Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. UDA SIĘ:-):-):-) i pewnego dnia zobaczysz te śliczne II
:-)
To bardzo mało. A ile masz wzrostu, jeśli można wiedzieć? Na szczęście troszke Ci przybyło
. Ja kiedyś też tyle warzyłam, ale jak tylko się zoriętowałam że jest mnie;-) za mało to zaraz przytyłam i miałam wage dokładnie taką jak ty teraz(53kg). Mój aniołek dodał mi całe 6kg, a teraz znowu spadło, ale tylko o 3kg
. I myśle że taka waga jest ok do 166cm wzrostu:-)
Wszystko jasne:-( Tempka tez tylko 36,7.
Trzymam kciuki...tak by się przydała kolejna fasolinka
Gratulacje dla Cioci i dla Rodziców.
, od razu lepiej, gdy Was poczytam!

Arabello wystraszyłyśmy @-y , ale II też sie nie pojawia... Kiedy następny teścik zamierzasz zrobić?
trzymam kciuki za powtórny teścik!!
ściskam Cię bardzo mocno!:-)
buźka!
musisz być dobrej myśli..dawaj znać co i jak?
tym razem lewa strona, póki co ma 17 mm, endo 11mm, jutro wieczorem pregnyl, a w sobotę się okaże, czy pękł..
w sumie to nie jest źle
wszystkie hormony w normie, oprócz PRL po obciążeniu, więc mam brać bromek nieustająco
przede mną u mojego gina były 3 kobiety, jak weszłam do gabinetu dowiedziałam się, że wszystkie 3 dzisiaj dowiedziały się, że są w ciąży..
myślałam, że się popłaczę ze szczęścia! cieszyłam się, jakbym to ja się dowiedziała:-) mój gin ma chyba szczęśliwą rękę
Kajunia ważyłaś tylko 46kg?!To bardzo mało. A ile masz wzrostu, jeśli można wiedzieć? Na szczęście troszke Ci przybyło
. Ja kiedyś też tyle warzyłam, ale jak tylko się zoriętowałam że jest mnie;-) za mało to zaraz przytyłam i miałam wage dokładnie taką jak ty teraz(53kg). Mój aniołek dodał mi całe 6kg, a teraz znowu spadło, ale tylko o 3kg
. I myśle że taka waga jest ok do 166cm wzrostu:-)
przy wzroście 168cm
ale już jest lepiejKajunia Ty chudzinko!;-) dobrze, że przytyłaś troszkę![]()
wczoraj ponownie weszłam na wagę i jest już 56 kg
to moje tycie jest anormalne
dzisiaj idę do gina i zapytam się dlaczego tak bardzo tyję
ale to pewnie przez hormony 

. (też mam 168cm. wzrostu). efekt-zatrzymałami się @-typowy objaw anoreksji. Dzięki Bogu pozostały mi resztki zdrowego rozsadku i zaczęłam tyć (nie bez oporów oczywiście
). teraz jak oglądam zdjęcia z tamtego okresu to widzę patykowatą anorektyczkę z wyłupiastymi oczami i włosami do pasa. Rozpacz
) przy wzroście 168 ważyłam 61 kg.-budowę mam 'kobiecą': ładny biust, ładna pupa (ale sobie kadzę
) ale dośc masywną, więc wśród znajomych uchodziłam za osobę bardzo szczupłą.