reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie kochane! Bardzo dziękuję za wszystkie dobre słowa! Tak ciesze się, ze tu do Was trafiłam!:yes::-)
Dziś troszkę lepiej, więc wygrzebuje się!

Ewo fajnie, że i u Ciebie lepiej!

Majeczko wszystkiego co najlepsze!:-)

Kasianko witaj! Skoro tu do nas już drugi raz zaglądasz, może rzeczywiście masz ochotę staranka rozpocząć... Ale fajna ta Twoja Igusia.
Carioca czyli za tydzień zobaczymy to piękne pierwsze zdjęcie!:tak:

reklama
No nie mówiłam, że śpiochy:-) Człowiek wraca po ciężkim dniu pracy a tu nie ma do kogo się odazwać ;-) :-D

Chciałam tylko powiedzieć, ze odebrałam dzisiaj zamówione na allegro testy owulacyjne + 1 ciążowy.Myślę ,że wypróbuję je w tym cyklu.Wylicytowałam je sama, ale na konto mojego M. Dzisiaj przyszły na jego nazwisko odebrał zagląda i.... myślał, ze to jakieś mikroprocesory:-D :-D :-D bo pakowane w podobne folie( nie miały orginalnego pudełka).Dobrze, że w ostatniej chwili sie zreflektował i zapytał czy to nie moje:-) Powiedziałam ,że NASZE nawet się nie dziwił. Z drugiej strony podejrzewam, że gdybym zamówiła rakietę " ziemia ziemia" też by się nie zdziwił:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Cześć Antila! Ja jeszcze nie śpię, choć rozsądnie będzie się do spania zbierać, bo jutro pobudka 5.35!
Z tymi mikroprocesorami to typowo męskie skojarzenie :-D!
Rzeczywiście coś w popołudnie i wieczór pusto na naszym wątku :huh:...

Fajnie, że jestes w testy zaopatrzona! Niech Ci dobrze służą!
Ja też będę korzystać, jeszcze 3 owulacyjne mi zostały.

Bardzo dobrej nocki!:-)

Bez zmian:happy::happy::happy: to znaczy nie mam żadnych objawów ciążowych z wyjątkiem popołudniowej sennosci ogromnej,która mi już-na szczęście:tak::tak:-przechodzi. No i brzusio już widać-no, nie tak wyraźnie, żeby każdy, kto mnie zobaczy wiedział, że jestem w ciąży (luźniejsza bluzeczka przedciążowa załatwia sprawę, a spodnie też nadal przedciążowe:happy::happy:).

Jutro wieczorna wizyta u pani gin;-);-) alemam stresa czy wszystko w porządku:szok::szok:

reklama
Dzieńdoberek:-)
Carioca, Sensi mamusie kochane a gdzie fluidki dla koleżanek w potrzebie?:-)
Sensi nie denerwuj się wszystko na pewno jest OK:tak: Wiem, że łatwo się mówi a gorzej zrobić.Czekamy na wieści od lekarza.
Carioca nie martw się za bardzo tatą.Tak jak pisała Sensi łagodne zmiany po prostu trzeba kontrolować.Lekarze ustalają najwłaściwszy schemat kontroli, aby w porę wyłapać ewentualne zmiany.
Vonko proszę wracać już z tej delegacji:-)
Najko jak dzisiaj nastrój???
Kasianko ja też myślę , iż to nie przypadek:tak:
Ewo ten urlop już teraz???
Aluś super, że jajniczki pracują trzymam mocno kciuki, aby wszystko się udało:happy:
Buziaki dla wszystkich 30

Do góry