reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie:-)

Antilafajowskie te Twoje fluidki:tak: :tak: myślę że się załapałam na jakiś malutki. Jak nie teraz (bo raczej nie :-( ) to następnym razem.

U mnie bida. Brzuch boli tak jak bolał, jest mi niedobrze............bleee
tempka spadła do 36,70 Czuje że mnie zaleje.:baffled:

reklama
hej:-)

Antilko ja za fluidki nie dziękuję, co by nie zapeszyć:-D a dawka solidna:tak: Kochana jesteś:-*

Ewa, Kajda, Vonka dzięki:-) nastrój mam dziś lepszy trochę, udało mi się dziś zrobić ostatnie brakujące badania, jutro o 20 wizyta..i cóż..będzie, co ma być:tak: nie dam się Kobitki!:-D

Najeczko ale Ci fajnie, ferie masz za chwilę:tak:

Jaguś śliczne Maleństwo:-)

Sensi, Carioca, uściski dla dzielnych Mamuś:-)

do jutra..miłego wieczorku:-)

Dobry Wieczor wszystkim 30-tka!!

Ja tylko na chwile zagladnelam... tak w ramach relaksu... caly dzien dzis taki pracowity, siedze w papierach i nie wiem o ktorej pojde spac (mam jeszcze troche rzeczy do napisania)... a pasi jutro na 9 miec komplet materialow...

Zycze Wam kolorowych snoofff ;-)

Jaguś gratulacje dla siostry, dzidziuś słodki:happy:
Anusieńko dziękuję:-)
Aluś w takim razie trzymam kciuki o 20:tak:
Sensi ewentualnie ubranka mężusia pozostają;-) :-)
Carioca miłego odpoczywania.A swoją drogą szkoda, że nie da się wypocząć na zapas:happy:
Najko super wierszyk, może wymyślimy następne zwrotki.
Jeżeli chodzi o moją wizytę u gina.To jest ok tylko wcześnie, jak to dr powiedziała taka ciąża na pół gwizdka:baffled: Mam za tydzień powtórzyć hcg. Dostałam skierowanie na morf, mocz, cukier i OWA.W badaniu wewnętrznym: macica rozpulchniona, szyjka zasiniona czyli tak jak być powinno.

Hejka!
Vonko przykro, że ten brzuch dalej męczy:-(... Może no-spa i to wygrzewanie koniecznie! Wiem jaki ten ból okropny, chociaz ja zwykle bardzo bolesne mam same @, czasem ciężko wyrzymać i zwykle bez leków się nie obywa. Ale teraz tak na wszelki wypadek, jakby jednak fasoleczka była, lepiej żebyś na no-spie poprzestała.

Jaguś śliczny dzieciaczek siostry!:-)

Aluś ciesze sie, ze nastrój lepszy, a jutro czekam na dobre wieści z wizyty!:tak:

Antilko coś nie odzywasz się, byłaś u gina?

Dobrej nocki!

Usg mam zrobić po powrocie dr z urlopu, czyli po 20.02.Przepisała mi witaminki Centrum-Materna oraz No-Spę, gdyż kilka razy w ciągu dnia czuję kłucia w dole brzucha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry