reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kajuniu nie masz za co przepraszać:happy: Cała przyjemnoscpo mojej stronie:tak::tak: Chciałabym tak wyglądać,kiedy będę miała taki bębenek:-):-).niech Twoje słowa będą prorocze:tak::tak:

Sensi - buziaki :*
napewno niedługo będziesz tak wyglądała :tak:
ja już mam taki bebzonik, a w ciąży nie jestem :zawstydzona/y: przez ostatni miesiąc przytyłam ponad 7 kg :szok:

Kajunia-super,ze przytylas i nie koncz na tych 7 kilo tylko dalej tyj z fasolinka.... trzymam kciuki....
no a ja lece teraz do pracy.... wreszcie sie troche dospalam i mam calkiem niezly humorek;-):tak:... pa

Kajuniu czyżbyś zaczęła dogadzać sobie ze względu na możliwość zafasolkowania;-). Pytam, sądząc tak po sobie-ja zanim zafasolkowałam prztyłam 4 kilo;-)-profilaktycznie, żeby niuni niczego -na wszelki wypadek-nie zabrakło:-D:-D

Właśnie dostałam wspaniałą wiadomośc - moja szwagierka i szwagier zostali rodzicami (dzięki adopcji)! Dziewczynka - ma teraz 4 miesiące i będą wspaniałymi rodzicami :-D

Witajcie!
A ja dzis teścik robiłam, ale niestety jedna kreska.:-(@ też nie ma, może faktycznie na krótko sie wystraszyła, ale miewałam trochę dłuższe cykle, brzuch pobolewa, tempka 36,75, podobny poziom od kilku dni. Zmęczona jakaś jestem, a do pracy wracam jeszcze na kilka godzin, dzisiaj dzieci mają dyskotekę, mogę wrócić trochę ogłuszona :oo2: i pewnie padnięta jeszcze bardziej.

Kajda dzięki za pamięc! Odpoczywaj w górach ile możesz!:-)

Monik dzięki bardzo za trzymanie kciuków, może jeszcze sie przydadzą, chociaż jakoś mało wierzę, przed@wato sie czuję. Wygodne siedzonko i leżanko to dobra rzecz!;-)

Arabello fajny wierszyk! Teraz to @-y musza sie wystraszyć!:-)

Aluś jak u Ciebie?

Majeczko trzymaj się!

Sensi ładny awatarek!

Ewo mnie też bardzo poruszają takie sytuacje porzucania dzieci i myslę, że wzięłabym je do siebie...Tak to jest w życiu, nierówno...

Newfie trzymam kciuki! A co do delegacji to przemyśl sprawę, porozmawiaj z lekarzem, zawsze możesz pójść na zwolnienie!

Vonka Carioca Kajuniu i wszystkie 30-stki uściski przesyłam!

Kajuniu czyżbyś zaczęła dogadzać sobie ze względu na możliwość zafasolkowania;-). Pytam, sądząc tak po sobie-ja zanim zafasolkowałam prztyłam 4 kilo;-)-profilaktycznie, żeby niuni niczego -na wszelki wypadek-nie zabrakło:-D:-D

Sensi - w sumie nie dla fasolki :no: ot tak jakoś po świętach bliżej Nowego Roku zaczęłam strasznie się objadać, no i teraz to wyszło :zawstydzona/y: z wagi 46kg ważę teraz 53kg i dalej chce mi się jeść :baffled: wogóle ten cykl mój jest jakiś porąbany :baffled: chciałabym jeszcze troszkę przytyć (gdzieś do 60kg) tak żeby osiągnąć swoją wagę do wzrostu :tak:
tylko mam już jeden problem...nie mieszczę się w swoje spodnie :eek: mam ostatnie i wkrótce wybieram się na większe zakupy :-p

Najka - a może za wcześnie robiłaś ten test :confused: ja nadal trzymam za Ciebie kciuki :tak: buźka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry