Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fakt, ze na tak wczesnym etapie za duzo nie widac, ale po 20tym to juz na pewno zobaczysz malego dzidziusia! 
) i całe zamieszanie się narobiło w domu. Przy okazji sprzątanko. Właśnie skończyliśmy
. Ale za to mamy bardzo wygodne siedzonko, aż się wstawać niechce
.
. Teraz to się zaczną piękne chwile gdy będziesz mogła pokazać całemu światu, że pod serduszkiem nosisz dzieciątko:-).

. To wszytko sprawka tego chorobska.... Pewnie dlatego sie spoznia.. I choc kazda z nas pragnie zeby @ sie nie pojawila to ja juz wiem po dzisiejszym jakze dolujacym tescie ze to tylko cholerne opoznienie, ( a nie szczescie o ktorym marze),ktore znowu bedzie trzymac mnie w napieciu...I dowiedzialam sie ze kolejna koleznaka dolaczyla do grona zafasolkowanych szczesliwym mamus..

a tak na powaznie to teraz jest super byc w ciazy,bo mozna znalezc fajne laszki,a nie jak kiedys tylko sukieniny na karczku..... jedynym mankamentem tych ubiorow ciazowych- przynajmniej u nas- sa ceny.... robia na tym buisness ( nigdy nie moge zapamietac jak to slowo sie pisze....) jak cacy....

. trzymajcie proszę kciuki coby było jakieś 4000-5000, to będzie znaczyło że jeszcze nie przegrałam
Na szczęście mąż jest bardzo wyrozumiały i razem z córką utrzymują mieszkanie w porządku