Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fakt, ze na tak wczesnym etapie za duzo nie widac, ale po 20tym to juz na pewno zobaczysz malego dzidziusia! 
) i całe zamieszanie się narobiło w domu. Przy okazji sprzątanko. Właśnie skończyliśmy
. Ale za to mamy bardzo wygodne siedzonko, aż się wstawać niechce
.
. Teraz to się zaczną piękne chwile gdy będziesz mogła pokazać całemu światu, że pod serduszkiem nosisz dzieciątko:-).

. To wszytko sprawka tego chorobska.... Pewnie dlatego sie spoznia.. I choc kazda z nas pragnie zeby @ sie nie pojawila to ja juz wiem po dzisiejszym jakze dolujacym tescie ze to tylko cholerne opoznienie, ( a nie szczescie o ktorym marze),ktore znowu bedzie trzymac mnie w napieciu...I dowiedzialam sie ze kolejna koleznaka dolaczyla do grona zafasolkowanych szczesliwym mamus..

a tak na powaznie to teraz jest super byc w ciazy,bo mozna znalezc fajne laszki,a nie jak kiedys tylko sukieniny na karczku..... jedynym mankamentem tych ubiorow ciazowych- przynajmniej u nas- sa ceny.... robia na tym buisness ( nigdy nie moge zapamietac jak to slowo sie pisze....) jak cacy....

. trzymajcie proszę kciuki coby było jakieś 4000-5000, to będzie znaczyło że jeszcze nie przegrałam
Na szczęście mąż jest bardzo wyrozumiały i razem z córką utrzymują mieszkanie w porządku