reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka :-)
Czemu ten czas się tak ciągnie. Niech idę w końcu na te nocki i czas tak szybkozleci, że się nie obejżę i zapomnę o @ i testowaniu. Zawsze mi wtedy czas zasuwa, skapnę się że coś nie tak jak będzie z 28dc. Nie lubię wcześnie testować ale w tym cyklu mam pewność co do następującej u mnie owulacji, więc...

reklama
Hej

dałam dziś Patrykowi pierwszy raz kaszke na moim mleku a ile miałam przy tym stresu!!!! ;)

ostatni polski film jaki obejrzałam i zrobił na mnie wrażenie to 'sala samobójców' nie wiem kto wyreżyserował ale film naprawdę dobry..
a w kinie??? hmm w sumie to chyba nie pamiętam na czym ostatnio byliśmy :/

idę też na spacer mimo że jakoś tak szarawo u nas..

później napiszę do każdej z osobna bo z komórki zle mi się pisze.

paaa, do później

Ostatnia edycja:
tere fere -no ja lubię polskie kino ogólnie, także mocne, jakoś bardziej niż filmy o niczym zza oceanu ..;-) Ale np Sala samobójców , wspomniana przez Ani@k mnie nie poruszyła.
Czekam z niecierpliwością na ten nowy film Smarzowskiego. Choć i tak nie dorówna filmom Koterskiego , tam i temat ciekawy i przekaz jaśniejszy ;-)
Ogólnie to ja oglądam na CANAL+ bo nawet nie chce mi się ściągać :-p Rok po premierze kinowej mam tu wszystkie polskie filmy. Teraz też Bejbi blues ale dla mnie cieniutki..

jołasia &&&&&&&&&& już niedługo i będziemy oglądać II :tak::tak: Ja testowałam 18 lutego 2 lata temu i pojawił się Olcio :tak:

Ani@k - gratuluję podania kaszki !!! :-) W DDTVN mówili, że pada u Ciebie a tu jednak spacerek :happy:

O widzisz to znów ja z polskich filmów z ostatnich lat uwielbiam właśnie sale samobójców. W kinie się popłakałam, a wyszłam wryta ogólnie. Czyli nie możemy sobie polecać filmów....heheheheh To nie oglądaj Millerowie, bo to właśnie taki wyluzowany film z Hameryki. Czyli pewnie Pod Mocnym Aniołem może Ci się spodobać.

To ja powiem jeszcze tak, jestem mamą 14 latki i dlatego uważam, że Sala samobójców jest trochę z d.. wzięta :-p
Jasne, że są przypadki ekstremalne ale bez przesady :tak:

A z hamerykańskich to lubię o miłości tzw komedie romantyczne i horrory :-D

Ale jest wiosna, co ? Normalnie pięknie, wszystko się topi, oby na zawsze:tak:

Horrory???? O matko! Ja kiedyś mogłam oglądać, ale teraz już nie. Nie wiem czemu. Paranormal activiti, Ring i te inne w kinie myślałam, że się posram, autentycznie.. W domu to jakoś takoś,ale do kina już nie pójdę na takie strachy. No jeszcze Oszukać przeznaczenie, ale tez na ostatnich byłam w strachu.

Ej no wiosna, a raczej przedwiośnie pełną parą!

Nie wiem czy pisałam o ubrankach Endo?! Jak tak to się powtórzę. Jakość mi się podoba póki co, ceny też, bo z wyprzedaży kupowałam, są dosyć ładne, kolorowe, oryginalne wzory. Co do rozmiaru to bodziaki są przeogromne w stosunku do rozmiaru,ale za to koszulki i bluzki to raczej takie nawet mniejsze bym powiedziała. Ale podoba mi się, że mają te połowiczne rozmiary dziwne. Bo Tymek akurat nosi 78.

A bo ja horrory też w domu i to z Julką oglądam bo eM już odpada z takiej rozrywki. Tak się boi, że zasypia :-D

No endo jest fajne , muszę parę koszulek na lato ustrzelić Młodemu.

Nic, lecę do garów trochę, kurde czy nikogo już więcej nie ma na tym wątku ??

Do wieczora:-)

reklama
nie wiem czemu jak z komórki nadaje suwaczka nie ma???

mam lenia, nie chce mi się kompa odpalić..

coś widzę że do kina mogłabym z Tere chodzić :)
Muma koleżanki rodzice opiekują się 15 letnia dziewczyna, córka syna ale to już inna historia.. no więc koleżanka mówiła że swego czasu ta małolata żyła w takiej sali samobójców.. może u nas na dzikim zachodzie to dlatego bywają takie przypadki.. Ale bywają.. i mało tego myślę że wcale nie z d.. wzięte bo położna która do mnie przychodziła opowiadała mi o takich ekstremalnych przypadkach.. ogólnie film jako film zrobił na mnie wrażenie bo filmów polskich nie lubię, hamerykanski też musi mieć w sobie coś.. dlatego może zamiast oglądać cokolwiek wole przeczytać książkę..

Patryk zjadł w sumie normalnie jakby już takie rzeczy jadal dopil cyckiem i śpi teraz, obiad mam już zrobiony, czekam na listonosza/kuriera z paczką z c§a

na spacerze nie byliśmy ale deszcz u mnie nie padał.. hawajskiego słońca też nie ma ale coś tam próbuje się przebić przez szarzyzne..

w ogóle to kręgosłup mnie boli.. czasami tal mocno że się ruszyć nie mogę..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry