Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
U nas wiosna, prawie lato, wczoraj cały dzień poza domem, zakupy, potem cmentarz a potem jeszcze po działce łazilismy sobie z Olciem :-) Wszyscy jeszcze trochę kaszlemy ale ogólnie nie jest już źle.
W sobotę po jeździe miałąm teścia na obiedzie, Olek sam go zaczepiał a dziadek zachwycony, że wreszcie sobie mogą pogadać, po chińsku bo po chińsku ale zawsze
kok.o - ja też zakładam rajty pod spodnie póki co. A do żłobka to julkę też przebierałam na miejscu, niektóre dzici też fikały w rajtkach ale to dla teź mnie tak sobie wygląda ;-) Był taki Bartuś co jeszcze w przedszkolu śmigał w rajtkach i dzieci się z niego śmiały ..
Współczuję bólu głowy, nic nie można zrobić przy tym..
katiuszka - piękna ta Wasza sesja w kwiatkach
Już konkretna wiosna tam jest. No przy 22 stopniach to czapka chyba niepotrzebna no chyba, że wieje, bo wg mnie wiatr gorszy niż temperatura i na to uważam, U nas na polu przeważnie dmucha solidnie.
Gratuluję zakupu fotelika
Powiedz eMowi, że jemu będziesz wszystko przez neta kupować bez przymierzania od dziś i niech nie próbuje marudzić ;-) No ja też wiem, że to nie jest mądre karmić dziecko przed TV ale niestety są pewne modele, które wymagają tego gdyż są głodne a w inny sposób niekiedy nie zjedzą i już. Generalnie ja muszę mieć Olka przypiętego bo jak po prostu usiądzie to wysiedzi 10 sekund a na biegająco nie będę go karmić. Julka siedziała grzecznie sama jak jeszcze była młodsza..
tere fere dzięki za info o knajpce ale ja mam takie zboczenie, że ogólnie jest mi trudno jeść poza domem z powodu wyobrażania sobie kto i co tam robił z jedzeniem. A jak widzę skośnookich nad moim talerzem (bez żadnych rasowych uprzedzeń) to po prostu już nie jestem głodna wcale. Jedyną chińską , w której mogę jeść jest HA-Long na przeciwko In Centro na Piotrkowskiej bo tam gotują na zapleczu a podają ładne blondyneczki swojskie;-)
Kawkę zrobię i jeszcze dopiszę bo już zapomniałąm co miałąm pisać jeszcze.
U nas wiosna, prawie lato, wczoraj cały dzień poza domem, zakupy, potem cmentarz a potem jeszcze po działce łazilismy sobie z Olciem :-) Wszyscy jeszcze trochę kaszlemy ale ogólnie nie jest już źle.
W sobotę po jeździe miałąm teścia na obiedzie, Olek sam go zaczepiał a dziadek zachwycony, że wreszcie sobie mogą pogadać, po chińsku bo po chińsku ale zawsze

kok.o - ja też zakładam rajty pod spodnie póki co. A do żłobka to julkę też przebierałam na miejscu, niektóre dzici też fikały w rajtkach ale to dla teź mnie tak sobie wygląda ;-) Był taki Bartuś co jeszcze w przedszkolu śmigał w rajtkach i dzieci się z niego śmiały ..
Współczuję bólu głowy, nic nie można zrobić przy tym..
katiuszka - piękna ta Wasza sesja w kwiatkach

Już konkretna wiosna tam jest. No przy 22 stopniach to czapka chyba niepotrzebna no chyba, że wieje, bo wg mnie wiatr gorszy niż temperatura i na to uważam, U nas na polu przeważnie dmucha solidnie.Gratuluję zakupu fotelika
Powiedz eMowi, że jemu będziesz wszystko przez neta kupować bez przymierzania od dziś i niech nie próbuje marudzić ;-) No ja też wiem, że to nie jest mądre karmić dziecko przed TV ale niestety są pewne modele, które wymagają tego gdyż są głodne a w inny sposób niekiedy nie zjedzą i już. Generalnie ja muszę mieć Olka przypiętego bo jak po prostu usiądzie to wysiedzi 10 sekund a na biegająco nie będę go karmić. Julka siedziała grzecznie sama jak jeszcze była młodsza..tere fere dzięki za info o knajpce ale ja mam takie zboczenie, że ogólnie jest mi trudno jeść poza domem z powodu wyobrażania sobie kto i co tam robił z jedzeniem. A jak widzę skośnookich nad moim talerzem (bez żadnych rasowych uprzedzeń) to po prostu już nie jestem głodna wcale. Jedyną chińską , w której mogę jeść jest HA-Long na przeciwko In Centro na Piotrkowskiej bo tam gotują na zapleczu a podają ładne blondyneczki swojskie;-)
Kawkę zrobię i jeszcze dopiszę bo już zapomniałąm co miałąm pisać jeszcze.

Ale to już i tak niewiele zmienia, kiedyś jeden taki przystojniak nawet zaserwował nam do stolika dania a miał pazury długie i czarne , może taka moda u nich, no jakoś nie mogę i te włosiska czarne , ale naprawdę dzięki tere :-):-)