cześć dziewczynki
Ani@k jutro mamy wizytę pediatryczną więc będę wiedzieć co i jak ,dziękuję ,że pytasz :-* mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze .
Tere matko kofana ja też jak
Gatto chciałam zrobić na słodko bardziej i kawa ,ale Ty taką imprezę zrobiłaś ,że jako przykładna Pani domu to też chyba coś muszę zrobić ,może jakieś przystawki tylko ?

a ciekawa jestem czy we stolicy jest ta cukiernia Sowa ? tak?
Gatto córeczka śliczna rośnie a co do eMka to weź nim potrząśnij

ja swoim tak zrobiłam i jest dobrze ...ciekawe jak długo

Muma kochana zdrówka dla Was ,wiesz ,że jesteś nie zastąpiona

:-) więc zdrowiej :******
katiuszka moja Mysza jak ze mną śpi ,bardziej na mnie to też potrafi do 1,5 godziny spać

więc te Julki coś mają ;-)
u Nas Mysza wstaje regularnie o 5 nad ranem teraz jak jej pozmieniałam trochę jedzenie i porcje to potrafi do 6 pospać ,później się godzinę kotłasi i na godzinkę pada więc dzisiaj przed 8 się obudziła rozkosznym uśmiechem mnie ciągle wita :-). Dzisiaj mamy kolejnego neurologa na NFZ ale ten ma sprawdzić jak się Mała rozwija i wpisać ją na rehabilitację na NFZ bo jak na razie chodzimy od 3 miesięcy prywatnie,ale widać już jak się rozwinęła ,już takie rzeczy robi ,które powinna na 7 miesięczniaka :-):-) więc jestem happy

My też fotelik będziemy za nie długo zmieniać bo wyrasta już z tego a i waga już się skończy

no wskoczyła teraz tak szybko na 74 ,że ja nie wiem ,nie nosiła prawie 68 rozmiaru

wszystkie rękawy krótkie i rajstopki za małe . Zobaczę jutro ile ma wzrostu bo mamy kompleksową wizytę
dziewczynki ściskam Was wszystkie mocno i cieplutko bo pogoda u Nas w centrum ponura .Ja mam chwilę na kawę bo Mysza padła na drzemkę