reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a w ogóle to zrobiłam zdjęcie kaszce.. bo chciałabym abyście zobaczyły czy wasza kasza wyglądała podobnie do mojej.. bo moja była rzadka.. później wstawię na fb

Kok.o mówiła że kaszka to nie bomba.. Katiuszka że dam radę.. a ja panikuje.. i czekam na kupkę ;)

reklama
hej, czesc i czolem kluski z rosolem!

wybaczcie, ze mnie nie ma, nie doczytalam wszystkiego, jakos ostatnio mnie oczy przed kompem bola, moze to z niedospania....

mloda robi armagedony ze spaniem, tzn z zasypianiem bardziej i w nocy sie oczywiscie budzi. Kolezanka mi mowila, ze u niej to samo odkad wrocila do pracy tylko tyle, ze ona w rocila juz we wrzesniu:szok::szok: jak tak dalej pojdzie to sie w Zombie zmienie.

Ja to filmow w ogole nie ogladam! no chyba, ze jakies serie wloskie (oni robia takie po 5 czy 6 odcinkow) bo ja ani satelity nie mam, ani dekoderow, ani nawet dvd :-D:-D

Muma yariska jest super fajna! ja mam i ma juz 10 lat i nadal sie nia super jezdzi, ma wspamaganie kierownicy, wszedzie sie zmiesci i ekonomiczna. Jeszcze ani raz sie nie zepsula tfu tfu...kupilismy uzywana od pierwszego wlasciciela i nam sluzy jak na razie dobrze:tak:polecam.

Alleluja Ani@k podala kaszke! :-) Patrys sie tyle nie udenerwowal co ty hihi.

Jolasia trzymam &&&&&&

Gochson bardzo ale to bardzo mi przykro...trzymaj sie i jak masz tylko ochote to nam sie tu wygaduj ile chcesz...smutno mi...:-(

Reszta to widze tak w kratke wchodzi ....

Aleksis juz wszystko kupione czy masz jeszcze jakies braki?? chodzi mi o wyprawke oczywiscie:tak:

yyy spadam, jakos mi jest zimno czy co, u nas od tygodnia bez przerwy leje..mam juz dosc tego deszczu, ani wyjsc na spacer...fuj! chce wiosne!!

obiecuje że to ostatni post pod postem, po prostu dziwi mnie brak suwaczka..
Ania moze dlatego ze w tel masz okrojona wersje bb i java moze tez chodzic inaczej.
Widze ze dziewczynki sie obkupily, ja z rana mialam kuriera z c&a wlasnie a wczoraj obkupilam mlodego w endo:tak:
Muma ja mysle ze historie z sali samobojcow to sa na porzadku dziennym i mnie tez sie podobal ;-) A Ty masz poprostu grzeczna Juleczke wiec jest Ci to obce.

My po spacerku, zakupach, mlody dostal cyca i nadal spi, moglam polatac na dkurzaczu, mopie i zjesc obiad.
Mlody sie jak na razie zdrowo chowa, w sr szczepienia nas czekaja.
Kolek brak i oby tak dalej.
smieje sie tak ze hoho, głuży jak stary, nocki przespiamy.
Lece nacieszyc sie mezem:-ppoki mlody spi.
Aaaa przedluzyl sobie pobyt w domu, bedZie pracowac z niego az do kwietnia, ale w sumie pasuje mi to, a wczesniej pamietacie jak marudzilam:baffled:gupia pipa ze mnie, a tak do moge spokojnie poprysznicowac sie.

Aaaa witam nowe dziewczynki.
Gochson jak sie czujesz?
Katiuszka jak impra?

cześć dziewczynki

mi tam też Sala samobójców się podobała ;-) horrory lubię też ale w domu :tak:co do filmów to ja podobnie jak Tere
co do Drogówki to tak poje.banego filmu nie widziałam :laugh2: ale za to muszę ogarnąć teraz Szpieg z Dorocińskim ,a jeszcze z polskich to Róża mi się bardzo podobała i Yuma ;-)

Gatto ja słyszałam dzisiaj w wiadomościach,że we Włoszech jakieś powodzie ????:eek:
Ani@k moja Mysza nie miała problemu po kaszce z kupą i po mm więc Patryś pewnie też nie będzie miał zwłaszcza,że na Twoim mleku :tak::tak:
Gochson mocno tulę .Trzymaj się kobietko :**********
Muma rozumiem,że jak zrobisz prawko to mnie odwiedzisz :-):-)
Aleksis jak tam lalka ??
Szyszka oj jak ja bym chciała ,żeby mój pracował z domu :sorry: dużo fajniej by było ,pomimo kłótni uwielbiam z nim rano pić kawę :tak:;-)
jołasia kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszce wychodzą chyba górne jedynki bo mamy ślinotok :tak:i wściekłość :laugh2:jest przy tym czasami tak śmieszna ;-)ale fajna się już zrobiła i lubi się przytulać ;-)

ja zaraz uciekam pobiegać ;-)

Hej,

ale tematy kulturarne nastaly;-)

Zuzanka dzieki, ok. Apetyt dopisuje, ciagle glodnam, tylko szukam co by tu zjesc:-D Makaron z pesto 1 h temu i juz wcinelam miseczke sorbetu. Fajnie, gdy tak opisujesz co u Myszki... Juz minelo troche czasz gdy jest z Wami. Swiat do gory nogami pewnie? Ja troche sie tego obawiam, bo teraz w 2 to luz blues, robta co chceta, spanie na weekend do 11ej. Oj skonczy sie nam ta laba

Ani@k brawo, kaszka jest super, pewnie wszamal Patryk ze smakiem

Gochson trzymaj sie! Napisz jak sie czujesz i jakie plany macie

terefere, Muma-kiedy znajdujecie czas na maratony filmowe? Zawsze zadbane, ciacho, obiad, dom wypucowany na glanz, eM zadowolony

Gatto o kurcze, az mi Cie zal. Teraz pracujesz na popoludnie zawsze? Mloda da Ci sie kimnac przed praca? E, pewnie nie ma kiedy, bo to i tamto do zrobienia jest. Kciukasy, oby jej szybko przeszlo.
No nie, jeszcze nie- lozeczka brak, ale przescieradla juz mam, spiworki tez:-D Maxi cosi jest, ciuszki sa, zabawki tez. wiec najgorsze chyba juz za mna. Teraz tylko czekac na mega brzuch he he

Aha, Muma nie bierz auta z najmniejszym silnikiem, bo bedziesz sie wkurzac.Mi w mojej Corsie brakuje paru koni mechanicznych, ale cena byla promocyjna wtedy, rabat z salonu i no i dali nam za starego gracika, tez Corse, ponad tauzena wiec sie zdecydowalam na nowe autko

Pieknaszyszunia to macie z M raj na ziemi z Waszym Mieszkiem. Dziecko jak z marzen, spi, je, kupkuje, bawi sie, eh oby moj partyzant tez taki byl grzeczny

Katiuszka halo? Zapilas czy cus? Czekamy na relacje

Maiev teraz w domku? Kiedy kolejna wizyta USG?

Jolasia niech przeleci ten czas raz dwa, aby nie miec czasu myslec i kombinowac. Kciuki za II!

Ostatnia edycja:
Aleksis kimnac sie? cos ty!
A kiedy ty masz polowkowe?? czy juz mialas tylko ja przegapilam??

Zuzanka tak sa ale w Toskani i Lacjum raczej. U nas tylko z nieba leci, ale nas nie podtapia jeszcze.

reklama
Hej wieczorowo :-)

Trochę wreszcie ruchu na forum , miło :tak:

Ani@k i jak tam, koopka była ? :-D A u nas na obiad spaghetti ale wersja spolszczona z sosem Łowicz;-)

Gatto - no właśnie to już kolejna taka opinia o Toyocie Yaris , szkoda, że ma taki mały bagażnik, jakiś mały wózek tam zapakuję ?
Szkoda, że taka brzydka pogoda u Was, ale już niedługo zaraz będzie ciepło i wszystkie przyjeżdzamy na wczasy :tak:

zuza - no pewnie, że przyjadę, jak już zdam egzamin u eMa. Ten bedzie trudniejszy niż ten w WORDzie;-)
Róża spoko, Różyczka jeszcze bardziej a Yuma - nie moje klimaty :-p

Szyszunia - super, że masz tak dobrze z eMem, bardzo ważne na początku mieć trochę oddechu, zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Przy drugim wszystko prostsze:tak:

Aleksis już mi eM zapowiedział, że silnik trzeba mocniejszy co bym nie miała stresa jak będę chciała coś wyprzedzić albo zapakuję się pod marketem:laugh2:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje USG:tak:

katiuszka - odesłałam Ci neta już w piątek... gdzie jesteś ????? :-(

Miłego wieczoru Dziewczynki:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry