reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzien dobry,wlasnie wstalam zmierzylam tempke,wzielam prysznic i zrobilam sobie sniadanko i teraz mam z godzinke na bb przed praca.....
wiecie ostatnio chyba jest jakas niesamowita moda na ciaze :laugh2:... moja byla szefowa ma synka ( 6 tygodni) + coreczka prawie 3 latka i jej znajoma,ktora poznalam i stala sie tez moja znajoma wlasnie mi powiedziala,ze ma teramin na 6 lutego..... bylam w szoku... wprawdzie nie widzialam jej ponad rok,ale zeby tak od razu do porodu sie szykowac... :laugh2::-D.... ona tez ma starszego synka (3 latka) i pisze o niej,bo ona ksztalci sie na polozna ale taka naturalna ( nie pielegniarke w szpitalu- nie wiem jak to inaczej wyjasnic) i bedzia miala drugi porod w domu... chwilke pogadalysmy i powiedziala mi,ze bardzo dobrze jest mierzyc tempke ale oprocz tego tez badac sie w srodku... ma mi wyslac e-maila z tytulem jakiejs dobrej ksiazki o plodnosci...

Bo chyba tak to jest, że jeżeli zaczynamy interesować sie jakimś tematem, to wydaje się nam, że świat kręci się wokół tego:happy::happy::happy:

W czasie staranek, idac ulicą, widziałam tylko ciążowe brzuchy, wózki i małe dzieci:tak::tak::tak:

ja sobie wybralam termin urlopu kiedy to ma nie przyjsc @... wiec bede albo miala super sympatyczny urlop albo w spokoju sie wyplacze i wyzloszcze na wszystko i wszystkich.....:laugh2:... wlasnie sobie pomyslalam,ze ten urolp to powinnam byla sobie wziac w czasie owulacji,coby wykorzystac Joe .... no ale juz za pozno na to teraz...

wczoraj u nas padal snieg i topnial i mam nadzieje,ze skutecznie,bo dzisiaj mam duzo jezdzenia samochodem ( zreszta jak zwykle) i nie cierpie po sniegu....

cos tu pustawo....

reklama
Sensi- masz ogromne szczescie.... ja sie boje nie tyle samych mdlosci co wymiotowania i migren,ktore ponoc sie nasilaja w ciazy....

Do góry