reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki szukam noclegu koło Łodzi - podajcie jakieś namiary na fajny hotel w miarę przystępnej cenie. Moja kuzynka z tym chorym dzieckiem jedzie do Zabrza i koło Łodzi planuje postój i nocleg.

reklama
Gochson - ja mieszkam pod Łodzią ale z takich propozycji to mi przychodzi do głowy tylko Boss, gdzie spali nasi trenerzy z firmy,
Jest co prawda w Łodzi ale nie w samym centrum, różne są opinie, ale u nas wszyscy byli zadowoleni.
Ja niestety odkąd jest Oli już nie mam pokoju gościnnego ;-)

Galeria » Hotel Boss Łódź

cześć dziewczyny

katiuszka witaj w klubie z wstawanie o 5 rano .

,moja dzisiaj o 1 zrobiła pobudkę i zaczęła sobie się bawić :szok::szok: gadać ,krzyczeć i zero spania do 2 później kimnęła się godzinę bo o 3 jedzenie było ,za dużo nie zjadła :no: no i późnej znowu spania nie było bo non stop się kręciła,stękała aż w końcu dałam jej panadol bo jak nic zęby jej u góry idą i zasnęła po 4 i o 6 dziękujemy ale już dzień :baffled::baffled: MA SA KRA !!!

Kok.o. my dostaliśmy jedną rehabilitację w tygodniu z NFZ resztę musimy prywatnie i też do momentu aż Mysza pójdzie na nogi :tak: dobrze ,że już Ewcia tupta i nie musicie chodzić .
Gatto fajnie ,że macie ciepło i nie musisz Gattinki ubierać już w kurtki ,ja czekam aż u Nas będziemy w samych sweterkach chodzić :tak:a do pracy wcale się Tobie nie dziwię ,że nie chce Ci się chodzić .

Muma zasmarkałaś tam Pana Marka ,żeby On się nie rozchorował :-p dobrze,że już z Olim lepiej a Tobie nich M rozsmaruje ziarnko pieprzu na brzuchu to od razu Ci choróbsko przejdzie :rofl2::-p

Ani@k ???
Tere a co bierzesz na ten żołądek ?

Gochson dzięki .

wczoraj miałyśmy badania robione z krwi Myszka nawet nie zapisnęła jak jej pobierali krew a brali aż 3 amp :szok: a Ona jakby nigdy nic :szok::szok:ja byłam w większym strachu ;-) zobaczymy co wyjdzie mam nadzieję,że wszystkie będą ok .Mamy skierowanie na badanie słuchu i usg brzuszka ale to standardowe dla niej . Bioderka jeszcze ale to gdzieś za miesiąc lub dwa mamy zrobić.Ogólnie rośnie zdrowo i jest ok . Zobaczymy co wyjdzie w badaniu jeśli chodzi o główkę bo jak na razie to nikt nie wie czemu słabo przyrasta :zawstydzona/y::-( po badaniach będzie wiadomo ;-);-)

ściskam Was wszystkie ,idę zrobić obiadek i uciekam na spacer z Małą .Miłego weekendu wszystkim

Tere właśnie miałam napisać na temat jedzenia raczej nie jedzenia przez Tima ,lekarz mi powiedział,że dzieci sobie sami dawkują jedzenie i czasem jest tak,że nie mają potrzeby jedzenia ,ale pod warunkiem że cokolwiek jedzą w Waszym przypadku mleko i jest ok :tak: ja mam problem podobny z Julką dlatego się pytałam co zrobić aby jadła ,bo jak jej podaje jedzenie z łyżeczki to tak zacisnie zęby ,że nie ma bata ,żeby jej to wcisnąć ,mleka czasem zje wciągu dnia też nie wiele ,a na drugi dzień zaraz nadrabia i weź bądź mądry :baffled::nerd: Trzymam kciuki,żeby mu się unormowało :tak:

Szyszka a Ty widzę masz czas na wszystko ,skąd Ty bierzesz siły i czas???Bo ja nawet jak teraz piszę to Mysza się wkurza w foteliku :szok::no:

Aleksis ja poproszę fotki nowe ,no i nagrałabyś jak się brzuch rusza :-) Ściskam Was

Ostatnia edycja:
Muma wiesz co, nigdy nie zastanawiałam sie nad tym w jaki sposob daje Tymkowi jesc. A wygląda to mianowicie tak,ze wkładam go do fotelika w kuchni,czasem mam juz gotową zupę,czasem kończę gotować i daje mu. Ma na swoim blacie zabawki, takie ulubione tylko przy jedzeniu. Auto, pilot fiszera,zając jakis spiewający i jakis stworek. Przy tv nigdy go nie karmiłam,bo jakos nie pomyślałam.

Dobrze,że rodzinie B. juz jest lepiej,zwłaszcza Olusiowi.

Gochson jak chce tanio to polecam po prostu domki od 20zł za osobodobe na trasie w Łodzi kolo Matki Polki. Campingowe,ale ok. A jak hotel to Ambasador na Chojnach jest bardzo niezly tez przy trasie przejazdowej koło Matki Polki,200zł pokój 2os. Nie trzeba kluczyc po mieście. Boss jest ok, taniutki i bardzo średniutki,tylko trza pojezdzic po Łodzi,zeby dojechac. Koszt 120zł za pok 2osobowy.
Musi polukac co ją interere.
Zuzanka biore controloc (żenua)i meteospazmyl na własną rękę,bo bym wykorkowała. Czekam do poniedziałku co mi konował powie.
Wspólczuje nocki, z każdym miesiącem bedzie lepiej. Spoko.

Tere fere dzieki. Chce tylko przenocowac bo jedzie z Gdyni do Zabrza i chce zrobic postoj zeby dziecka nie meczyc. Musi byc tez cieplo i czysto bo maly nie moze chorowac no i ma wrazliwa skore.

No to podałyśmy z Mumą od tanizny po niezły hotel. Sama musi polukac w necie i zdecydowac,co by wolała. Z Gdyni do nas jest ino mig, my gdy Ti miał pol roku 5godz jechalismy,bo postoje,bo ostrożnie. Wiadomo jak to z dzieckiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry