reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
zaraz mnie szlag trafi z tym moim internetem....... ma byc high speed a jest tak powolny dzisiaj znowu,ze ............. otwiera okienka w tempie mrowim albo wcale i mnie tylko irytuje.... ale wlasnie chyba humorek mi sie poprawi,bo zaczyna pachniec chlebkiem,ktory sie "robi" w kuchni....

Włąśnie zajadam "serek wiejski" z Piątnicy (jedyny oryginalny-możecie mi wierzyć-trochyę się na tym znam:tak::tak:). dołożyłam do niego 2 łyżeczki miodu malinowego. Pychota:-p:-p:-p

milej reszty dnia... ja sie zbieram do pracy kilka minut wczesniej,bo bede musiala troszke rozgrzac samochod.... mam tylko nadzieje,ze zapali....
do wieczora u mnie....

Włąśnie zajadam "serek wiejski" z Piątnicy (jedyny oryginalny-możecie mi wierzyć-trochyę się na tym znam:tak::tak:). dołożyłam do niego 2 łyżeczki miodu malinowego. Pychota:-p:-p:-p

czy to ten klinek w wersji tłusty, półtlusty ?

też go lubię.

Sensi a jaka jest Twoja opinia na temat śmietan ? im krótszy czas do spożycia tym lepiej chyba?

zott np. ma długą datę ważności.

ugłaskania dla brzuszka :-)

Anusieńko "serek wiejski' to twarożek ziarnisty zatopiony w śmietance (produkt w kubeczku).
no właśnie w śmietance:tak:, bo jest jeszcze śmietana:tak:. Różnica jest zasadnicza; śmietanka jest słodka, a śmietana kwaśna.:happy::happy:
co do okresu trwałości-produkty mleczarskie typu mleko, smietanka, śmietana nie zawierają chemicznych konserwantów. przedłużenie okresu trwałości uzyskuje siępoprzez;
-zakwaszenie (śmietana będzie trwalsza:happy:)
- obróbkę termiczną(termizacja,pasteryzacja, UHT):happy:
- dodatek stabilizatorów:happy:

Brzunio czuje się ugłaskany:-D:-D

Witajcie!

Carioca odpoczywaj, co tam! A sen :-)! Ciekawe, czy rzeczywiście synek będzie, a śliczny to na pewno! :-D

Antilko dzięki za fluidki! U nas tez słoneczko, aż słonecznie sie w duszy robi!:-) Jak u lekarza?

Vonko jak samopoczucie?

Kajdo miłego urlopowania!

Sensi brzuszek już rośnie! To teraz będzie rósł coraz szybciej!:happy:

Ewo jak spadła tempka około połowy cyklu to dobrze, to znak, że wtedy mniej wiecej owulacja była! A że teraz w górze to jeszcze lepiej!:tak:

Wszystkie 30-stki pozdrawiam słonecznie!:-)

Najko oby nie za szybko, bo wstanę pewnego ranka i się okaże,że muszę iśc do pracy w rajstopach, bo tylko one będą pasowały:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry