Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Carioca77- mam mnostwo i chetnie sie podziele,ale rozpisze sie bardziej w weekend na ten temat... a czy robisz na drutach? bo mam tez od groma....Ewa - masz jakieś stronki z wykrojami (prostymi) na jakieś dziecięce pierdółki?
Witajcie drogie 30-stki!
Ewo możemy wspólnymi siłami odganiać doły!
Ja zdołowałam się bardzo, dziś rano pojawiła się @, cykl trwał 22 dni, nie wiem co o tym myśleć. Najkrótszy miał u mnie kiedyś 26 dni. Faza lutealna w tym cyklu trwała 7 dni. Mam wrażenie, że u mnie od jakiegoś czasu wszystko porypane jest w tych sprawach. Jest mi jakos bardzo smutno.:--
-(
Na szczęście na za tydzień mam umówioną wizytę u ginki i wtedy będzie już mogła mnie zbadać. Ale teraz... :sick:
Może uda się jakoś to odgonić...
... w najblizsze kilka miesiecy bedziemy sie objadac pasta....
... i kupilam tez sobie magazyn o ciazy,wiec sobie za chwile poczytam.... i moze nie usne zanim Joe wroci i jednak zalapie sie na poczatek pazdziernika ;-)... a tak w ogole to ostatnio w te dni to za grosz nie mam ochoty na baraszkowanie,a jak nie ma szansy na ciaze to o niczym innym myslec nie moge?! 
hej Kobitki..:-)
Ewa dołki maja to do siebie, że szybko przechodzą;-)
Alek- swieta racja.... u mnie one pojawiaja sie i znikaja dosc szybko...
dziewczyny- dzieki serdeczne za podtrzymywanie na duchu.... juz mi o niebo lepiej... chcialabym tylko moc z wami troszke na zywo poczatowac.... no ale podczas urlopu moze sie uda... w ogole Joe bierze tez 1-2 dni wolne,wiec moze gdzies sie wybierzemy i poniewaz nie ma sniegu to moze nawet do Chicago sobie zrobimy wycieczke... ale zobaczymy... w kazdym razie dni licze do wolnego...