Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

eee tak to ja się nie bawię!!!! wprawdzie w dzień śpi po 2 godziny i wieczorem minuta osiem i już śpi...ale o 6-ej wstawać?????
zobaczę jeszcze parę dni, mam nadzieję, ze musię odmieni...a jak nie, to jakoś będę chciała mu to przestawić. Ale jak?
w sumie mamy też nie, bo tak jak piszesz, jak dziecko ewidentnie głodne, to co ona ma zrobić, nie? tak jak Twojej koleznaki dziecko płakało jak mu dali mniej mleka, taki Gabryś się drze jak zje za mało zupki czy mleka za malą porcję mu zrobi. Pewnie tyle potrzebuje i koniec. ehhh tak to jest, jak mało je-jak mój swego czasu, to źle....jak dużo jeszcze gorzej...ciężko być rodzicem tak ogólnie

Mam nadzieję, że wszystko super i wszyscy zadowoleni no a najbardziej Timuś
) Ale zaraz go kładę po kaszce i mam nadzieję, że na 2 godzinki. Ja nie wiem jak to przestawić , moim zdaniem się nie da, Olek zasypia koło 20.30 . Później już nie chcę go kłaść bo wieczorem też już nie mam siły i chcę mieć chwilę spokoju,