katiuszka79
Fanka BB :)
Hejka...ranyyh czy ja tu dziś pisałam??? Wiem, ze czytałam....hm.m coraz gorzej ze mną...
Mumanozzz kurka z tymi chorobami!!! Mam nadzieje, ze Twój forumowy zestaw znowu okaże się niezawodny i raz dwa postawisz Olusia na nogi!!! Jak Julka bolało gardło, to właśnie w nocy bardzo płakał, w dzień nie chciał jeść. Zdrówka dla małego Glutka!!!
Gattoufff dzięki Bogu, ze Twoja też ma takie jazd
Moj też zaczął nerwy pokazywać, jak czegoś nie dostanie, to potrafi walić pięściami o fotel np.
Ale ja mu nie ustępuje za nic w świecie, no to zaczyna przejmująco plaka;-)co mnie też nie rusza i za chwile mu przechodzi. Ja go tu utemperuje!!! Hehe...
Pisze z tel, bo młody śpi a leze przy nim, żeby pospal dłużej. No i juz śpi 1,40
:-)

Mumanozzz kurka z tymi chorobami!!! Mam nadzieje, ze Twój forumowy zestaw znowu okaże się niezawodny i raz dwa postawisz Olusia na nogi!!! Jak Julka bolało gardło, to właśnie w nocy bardzo płakał, w dzień nie chciał jeść. Zdrówka dla małego Glutka!!!
Gattoufff dzięki Bogu, ze Twoja też ma takie jazd
Moj też zaczął nerwy pokazywać, jak czegoś nie dostanie, to potrafi walić pięściami o fotel np.
Ale ja mu nie ustępuje za nic w świecie, no to zaczyna przejmująco plaka;-)co mnie też nie rusza i za chwile mu przechodzi. Ja go tu utemperuje!!! Hehe...Pisze z tel, bo młody śpi a leze przy nim, żeby pospal dłużej. No i juz śpi 1,40
:-)
Faktem jest, ze nie jestesmy nieomylni i poelniamy bledy, w koncu na czyms trzeba sie uczyc, no ale podstawa jest dac dzieciowi jesc.
wiec jest ok.