reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
helloooo...
Ranyyy Muma czy mój to zawsze musi Twojego naśladować???? od wczoraj pobudki coraz wcześniej!!!! dziś wypił mleko o 5:40 i koniec spania:szok::no: eee tak to ja się nie bawię!!!! wprawdzie w dzień śpi po 2 godziny i wieczorem minuta osiem i już śpi...ale o 6-ej wstawać????? :szok: zobaczę jeszcze parę dni, mam nadzieję, ze musię odmieni...a jak nie, to jakoś będę chciała mu to przestawić. Ale jak?:confused:
Gatto ee no wiadomo, że to nie dziecka wina:sorry2: w sumie mamy też nie, bo tak jak piszesz, jak dziecko ewidentnie głodne, to co ona ma zrobić, nie? tak jak Twojej koleznaki dziecko płakało jak mu dali mniej mleka, taki Gabryś się drze jak zje za mało zupki czy mleka za malą porcję mu zrobi. Pewnie tyle potrzebuje i koniec. ehhh tak to jest, jak mało je-jak mój swego czasu, to źle....jak dużo jeszcze gorzej...ciężko być rodzicem tak ogólnie:-p
yyy co ja to chciałam....
aaa no tak.....Tymusiu nasz kochany!!!! dużo zdrówka, dużo uśmiechów, szalonych zabaw (również z Olciem hehe) góry prezentów i pycha tortu życzy ciocia z Lądka z Julusiem :)

czesc:-)
Timus wszystkiego najlepszego życze, uśmiechu, mocy zabawy i radości, wspaniałych prezentów :-) buziaczki mały Solenizancie :*

Dziewczynki udanego weekendu wszystkim zycze:-)
Ja dzisiaj w pracy jeszcze byłam, o 19 wróciłam na chate wiec zaraz spac ide, bo padam na pysk... Jutro wyjazd do rodziców i teściów, a pojutrze znów do pracy..
trzymajcie sie

Ostatnia edycja:
Kati jesteś po prostu nieoceniona w pocieszaniu. Dzięki Stara!
Co do paluszkow,smaruje alantanem z wit A i E no i pomaga. Zobaczymy. Nic więcej mu nie jest.
Muma fenks.

Ani@k buziakuję po stokroć:****

Bede na raty pisac,bo z fona.

Aleksis dobrze gadasz. Polać Ci... ale tylko soku.

Gochson dziekuję kochana.

Katiuszka no to Julek chlop jak malowany. Waży dużo,ale wygląda szczuplutko,więc super. Ej ale eM Ci pojechał z kuzynką od blizniakow. Cholera. Nic tylko wyjechac na tydzien i zobaczyc jak sobie chłopy bez nas radzą.
Aleksis Szyszka huta to super sprawa na reset nawet jak noc nieprzespana. Fenks.
Zuzol :***

Gatto dziekujemy serdecznie.

Dziękujemy za życzonka wszystkim ciociom.

Aleksis poprosze o aktualna fotke.

Przytulania zaliczone. Może coś z tego będzie. Tylko teraz nie mam pojęcia w którym dniu zacząć brać luteinę. Może jutro jak wczoraj jeszcze się przytulaliśmy. i tak trzy tabcy przez 10 dni? Jakbym wzieła tak jak doktor zalecił tzn w 19 dc to byb yło za szybk bo gdzieś czytałam, że z 2 dni po owulacji dopiero by dać czas plemnikom na dotarcie.

Hej,

U nas weekend chorobowy tzn eM rzęzi na całego, Julka z nim, jak mam kaszel i jest mi duszno a Oli ma tylko mały kaszelek. Narazie leczymy się domowo, eM poszedł do pracy, Julkę mam dziś w domku. Ogólnie wesoło ;-)

jołasia &&&&&&&&&&& nie podpowiem Ci z tą luteiną bo ja brałam dopiero od II.

tere fere Ty pisz jak imprezka !!! I foty dawaj na fb :tak::tak: Mam nadzieję, że wszystko super i wszyscy zadowoleni no a najbardziej Timuś:tak:

katiuszka - Olek w weekend wstaje 6.45- 7.00 ale w tygodniu jak eM kaszle na całego od razu to 5.45 (tak jak dziś...:baffled:) Ale zaraz go kładę po kaszce i mam nadzieję, że na 2 godzinki. Ja nie wiem jak to przestawić , moim zdaniem się nie da, Olek zasypia koło 20.30 . Później już nie chcę go kłaść bo wieczorem też już nie mam siły i chcę mieć chwilę spokoju,
Chyba będę też spała w dzień i już, przynajmniej jak nie będę mieć siły.

kok.o
nie przesadzaj z robotą. W sobotę do 19ej to już przegięcie. Co Wy tam robicie w weekend o tej porze ? Nie da się chociaż w domu tego zrobić. Trzymajcie się z Ewcią:-)

Nie mam siły, jestem jak flak, miałam ambitne plany na dzisiaj ale chyba nic z tego nie będzie. Dobrze, że mam obiad gotowy.

Miłego dnia Dziewczynki, nie dajcie się wirusom !!

hej babolki!

pisze na szybkiego poki mloda bawi sie kocem:baffled:

Muma oj niedobrze! leczcie sie tam i nie dajcie!!

Tere fere zdaj relacje z urodzinek, no chyba ze cos wstawilas na fb, bo ja jeszcze tam nie bylam:happy:

Jolasia ja progesteron tez bralam po II, ale ponoc juz mozna w 2giej fazie cyklu, tylko czy to potem daje efekt to nie wiem. Chyba lepiej zapytac lekarza, albo poczekac do II.

Dzis mloda wstala o 8 (swieto lasu normalnie!!) i zaraz jedziemy na zakupy.
Kurcze czemu ten weekend tak szybko mija??

Milego dnia dziewczynki!

Ja miałam zalecenie w drugiej fazie cyklu z 2 dni po jajeczkowaniu ale mojego doktora w piątek nie było a tym bardziej w wekend a u nas dostać się nawet prywatnie do gina w miejsce gdzie się nie chodzi to bardzo trudno tego samego dnia. Więc przypuszczając że jajeczkowanie było w piątek albo w sobotę to luteinę powinnam brać najpewniej od jutra albo dziś wieczorem zacząć

reklama
Wczoraj wywaliło mnie z neta (z fona) i już dalej nie mogłam napisać..
Koko fenk ju.

Muma kurde, kto wam sprzedał choróbsko, do lochu z nim!

Gatto fajnie, że Cri pospała, moze teraz będzie już tak długo gniła...hihihihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry