ja sie kładłam,a ona jak tylko zobaczyla ze nikt nad nią nie siedzi to w ryk:angry: i znowu usypianie..i tak w kółko do ok.5. Potem zasnela i do 7 spalismy... O co chodzi??? zobaczymy co dzisiaj będzie ...
A najlepsze ze ona teraz wyspana, zadowolona i usmiechnieta bawi sie w najlepsze:baffled::confused: jakim cudem??:baffled:

Ostatnia edycja:
witam się i ja po przebojowej nocy...choć nie aż tak jak u kok.o :baffled: Może Ewcia ma drugi atak ząbków? U nas chwilowo jakby lepiej. Ale i tak młody obudził się około 2-giej i z 1,5 godziny nie mógł zasnąć. Niby kimał, ale rzucał się po łóżeczku, a to pojękiwał. W końcu wzięłam go do siebie i jakoś zasnął na brzuszku. Bałam się, żeby mi się nie udusił jak wpadnie w poduszkę, to go jeszcze nakarmiłam i odłożyłam do łóżeczka. O 6-ej znowu wylądował u mnie, na szczęście pospał do 8, to nie jestem taka padnięta, co nie znaczy tez, że super wyspana:-pdo tego zapowiada się dzień spędzony w domu, bo pada, czyli nieciekawie:baffled:
kasica pisałaś kiedyś, że robiłaś racuchy z jabłkami. Robisz je tak tradycyjnie czyli na drożdżach czy po nowoczesnemu na proszku? bo ja czasem zrobię, ale te na proszku, no a to nie jest to samo:no: może bym się skusiła na te drożdżowe, ale nie wiem jak to się robi. Pomożesz?;-)
Muma dzięki za info od Ani. Zdrówka dla Patryczka!!! no i dla Olusia tak samo!!! precz z katarkiem!!!
Idę na kawkę, bo jednak bez wspomagaczy się nie obejdzie:no:
zuzanka a Ty gdzie się podziewasz???

reklama
Ahoj kobitki:-)
Kawunią się witam i bardzo proszę o klikanie ciszej bo mi głowa pęka:-p
Ale ten alkohol jest nie dobry więcej nie piję ;-)

Pozdrowienia z jesiennego wschodu:baffled:

Tere zmieszczę się do bagażu podręcznego :-p Jam z metra cięta :-D:rofl2:

Do góry