Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gadać ,krzyczeć i zero spania do 2 później kimnęła się godzinę bo o 3 jedzenie było ,za dużo nie zjadła
no i późnej znowu spania nie było bo non stop się kręciła,stękała aż w końcu dałam jej panadol bo jak nic zęby jej u góry idą i zasnęła po 4 i o 6 dziękujemy ale już dzień 
MA SA KRA !!!
dobrze ,że już Ewcia tupta i nie musicie chodzić .
a do pracy wcale się Tobie nie dziwię ,że nie chce Ci się chodzić .
dobrze,że już z Olim lepiej a Tobie nich M rozsmaruje ziarnko pieprzu na brzuchu to od razu Ci choróbsko przejdzie 

a Ona jakby nigdy nic 
ja byłam w większym strachu ;-) zobaczymy co wyjdzie mam nadzieję,że wszystkie będą ok .Mamy skierowanie na badanie słuchu i usg brzuszka ale to standardowe dla niej . Bioderka jeszcze ale to gdzieś za miesiąc lub dwa mamy zrobić.Ogólnie rośnie zdrowo i jest ok . Zobaczymy co wyjdzie w badaniu jeśli chodzi o główkę bo jak na razie to nikt nie wie czemu słabo przyrasta
:-( po badaniach będzie wiadomo ;-);-)
ja mam problem podobny z Julką dlatego się pytałam co zrobić aby jadła ,bo jak jej podaje jedzenie z łyżeczki to tak zacisnie zęby ,że nie ma bata ,żeby jej to wcisnąć ,mleka czasem zje wciągu dnia też nie wiele ,a na drugi dzień zaraz nadrabia i weź bądź mądry 
Trzymam kciuki,żeby mu się unormowało