katiuszka79
Fanka BB :)
hejka:-)
Ale u nas wiosna!!! wczoraj w słoneczku było 22st:-) Korzystając z takiej pogodny, cały dzień nas nie było w domku. Ja z rana sobie kawkę walnęłam, nie pamiętam już kiedy piłam kofeinową...no i nie spałam do 2 w nocy
ledwo się położyłam, mały zaczął jęczeć, wzięłam go do siebie, ale gdzie tam spanie! kokosił się, wiercił, skakał po mnie..wrrrr....jakoś dobrnęliśmy do 5 rano, wypił flachę, eMa za bety ściągnęłam do Julka, a ja poszłam spać. No i tak średnio pospałam, no ale zawsze to coś...
Chłopaki polezli jakiś czas temu na plac zabaw. Zaraz pewnie wrócą, drugie śniadanko i do spania. Potem zakupy i po sobocie. Jutro pewnie skoczymy do tego duzego centrum handlowego dla dzieci i obczaimy już na konkretnie te foteliki. Mam nadzieję, ze będzie większy wybór niż w tych co byliśmy.
Chcę coś poodpisywać, ale kurka połowę pozapominałam...
jołasia bardzo przepraszam, że zapomniałam o Tobie jako o naszej staraczce!!! czyli musisz się więcej udzielać, żeby nie zapominać o Tobie;-)
ooo matkooo już wracają...reszta wieczorkiem!
Miłego weekendu!!!!
Ale u nas wiosna!!! wczoraj w słoneczku było 22st:-) Korzystając z takiej pogodny, cały dzień nas nie było w domku. Ja z rana sobie kawkę walnęłam, nie pamiętam już kiedy piłam kofeinową...no i nie spałam do 2 w nocy
ledwo się położyłam, mały zaczął jęczeć, wzięłam go do siebie, ale gdzie tam spanie! kokosił się, wiercił, skakał po mnie..wrrrr....jakoś dobrnęliśmy do 5 rano, wypił flachę, eMa za bety ściągnęłam do Julka, a ja poszłam spać. No i tak średnio pospałam, no ale zawsze to coś...Chłopaki polezli jakiś czas temu na plac zabaw. Zaraz pewnie wrócą, drugie śniadanko i do spania. Potem zakupy i po sobocie. Jutro pewnie skoczymy do tego duzego centrum handlowego dla dzieci i obczaimy już na konkretnie te foteliki. Mam nadzieję, ze będzie większy wybór niż w tych co byliśmy.
Chcę coś poodpisywać, ale kurka połowę pozapominałam...

jołasia bardzo przepraszam, że zapomniałam o Tobie jako o naszej staraczce!!! czyli musisz się więcej udzielać, żeby nie zapominać o Tobie;-)
ooo matkooo już wracają...reszta wieczorkiem!
Miłego weekendu!!!!

Albo posadz go przed bajką i tak nakarm. Wiem, że to nie wychowawcze, lepiej jest jak dzieć je świadomie, ale czasem tak trzeba...U nas często lecą hiciory z youtuba typu Jagódki i reszta
Jak mi neta brakło, to z poczatku Julek się buntował, pokazywał palcem na laptoka, no ale nie włączyłam, bo nie działało. No i jakoś zjadł
;-):-) 
Timus chyba po prostu nie potrzebuje duzo, najwazniejsze ze wesoły i zdrowy jest
. Dobrze,ze przed tv mu nie wciskasz, ja jestem przeciwna takiemu karmieniu. To wrzucanie jedzenia w dziecko,które nawet nie rejstruje faktu,ze je (ale to moje zdanie, kazdy robi jak uwaza;-))
Teraz cycowanie to tylko nad ranem lub przed drzemką w dzien (wtedy nie ucieka;-))